מיון שירים בITunes

GoatGuy

New member
מיון שירים בITunes

כפי שאתם יודעים, האייפוד שלי מגיע עוד 10 ימים - ואני כבר מתכונן
בכל אופן, איך אתם ממיינים שירים באייפוד? כל השירים פשוט מפוזרים בתיקייה אחת, או שזה מחולק לפי זמרים או ז'אנרים....? וזה לא קצת מרגיז לשבת ולמיין 1,000 שירים (מינימום) לתיקיות? ואפשר להכין באייפוד פלייליסט של שירים מסויימים מתוך כלל השירים? תודה

Subway0

New member
הדרך שבא אני מסדר את השירים שלי.

קודם כל אין שום צורך לסדר "אלפי תיקיות" בשביל לסדר את סיפרית המוזיקה שלך, מספיק שתגית ה ID3 (תווית מידע לקבצי מוזיקה) מכילים שם, להקה, אלבום,ג'נר, האייטוז יעשה את העבודה בשבילך. - בשביל להגדיר את האייטונז שיעתיק לך את קבצי המוזיקה לספריית המוזקיה באופן מסודר - 1. גש לטבית Advanced ב Prefrences... 2. בחר את תיקייתה המוזיקה (בחלונות ברירת המחדל היא תיקיית המוזיקה של מיקרוסופט) 3. בחר ב "Copy files to iTunes Music folder when adding to library" 4. אתה יכול גם לבחור ב Keep iTunes Music foder Organized אבל זו אופציה מעצבנת... ראה תמונת מסך לאיך שאני סדרתי את תיקייתה המוזקיה שלי: מוזקה
מגובה/לא מגובה
שפה
להקה
אלבום
שירים. נכון שאני משתמש במקינטוש
אבל אפשר להשתמש בשיטה גם למשתמשי חלונות. לגבי סידור פלייליטסים באייפוד 1. אפשר לסנקרן אוטומטי פלייליסטים ע"י בחירה בסינקרון אוטומתי. 2. אתה יכול לבנות לך פלייליסטים אם אתה מבטל סינקרון אוטומתי. 3. אני הבטחתי מספר פעמים לכתוב כאן מאמרים בשימוש בפלייליטסים באייטונז אבל מכיוון שאני אבדתי את כל הפלייליטסים שלי (בגלל תאונה במחשב) ומפאתי חוסר זמן איני יכול להבטיח שבזמן הקרוב אני אכתוב את המדריכים.

כל מה ששי אומר באיטונז נכון

אבל הוא לא התייחס לנושא התיקיות הפיזיות בעיקרון אתה יכול סתם לזרוק אותם לספריה אחת ובאיטונז זה כבר מסודר אבל אני פשוט מחלק לשנים ישראלי ולועזי ובפנים מחולק לפי הזמרים/להקות כמובן שזה לא משפיע על הסדר שהולך באיטונז פשוט יש לך סדר בהרדיסק

Subway0

New member
לזה בידיוק התכוונתי ../images/Emo6.gif

ראה תצלום מסך יפה

למעלה