מיון טבלה (לא מערך) באקסל על פי תאריכים

סקטור 27

New member
שלום, אקסל פרו פלוס 2016
יש לי טבלה שכוללת רשימת שמות (כותרות שורה), ולכל שם כמה תאריכים. התאריכים ממויינים, אבל לא בהכרח חופפים.
מה שאני רוצה לקבל בסוף זאת רשימת כל התאריכים (כותרות עמודה) ומתחת לכל תאריך, את כל השמות שמתאימים לתאריך הזה.
נתקלתי בשתי בעיות - האחת היא איך לקבל רשימה אחת של כל התאריכים בכל הטבלה ללא כפילויות והשנייה היא איך למצוא את רשימת השמות שמתאימה לכל אחד מהתאריכים.

עריכה: את הבעיה השנייה פתרתי בקלות יחסית בעזרת פקודת match. הבעיה הראשונה עדיין בעייתית. (רשימה ללא כפילויות).

אם אפשר בלי מקרו, זה עדיף משמעותית מבחינתי.
תודה.
מצ"ב דוגמה.

קבצים מצורפים

• דוגמה.xlsx
    KB 9.8 · צפיות: 6
נערך לאחרונה ב:

מיכאל אבידן

Member
מנהל
שלום, אקסל פרו פלוס 2016
יש לי טבלה שכוללת רשימת שמות (כותרות שורה), ולכל שם כמה תאריכים. התאריכים ממויינים, אבל לא בהכרח חופפים.
מה שאני רוצה לקבל בסוף זאת רשימת כל התאריכים (כותרות עמודה) ומתחת לכל תאריך, את כל השמות שמתאימים לתאריך הזה.
נתקלתי בשתי בעיות - האחת היא איך לקבל רשימה אחת של כל התאריכים בכל הטבלה ללא כפילויות והשנייה היא איך למצוא את רשימת השמות שמתאימה לכל אחד מהתאריכים.

עריכה: את הבעיה השנייה פתרתי בקלות יחסית בעזרת פקודת match. הבעיה הראשונה עדיין בעייתית. (רשימה ללא כפילויות).

אם אפשר בלי מקרו, זה עדיף משמעותית מבחינתי.
תודה.
מצ"ב דוגמה.
.
התוצאה (ללא שימוש במקרו וללא שימוש בעמודת/שורת עזר) לא תהיה ממוינת - כבתמונה שלהלן.

האם זה מקובל עליך ?

1634667460395.png

למעלה