מיון - שוהם או פריבור?

chayahd99

New member
מיון - שוהם או פריבור?

שלום, אני צריכה המלצה בבקשה. אצל מי עדיף ללמוד שיטות מיון, אצל שוהם או פריבור? הן מקפידות על נוכחות? תודה.

chenie

New member
את פריבור אני לא מכירה אבל בתור אחת

שחטפה שוק גדול משוהם בשנה א' אני מייעצת לך לברוח ממנה,הכל עדיף משוהם! צריך להגיש תרגיל כל שיעור והיא מאיימת שיורד ציון אם לא מגישים. ונוכחות מוקפדת כל שיעור!! (שוהם כאילו דא!!!) אבל עכשיו כשחושבים על זה מיון זה הקורס הכי משעמם מעצבן ולא ברור שיש בכל המחלקה! לדעתי הוא מלמד אך ורק זיכרון של מספרים ו/או שיטות העתקה. אז ככה שלא משנה עם מי לומדים זה עדיין חומר זוועתי... בהצלחה!

chenie

New member
את פריבור אני לא מכירה אבל בתור אחת

שחטפה שוק גדול משוהם בשנה א' אני מייעצת לך לברוח ממנה,הכל עדיף משוהם! צריך להגיש תרגיל כל שיעור והיא מאיימת שיורד ציון אם לא מגישים. ונוכחות מוקפדת כל שיעור!! (שוהם כאילו דא!!!) אבל עכשיו כשחושבים על זה מיון זה הקורס הכי משעמם מעצבן ולא ברור שיש בכל המחלקה! לדעתי הוא מלמד אך ורק זיכרון של מספרים ו/או שיטות העתקה. אז ככה שלא משנה עם מי לומדים זה עדיין חומר זוועתי... בהצלחה!

אני מכירה

אנשים שלמדו גם פה וגם פה. בשני הקורסים אנשים הצליחו. באופן אישי, למדתי אצל שוהם והצלחתי. הנוכחות היא לטובתך: החומר לא קל. לגבי תרגילים: אם לא מגישים - לא מצליחים בבחינה. אין אפס.

roee the king

New member
למדתי אצל פריבור במיון ובקטלוג...

והיא ממש מומלצת לאור הציונים הגבוהים שהיא מחלקת בעבודות ובמבחנים. רק לתשומת ליבך, צריך וחובה לעשות אצלה את כל העבודות. בהצלחה.

g i g o

New member
פריבור

היא קוראת שמות כחצי סמסטר. מעבר לזה יש כמעט על שבוע עבודה לבית במיון ובקטלוג ככה שיש לה יכולת לעקוב. האם חייבים להיות בשיעורים ? לדעתי כן.

kerenkk

New member
same same

וזה בגלל ששוהם מכתיבה לפריבור מה לעשות כך שלא תראו הבדל,למעט זה ששוהם מנוסה יותר

אני הייתי עם שוהם והצלחתי....

את פריבור אני לא מכירה אבל המבחן של שוהם הוגן והוא בעצם כמעט התרגילים של הכיתה.

chayahd99

New member
../images/Emo163.gif תודה לכולם

עכשיו אני רק צריכה לבחור. איזו התלבטות קשה

למעלה