מיומנו של עוף במרק..

jud1001

New member
מיומנו של עוף במרק..../images/Emo41.gif

עוד אתמול "המרק עוף" היה חמים.. וכל מיני טוב בו צפים.. ריח משכר של מטבח שעלה.. ואתה אלמרה נרדמת בדממה..

אלמרה

New member
חולה אנוש אמרה לי אתה חולה אני באה

והכינה לי מרק עוף ו"חשו" (זה מרק מרוקאי) באה, ליטפה קלות את מיצחי המזיע והמטבוחה הפיצה ריחה המשכר אפילו זר פרחים בניחוח מדהים טרחה לקנות בצד הדרך. אבל אני מצונן! לא מריח, לא טועם שוכב פרקדן על גבי ומפקיר את גופי לליטופיה הנעימים ודיגדוגיה ה... לא יודע את ההמשך, נרדמתי!

jud1001

New member
שמעתי את בכיו של העוף...../images/Emo41.gif

שבמרק.. אני צף פה..כעוף סרק.. מה יהיה ? מי אותי יראה? מי אותי יטעם כה ריחני?.. חמלתי עליו..הלהפכו לצלי?? אה..אה..ביקש העוף המהביל.. תכניסי אותי לגריל.. וכך נולד לו מעשה מיטבחי.. הפך לו העוף לגריל בכלי.. jud

jud1001

New member
../images/Emo32.gifלחגוג את כניסת החורף..../images/Emo41.gif

בצעדים רטובים.. אל חיינו וביתנו הממתינים.. ממתינים להורדת שמיכות הפוך.. את ארון הקיץ לחורפי להפוך.. את הסריג שנקנה בסופעונה לחדש.. להדליק באח את האש.. שינוי הוא תמיד התחלה.. התחלה שנקבל בשמחה jud

s h o o s h a

New member
זוזו, תפנו מקום ...

איפה החולה? מסתובב קצת ועושה מקום כדי שאוכל להניח כנפיי בודקת החולה חולה אבל עושה רושם שיחיה
החלמה מהירה מר מנהל שושה

שילה1

New member
אלמרה-איך היום?מקווה שהרגשתך

השתפרה לה... וכמה יפה כתבתם-צחקתי.. שבת שלום חברים!

אלמרה

New member
ככה ובקצב כזה? בטח תשתפר הרגשתי...

אילו רק ידעתי מה הפסדתי... כשנרדמתי... וכנגד השפעת הארורה, אין לי אלא להציע את הגישה שלי: "אקמול" להורדת חום ולהקלת כאבים מרק חם ותה חם כולל כל מיני עשבים מיטה רכה (רצוי מיטת מים שעושה גלים) ובעיקר בעיקר - המון חברים טובים. וטלפון בבוקר מוקדם מהבן הצעיר ששואל "מה שלומך אבא?" כפרההההה איזה בן יש לי!

jud1001

New member
Sושה Sילה..בוקר ניפלא גם לכן..../images/Emo41.gif

מה אתן חושבות על המסכן.. מינהלנו שהצטנן.. שנלחם הוא לבד בבקטריולוגיה.. עם מלאי של אנטיביוטיקה.. וכל מה שנשאר לנו לעשות.. זה רק להזרים לו ריחות?? של פרחים.. של מרקים.. ושל המון איחולים וירטואליים.. ריחניים גם הם אלמרה החיבוקים.. ובאים מכל ה
.. jud

שילה1

New member
המנהל יחלים,ובמהרה......../images/Emo140.gif

עם כאלה איחולים ומחשבות טובות-אין כל אפשרות אחרת!

נסיכה9

New member
אלמרה המסכן, כמה פעמים אמרתי לך../images/Emo8.gif

לישון עם גרביים? אתה לא מקשיב לי נכון? אז זהו! בגלל זה אתה חולה!!! מקווה שאתה בדרך להחלמה מהירה. מפנקים אותך יופי בבית הזה - אז לא להתלונן.

למעלה