התנשאות ופלצנות לשמה ..
כסטודנט שסיים משפטים בקריה האקדמית בקרית אונו אני יכול להעיד מהנסיון האישי שלי ,שלא רק שזה מוסד מכובד הוא אף מחמיר עם תלמידיו בלא מעט דרישות אשר לא נדרשות באוני' "היוקרתיות".מעבר לכך ברצוני להבהיר מספר נקודות: 1) בקריה האקדמית מלמדים מרצים מהשורה הראשונה ,אלו אותם המרצים מאונ' תל-אביב,מאונ' ירושלים ובר אילן ככה שלא ניתן לטעון שהרמה הלימודית נמוכה,סתם לדג' מי שלימדה אותי דיני חוזים היא מספר אחת בתחום פרופ' גבריאלה שלו. 2) לגבי רמת התלמידים ,איתי למדו בכיתה 200 איש שרובם אנשים בעלי קריירות מפוארות(רופאים,פסיכולוגים,רואי חשבון,מנהלי בנקים ,סמנכ"לים של חברות מפורסמות ועוד..) כך שלא ניתן לטעון כי רמת הסטודנטים נמוכה ,אני חושב שהם לוקחים ובגדול את רוב הילדים שלומדים באונ' והוציאו 700 בפסיכומטרי ומשקיעים את רוב זמנם בלימודים ,בעוד שאותם אנשים שלמדו איתי המשיכו לנהל חיי משפחה (הורים לילדים,וקריירות מפוארות במשרה מלאה) ולא התאימה להם המסגרת הלימודית המוצעת באוני'. 3) לגבי רמת הלימודים גם כאן חיים קלים לא היו לנו,עבודות להגשה היו בכל קורס. מה שלנו היה ולא קיים בשום אונ' הם מבחני אמצע מחצית שהיו במתכונת של מבחני לשכה אמריקאים,נדרשנו כבר בתחילת השנה ללמוד את כל החוקים המתייחסים לנושא הקורס ולהבחן עליהם,לא שמעתי שזה קיים בשום מכללה אחרת או אונ',ולגבי מבחן סוף מחצית כל המבחנים היו עם חומר סגור דבר שלא קיים באוני' אחרות. אז בבקשה לכל המתחסדים ולכל הפלצנים שנמצאים כאן,וראיתי לא מעט ,בבקשה לא לזלזל בקריה האקדמית,ועוד דבר פגשתי לא מעט בנים של שופטים ושופטות שבחרו ללמוד במכללות ולאוו דווקא מה"יוקרתיות " שבהן כי כשיש פרוטקציה ממש לא חשוב היכן למדת ובסופו של דבר כל מי שרוצה לעסוק במשפטים ניגש לאותם מבחני לשכה.