מיועד לכולם...

הגדייה

New member
מיועד לכולם...

חייבת לציין שזה מאוד מעניין - מה שקורה פה... אם הייתי מחזיקה בתואר בפסיכולוגיה יתכן שהיה ניתן להפיק מפה איזו עבודת מחקר באופן מעשי יותר על אופיים התלותי של אנשים (וכן...מסתבר שאם גם אני פה, עד כמה שזה מאכזב - גם אני אולי וכזאת...) מרבית החברים שבפורום אינם מבינים את בסיס האסטרולוגיה על יסודה ובכל זאת פונים אליה בשאלות מכריעות בחייהם - נו באמת...האם להתחתן? האם לעזוב את העבודה? ...למה?! מהיכן זה נובע? חשבתם על זה פעם? האם באמת מספיק לכם לקבל ככה חצי תשובה, ספק נכונה, ספק לא ובאמת, ללכת איתה, כי זה מה שאמרו לכם?!... אחחח... התהיות האלו שבאות באריזה אחת עם המרוצה לעיתון ביום שישי, לתור אחר בשורות משמחות שמסתתרות בהורוסקופ... יום אחד אני עוד אחקור את זה... בינתיים נראה לי שיאיר צריך לפתוח פורום נוסף בנושא פילוסופיה, אנחנו בטח משגעים אותו...

ג^קי

New member
לגבי זה לא נכון

אני שאלתי את יאיר שאלה לגבי זוגיות אנחנו מסתדרות נהדר והייתי ממשיכה בחיזורים לבת זוגתי גם אם העובדות האסטרולוגיות היו שיחסינו יכשלו כל מה שרציתי לדעת היה מבחינה אסטרולוגית שאני בספק אם תשפיע על מעשיי רק הסתקרנתי!

גם לגביי לא.

אני חושבת שיש משהו במה שאת אומרת אבל אני לא חושבת שאנשים מתבססים רק על זה, הם פשוט רוצים לקבל כמו... דעה שנייה. מי שמתבסס רק על זה אז זה חבל מאוד כי הוא עלול להפסיד הרבה דברים ללא סיבה. בכל אופן, אני יודעת שכשאני שואלת משהו זה סתם בשביל הסקרנות והעניין וגם אם התשובה לא תהיה משהו שנראה לי, זה לא שישנה את ההחלטות שלי, בעיקר אם זה בעניינים גורליים. היה נחמד לשמוע את הדעה... :) נגה.

למעלה