<<<< מיונים של ממר"ם >>>> למי שעשה

nimnet

New member
<<<< מיונים של ממר"ם >>>> למי שעשה

לפי מה שהבנתי במיונים יש חלק של ידע כללי על מחשבים , שהוא לא חובה אבל יכול לתת יתרון , מישהו זוכר/יודע מה שואלים שם ? .. תנו דוגמאות ..

ibi

New member
בתור אחת שעשתה את המיונים

לפני יותר מחצי שנה אני אנסה לתת לך דוגמאות ממה שאני זוכרת בקטע הזה. שאלה אחת הייתה לדוגמא נותנים לך כל מיני סוגים של כוננים; דיסק קשיח, דיסקט, סי די רום וכו´ ונותנים לך יחידות של זיכרון ואתה צריך להתאים את הכונן ליחידות הזכרון, לדוגמא דיסקט - 1.44, דיסק קשיח - 5 ג´יגה בייט, סי די רום - 650 מגה וכו´. שאלה אחרת הייתה - נותנים לך כל מיני מכשירים של המחשב ואתה צריך להגיד אם הם קלט או פלט לדוגמא: מקלדת - קלט, עכבר - קלט, מודם - קלט פלט, מדפסת - פלט וכו´. המבחן הזה היה אם אני לא טועה 10 שאלות, היו בערך 5 שאלות אמריקאיות אני זוכרת רק אחת והיא מה התפקיד של הקובץ autoexec.bat - לי אגב לא היה מושג. שתי השאלות האחרונות היו כאילו שפת מחשב מפוברקת, שמתארות לופ מסויים ואתה צריך להגיד מה יהיה הערך הסופי של ערך מסויים בסוף הלופ אם הוא בכלל עושה משהו. בקיצור לעקוב אחרי התוכנית ולראות מה היא עושה. כעיקרון אמרו לנו על החלק הזה שהוא לא משפיע באופן ישיר על תהליך המיון זה רק כדי שהם יראו מה הרקע שלך במחשבים, בגלל זה המבחן הזה לא היה על זמן.

למעלה