מיונים במכון פילת

מיונים במכון פילת

מישהו פעם נשלח למיונים במכון "פילת" (רמת החייל) - לתפקיד מחשוב/QA? אם כן - מה שאלו?איך בנוי היום|?משחקי סימולציה?מבחנים? אמרו לי כעקרון שהזמן הינו מ8-17 (!!!!!!!!!!!!) האמנם? יש טיפים מיוחדים? תודה מראש

vinney

Well-known member
אומנם

מדובר במבחנים פסיכוטכניים, שיחה עם פסיכולוג ומשחקי חברה, לא כל מי שיהיה שם מיועד לתפקידי מחשוב בכלל או QA בפרט, ומודדים את מה שהחברה המזמינה ביקשה למדוד. וכן, זה בערך הזמנים, אלא אם כן ישלחו אותך הבייתה מוקדם כי תכשל באופן מאוד בוטה בשלב כלשהו

"חוויות" מיום המיונים בפילת

אז הנני כאן.....אחרי שאתמול עברתי גיהנום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט היום מיונים הזה מגעיל וצבוע - והכל משחק וניג'וס לא נורמלי... סלחו לי על הטון אבל זה הכי עדין שיכולתי..: מגיעים ב8 ומתחלקים לקבוצות ואז כל אחד מספר על עצמו..עד כאן סביר יחסית....אבל אחרי זה נתנו לנו משחקי תפקידים וסימולציות של לקוח-קונה אמא-רופא וכו - ואז משחק כזה מוזר שצריך להשלים פאזל מסובך מספוגים... המאבחנת עם פנים רציניות ומרגיזות לאורך כל הזמן - ושואלת שאלות חטטניות לפני כולם... אחרי הפסקה קצרה מגיעות בין השעות הכי מגעילות בחיים....יש משהו כמו 7 מבחנים מאודדד ארוכים ומקציבים לך 20 דקות ל36 שאלות בערך....השאלות לא פשוטות וצריך לחשבן ולחשוב באופן חד ....נכון!ככה בודקים אותך אבל הכל אמריקאי ומלחיץ ואין לי מושג איך אפשר לענות על רב השאלות ועוד נכון אחרי בלבול רב..... מבחן אחד זה מבחן כמותי:אחוזים ..מספרים... מבחן אחר מעקב אלגוריתמי - יש 8 תשובות אפשריות!!!!!!!!!!!!!!!! כלומר מתוך 8 רק אחת נכונה וזה ככה לכל השאלות המשך יבוא...

בהמשך

"הפתעות" נוספות בדמות עוד מבחנים כמו חשבון - ומבחן של זיהוי רצפים כלומר יש לך 8 דקות ו60 שאלות לעשות התאמה בין איזשהו רצף מספרים למקביל המדוייק שלו..... ואז היינו צריכים לצייר ציור של בן אדם....להשלים ציורים....לציר עץ.. ולקינוח:שיחה נוקבת עם מראיינת אנטיפתית וחודרנית... בקיצור - מ8 עד 17 בערך אתה יוצא מותשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש כל הגב שלך כאוב העיניים שלך דומעות וכולך המום מטראומה.

למעלה