מיונים מתקרבים, ואני בעננים

morancho1

New member
מיונים מתקרבים, ואני בעננים ../images/Emo189.gif

נכון חרוז חביב? ועכשיו ברצינות. לכל מי ששיפר משפר.. כמה שזאת הרגשה נחמדה להיות בצד של מי שמתקבל לראיון סוף סוף.. וכל מי שמכיר אותי מפה יודע כמה שזה קשה..ועכשיו כשזה קרוב כל כך (וכל מה שנשאר לי לעשות כדי להתקבל זה להסתיר את מחלת הנפש שלי
), אני רוצה לייעץ לכל ה"משפרים" לא להתייאש! תמשיכו לעבוד קשה, ואם רפואה בלבבכם ובקרבכם רק כוח הרצון שלכם יחליט אם כן או לא. עכשיו זאת תקופת בגרויות. תשקיעו טוב ויהיה טוב. ולכל מי שיכול להתקבל בלי לחרוש..תמשיכו להתבטל ואני אמשיך לקנא

ri99

New member
איזו חמודה ...../images/Emo13.gif

הלוואי וכולם היו כאלה מפרגנים

morancho1

New member
יש בעייה עם זה..

לא מצאתי הרבה אנשים שתומכים במועמדים לרפואה,מלבד אנשים מקסימים בקומונה שלנו שהפכה לפורום..יש בתחום הזה הרבה תחרתיות, עצבים שמוציאים אחד על השני וסתם אנטיפתיים...אם את צריכה עזרה במשהו רק תבקשי, זה נורא עוזר שאת לא מרגישה לבד בכל התהליך..מניסיון:)

ri99

New member
תודה לך

אני מניחה שנפגש בראיונות , אני מזומנת ל8 ביוני מתי את ?

morancho1

New member
לאיזה אוניברסיטה?

נהה אבל זה לא משנה. יש לי ב12.13.15 ואחרי זה אשפוז בכפייה בשלוותא
אני זוכרת שהייתי בבגרות באנגלית ופגשתי מישהונחמד שוחחנו, ואז כשאמרתי לו שאני משפרת לרפואה הוא אמר לי : "גם אני" בפרצוף כועס וסירב לדבר איתי כאילו פתאום אנחנו בתחרות... זה כל כך לא חייב להיות בצורה כזאת סתם בשביל דוגמא! אחוז המועמדים של הפורום (קומונה לשעבר) שעובר את המיונים הוא מאוד גבוה, כנראה בגלל שגישה חיובית כלפיי הסביבה בסופו של דבר משתלמת לכולם.

kontsy

New member
לי הייתה חוויה נעימה יותר... ../images/Emo13.gif

שיפרתי בגרות במתמטיקה ואח"כ פסיכו ובשניהם היינו 3 חברה' שרוצים רפואה. למדנו ביחד, הסתובבנו ובילינו ביחד... ואנחנו כמובן עדיין בקשר, רק חבל שהראיונות שלהם בתאריכים שונים משלי. אם ניפגש כולנו באותה פקולטה שנה הבאה אני אהיה בעננים.

morancho1

New member
זה כל כך סבבה

הרבה חברויות נוצרו בזכות הפורום שלנו, וזה משהו שלא רק יעזור השלבים לראיונות, אני חושבת שגם אח"כ בלימודים הקשים ואף אחרי זה בעבודה עצמה.. אחת ממטרות הפורום היא גיבושון. ואם אומרים שחובש לחובש זאב..אני חושבת שאפשר להגיד שרופא לרופא שועל..לכן חשוב הגיבוש הזה, ליצור משהו אחר..יותר טוב.

yael781

New member
מורני חמודה!!

עשית לי כוח להמשיך. נראה לי שבסוף אני לא אראה אותך במו"ר כי את בבוקר... אל תשאלי, הראיון שלי בב"ש ביום ראשון הקרוב, אני מתה... תהיי בקשר! (בשנה הבאה, בתל אביב הבנויה אמן.:)

morancho1

New member
ברור שאני רואה אותך!

אני מתחילה ב7:45..ואת ב12:45. אורך המיונים 6-7 שעות! חוץ מזה נראה לך שאנחנו נהייה באותו מקום באותה שעה ולא ניפגש?! לא ייעלה על הדעת בכל:) חמודה שיהיה לך המון המון בהצלחה בב"ש:) יש לך סיפור אישי מדהים ואני בטוחה שחוץ מהשאלות הקשות המראיינים יידעו גם להעריך את השקעתך הרבה. ספרי לנו איך היה! קבלי המון המון חיזוקים!!

ohad60

New member
דבר ראשון, בהצלחה

אני רק מקווה שכולנו נהיה בעננים בעוד חודשיים...mas o menos אגב מתי ביום ראשון? אני ב-11

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מי כמוני יודעת כמה שזה קשה, וכמה שמגיע לך סוף סוף להגיע לראיון ולהתקבל לכל אוניברסיטה בארץ. שיהיה לך המון בהצלחה בכל הראיונות, המיונים ומסלולי המכשולים למיניהם
ולכל מי שמשפר/ת עכשיו ציונים, או נמצא/ת רק בתחילת הדרך, לא להתייאש
אם אתם באמת רוצים את זה, אתם תשיגו את זה, ולא משנה מה כולם אומרים.

יעלד12

New member
../images/Emo13.gif

תודה תודה לכולכם, אתם מקסימים ואני אהיה מאושרת ללמוד עם אנשים כמוכם. בכל מקרה, למי ששאל, הראיון שלי בבאר שבע גם בשעה 11, לא ברור הקטע (אולי הם מתכננים ראיון בזוגות כחלק מההתייעלות...:) ומורני, אין לי ספק שנתראה, באחת מסימולציות המעיקות (נראה לי יום מתיש בטירוף, אל תשכחי לקחת כדור נגד כאב ראש). שיהיה בהצלחה, ואושריתי- כל מה שכתבת לי, כנ"ל לגביך, ואין לי ספק שזאת השנה שלך. יעל

dorin276

New member
הם מזמינים כמה אנשים לאותה שעה

בשנה שעברה התראיינתי בב"ש ב-8 בבוקר, היו עוד כמה מוזמנים לאותה שעה. כולנו מילאנו טפסים והמתנו, והמראיינים באו לקחת אותנו מהמסדרון. נערכו שם מס' ראיונות במקביל ע"י כמה זוגות של מראיינים, במשרדי סגל הפקולטה. אגב הבניין שם ממש יפה ומרשים... נקווה גם שנלמד בו בשנה הבאה. זה המקום לאחל לאוהד וליעל המון בהצלחה ביום ראשון!! תהיו מוכנים לכל שאלה ודילמה אפשריות, ולראיון בכל אורך - מחצי שעה ועד יותר משעה... (לדוגמא - הפעולה הראשונה שנדרשתי לעשות בכניסה לחדר הראיון היא להתאים בין תגי השם והתפקיד של שני המראיינים, שניתנו לי בדרך לחדר, לבין המראיינים עצמם שישבו מולי. השאלה הראשונה הייתה "אז את באר-שבעית, הא??" ובמשך 70 הדקות שלאחר מכן, השיחה רק הלכה ונעשתה ביזארית יותר ויותר...) נא לעדכן ברגע שאתם חוזרים הביתה ולא להחסיר שום פרט
החזקת אצבעות קולקטיבית תתקיים כאן בפורום.

ohad60

New member
../images/Emo51.gif רבה

כמובן שנעדכן כאן את כל מהלך הראיון ואיזה שאלות ביזאריות הם ישאלו הפעם ואפשר גם לפתוח שירשור שאלות ביזאריות: תנין הוא יותר ירוק או יותר ארוך? למה עולים אם אח"כ יורדים? מה התפקיד של האצבע הקטנה ברגל? וכמה פילים נכנסים לחיפושית?

dorin276

New member
../images/Emo13.gif

איך מחרצנים זיתים בלי לפגוע כמעט בצורתם...

אני יושבת לי מול חוברת ענקית

של יחידה שלישית בתנ"ך, מרימה את עיני השמימה ותוהה... מה יהיה?? עוברת לתומי בפורום ורואה את הודעת העידוד הזאת. תודה רבה מותק, אני ממש צריכה את זה
צריך לעשות כאן תורנויות עידוד - לפחות לאלו שבשלב הבגרויות המעיק. אני מתנחמת בכך שכמו שלקחתי ממך את המחברות בספרות, אני אקח ממך מחברות של שנה א' - בעזרת השם!
אז תודה!

morancho1

New member
המון המון בהצלחה ../images/Emo140.gif

תחרשי, אחר כך זה יהיה שווה את זה כשתהיי רגועה גם כשהסכם יעלה.. לגבי הקלסרים- אם את צריכה עזרה בתנך ספרות כתב לא מובן את מוזמנת בחום להתקשר אני עדיין זוכרת את רוב החומר.

למעלה