מיון להדרכת חי``ר

מור .ס

New member
מיון להדרכת חי``ר

ב-10.1 הייתי במיונים להדרכת חי``ר, ומאז דחו לי את הגיוס בשבוע, מה זה אומר? ולמה לא שולחים לי עוד זימונים בנתיים לדברים אחרים? ושאלה אחרונה, שלחו לי ב`מנילה` תפקיד של חוקרת פלילית, זה היה מסומן בירוק, ואמרו לי שלא אוכל לעשות מיונים לתפקיד, אלא אתקבל אליו במקרה שלא אתקבל לשום תפקיד אחר. כדי להגדיל את הסיכוי להיות חוקרת פלילית סימנתי את אשכול שיטור במקום השלישי, ואני ממש מפחדת ליפול על משטרה צבאית ותפקידים אחרים במשטרה...מה לעשות? מור.

forall

New member
למור

אני, כמוך, הייתי במיונים להדרכת יח``ש, ועדיין לא קיבלתי תשובה. ): נאמר שהתשובה תתקבל תוך 40 יום. אם מישהי לא מתקבלת לאשכול שאליו נבחנה, אז או שהיא מקבלת מיונים לאשכול אחר, או שהיא מגיעה למקצועות כלל-צהליים. מקצועות כלל-צהליים, בין השאר כוללים בהם את ה``חוקרת פלילת``. כמוך, גם אני בחרתי זאת במקום הראשון במקצועות הירוקים. אולי יש סיכוי שאקבל זאת אם אני מגיעה לכלל צהלי (אם אני לא מתקבלת ליח``ש). אין קשר בין המקצועות הכלל-צהליים שבחרנו (הירוקים) לאשכולות בהם אנו נבחנות כעת. לכן, לא בחרתי את האשכול של שיטור בכלל כי פחדתי כמוך שאהיה במשטרה צבאית בתפקידים של מגעילה. (עדיף מצ``ח).. מקווה בשבילך שלא תקבלי אשכול זה. בקשר לדחיית הגיוס, אין קשר לזה בכלל. הרוב קיבלו דחיית גיוס של שבוע, וזהו גיוס כלל צהלי בכלל. אותו גיוס שתגיעי אליו אם את הולכת לכלל-צהלי. אם תתקבלי ליח``ש, אז סביר להניח שישנו לך את התאריך. אם תשימי לב גם, אז את הדחיות של הגיוסים בשבוע שלחו לרוב ב-8/1/1 כך שאין כל קשר לקבלה שלך לתפקיד, שהרי המיונים שלך היו יומיים לאחר מכן. מקווה שעזרתי, מכתבך קסם לי, כי בחירותייך דומות לשלי במידה רבה.

למעלה