מיועד לשני המינים.

TheWhiteTigris

New member
מיועד לשני המינים.

שימו לב - הרבים - שליוב של גברים ונשים. לא התייחסות לגברים בלבד... 1. אתם רואים ברחוב מישהו/י יפים מאוד יושבים עם חבריהם. נדלקתם על המקום. מה אתם עושים? 2. אתם מביאים הביתה חבר/ה חדש/ה, בפעם הראשונה. כיצד אמאבא מגיבים? 3. עד כמה אתם בררנים בבחירת בני הזוג? 4. מישהו/י שלא נראה/ת לכם מתחיל/ה איתכם. כיצד "תנערו" אותו מכם? 5. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי "חזק" שייבשתם את המין השני בניסיון לדחות אותו? 6. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי חזק שייבשו -אתכם- בניסיון לנער אתכם מאותו/ה מישהו/י שהתחלתם איתו/ה

TheWhiteTigris

New member
תיקונים:

בהקדמה: שליוב = שילוב* שאלה 1: המקום = הגבר/האישה* שאלה 2: הבהרה: אמאבא לחסרי סלנג בניכם = אמא+אבא.

ChilD SouL

New member
תשובות.... ../images/Emo13.gif

1. אתם רואים ברחוב מישהו/י יפים מאוד יושבים עם חבריהם. נדלקתם על המקום. מה אתם עושים?
לא'דעת. 2. אתם מביאים הביתה חבר/ה חדש/ה, בפעם הראשונה. כיצד אמאבא מגיבים?
מדברים איתו קצת, פה שם וזהו. 3. עד כמה אתם בררנים בבחירת בני הזוג?
בררנית במידה. 4. מישהו/י שלא נראה/ת לכם מתחיל/ה איתכם. כיצד "תנערו" אותו מכם?
אומר לו שכרגע זה לא מתאים לי. 5. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי "חזק" שייבשתם את המין השני בניסיון לדחות אותו?
שיש לי חבר[
]. [באמת היה לי
] 6. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי חזק שייבשו -אתכם- בניסיון לנער אתכם מאותו/ה מישהו/י שהתחלתם איתו/ה?
לא התחלתי עם אפ'חד.

זכוכיות

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

1. אתם רואים ברחוב מישהו/י יפים מאוד יושבים עם חבריהם. נדלקתם על המקום. מה אתם עושים? 2. אתם מביאים הביתה חבר/ה חדש/ה, בפעם הראשונה. כיצד אמאבא מגיבים? אף פעם לא קרה לי. 3. עד כמה אתם בררנים בבחירת בני הזוג? מ א ו ד. אבל הפרמטרים שלי, שמתי לב, שונים משל רוב האנשים. 4. מישהו/י שלא נראה/ת לכם מתחיל/ה איתכם. כיצד "תנערו" אותו מכם? אני "מנערת" את כולם, פשוט אומרת שיש לי חבר, ובתקופות שלא היו שתודה אבל אני לא מעוניינת. 5. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי "חזק" שייבשתם את המין השני בניסיון לדחות אותו? לא זוכרת משהו כזה, אני מבהירה בנימוס וזהו. 6. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי חזק שייבשו -אתכם- בניסיון לנער אתכם מאותו/ה מישהו/י שהתחלתם איתו/ה? לא זוכרת גם כזה דבר... לא שלא דחו אותי בעבר, אבל תמיד בצורה נורא עדינה ומתחשבת.

m14590

New member
..אמ..לא יודעת..נו..

1. מה אני כבר יכולה לעשות?! חושבת לעצמי איזה מאמי הוא.. 2.הם ממש נחמדים אליו..אמא שואלת שאלות..אבא מריץ איתו בדיחות.. 3.אני מאוד אבל מאוד בררנית בבחירת בן הזוג שלי 4. מצטערת, יש לי חבר...אני לא בנויה לקשר..אני לא ממש רוצה עכשיו חבר או משו כזה... 6.אף פעם לא ניסיתי להתחיל עם מישו..רק עיניים וכזה..לכן לא ממש ייבשו אותי..רק אני ייבשתי אותם...

תשובות ../images/Emo13.gif

1. אתם רואים ברחוב מישהו/י יפים מאוד יושבים עם חבריהם. נדלקתם על המקום. מה אתם עושים? פלירט קטן, מבטים פלוס חיוך, ומגיבה בהתאם לצורה בה הוא מגיב. 2. אתם מביאים הביתה חבר/ה חדש/ה, בפעם הראשונה. כיצד אמאבא מגיבים? אחרי שהוא ילך, הם ישאלו שאלות. 3. עד כמה אתם בררנים בבחירת בני הזוג? בזמן האחרון מאוד. 4. מישהו/י שלא נראה/ת לכם מתחיל/ה איתכם. כיצד "תנערו" אותו מכם? "יש לי חבר" או "אני לסבית" או "אני תקועה עדיין על האקס" משהו בסטייל. 5. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי "חזק" שייבשתם את המין השני בניסיון לדחות אותו? "תראה, אני לא נמשכת אליך..." 6. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי חזק שייבשו -אתכם- בניסיון לנער אתכם מאותו/ה מישהו/י שהתחלתם איתו/ה? "רק יצאתי מקשר ואני לא יודע אם אני אחזור אליה או לא, ובכלל אני לא ממש מעוניין בחברה כרגע..."

airstrip

New member
הממ..

1. אתם רואים ברחוב מישהו/י יפים מאוד יושבים עם חבריהם. נדלקתם על המקום. מה אתם עושים? מושכת צומי!
2. אתם מביאים הביתה חבר/ה חדש/ה, בפעם הראשונה. כיצד אמאבא מגיבים? אבא אומר יפה שלום, ואמא מבררת אם הוא הולך להיות רופא או לא. 3. עד כמה אתם בררנים בבחירת בני הזוג? יותר מדי.. 4. מישהו/י שלא נראה/ת לכם מתחיל/ה איתכם. כיצד "תנערו" אותו מכם? אומרת לא שאני לא מחפשת קשר כרגע. 5. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי "חזק" שייבשתם את המין השני בניסיון לדחות אותו? בעיטה (ואם הוא לא יוכל להביא ילדים לעולם, עשיתי טובה לאנושות). 6. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי חזק שייבשו -אתכם- בניסיון לנער אתכם מאותו/ה מישהו/י שהתחלתם איתו/ה? לא מתחילה הרבה עם אנשים, אז לא ייבשו עדיין. :)

אני :)

1. שואלים אותו משהו באלגנטיות
2. שואלים קצת שאלות 3. די בררנית 4. בדרך כלל זה במקומות רועשים (מועדונים/מסיבות), אז אני עושה כאילו אני לא שומעת ובורחת :] 5. "יש חבר" 6. ראה סעיף 5 =/

Trinity0

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

1. אתם רואים ברחוב מישהו/י יפים מאוד יושבים עם חבריהם. נדלקתם על המקום. מה אתם עושים? מבט, חיוך ועושה את הדבר הזה עם השיער
2. אתם מביאים הביתה חבר/ה חדש/ה, בפעם הראשונה. כיצד אמאבא מגיבים? כבר 3 שנים לא עשיתי את זה
3. עד כמה אתם בררנים בבחירת בני הזוג? דווקא לא כל כך... מספיק שיצחיק אותי ויהיה מתחשב
4. מישהו/י שלא נראה/ת לכם מתחיל/ה איתכם. כיצד "תנערו" אותו מכם? 'יש לי חבר'-המשפט הצפוי
5. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי "חזק" שייבשתם את המין השני בניסיון לדחות אותו? 'אני לא חושבת שיהיה לי משהו טוב עם מישהו כמוך'
6. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי חזק שייבשו -אתכם- בניסיון לנער אתכם מאותו/ה מישהו/י שהתחלתם איתו/ה? 'אני לא רוצה חברה כרגע'

קטרפי

New member
גמני רוצה לענות ../images/Emo110.gif

1. ברחוב¿ אני לא יעשה כלום 2. מה אכפת לי מהם, אפילו מתי שהם שומעים אותי מדבר עם מישהי בטלפון הם ישר מתחילים להיתלהב. חוץ מזה קודם שתהייה חברה, אחר כך ניראה 3. לא הרבה, מספיק שלא תהייה לא זונה, לא ביצ`ית ולא כונפת עולם 4. פחחחח מי תירצה אותי גם כן.... 5. (בהמשך לסעיף 4) 6. זה היה ממש מזמן אז לא בטוח שזה נחשב, אבל לא נורא. ביקשתי מחבר שלי שיכיר לי איזה מישהי. קיצור אז הוא סידר שנדבר, ואז היא אמרה לי שהיא לא רוצה חבר כרגע אז אמרתי אין בעייה והלכנו משם, אחורי זה היא הלכה לדבר עם חבר שלי, ואז הוא בא ואמר לי שהיא שאלה אותו מה אתה מסדר לי את הדפוק הזה
וזהו לא דיברתי איתה על זה, פשוט מכאן ניפרדו דרכינו. (אני רק מאוד מקווה שאין פה מישהו ששמע על זה במיקרה.... לא נעים
)

הנה אני עונה../images/Emo26.gif

1. אתם רואים ברחוב מישהו/י יפים מאוד יושבים עם חבריהם. נדלקתם על המקום. מה אתם עושים? עושה לו עיניים
2. אתם מביאים הביתה חבר/ה חדש/ה, בפעם הראשונה. כיצד אמאבא מגיבים? בסבבה. כל עוד הוא מוצא חן בעיניי מה הם יכולים להגיד? 3. עד כמה אתם בררנים בבחירת בני הזוג? שונאת בני זוג פרמיטיבים אני יוצאת עם אחד כזה עכשו וזה ממש מעצבן
4. מישהו/י שלא נראה/ת לכם מתחיל/ה איתכם. כיצד "תנערו" אותו מכם? לא מתייחסת ואם אני בעצבים אני אומרת לו "מה את רוצה ממני???!!? יאלה סתכל לכיוון השני" 5. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי "חזק" שייבשתם את המין השני בניסיון לדחות אותו? חחחחחחחחחח יש הרבה אני כבר לא זוכרת 6. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי חזק שייבשו -אתכם- בניסיון לנער אתכם מאותו/ה מישהו/י שהתחלתם איתו/ה.. אף אחד לא ייבש אותי כי הם מתחילים איתי לא אני איתם

עונה.....

1. אתם רואים ברחוב מישהו/י יפים מאוד יושבים עם חבריהם. נדלקתם על המקום. מה אתם עושים? -לא עושה כלום כמובן.. חוץ מלפלרטט עם בחור שכבר יזם את השיחה ומצא חן בעיני, אף פעם לא ממש יזמתי אני שיחה עם מישהו שמצא חן בעיני, ובטח שלא התחלתי איתו.. 2. אתם מביאים הביתה חבר/ה חדש/ה, בפעם הראשונה. כיצד אמאבא מגיבים? -אצלי במשפחה, העיתוי הנכון להביא מישהו הבייתה (מבחינת ההורים כמובן) זה ביום שישי, כשעושים את הקידוש.. ההורים שלי דווקא לא עושים חקירות.. בעצם, אמא שלי כן.. אבל ברגוע, אין מה לפחד. (למרות שהייתי מעדיפה לדלג על השלב הזה) 3. עד כמה אתם בררנים בבחירת בני הזוג? -בררנית מאוד. פחות בהופעה חיצונית ויותר באופי של הבחור.. 4. מישהו/י שלא נראה/ת לכם מתחיל/ה איתכם. כיצד "תנערו" אותו מכם? -כהרגלי - "יש לי חבר" (ואז אומרים "חבר זה לא קיר".. אבל זה כבר לא כל כך משנה) 5. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי "חזק" שייבשתם את המין השני בניסיון לדחות אותו? - "יש לי חבר".. זה התירוץ התמידי שלי.. אני לא זוכרת שאי פעם הייתי ממש אכזרית כלפי מישהו.. אהה בעצם היה איזה אחד מעיק שבאמת הייתי צריכה להיות רעה כלפיו (מה לעשות, שנינו היינו יוצאים לאותו מועדון והיינו כל שבוע שם וכל שבוע הוא ניגש). עד שפעם אחת אמרתי לו שהוא ממש לא הטיפוס שלי ושהוא פשוט לא עושה לי את זה. זהו. נזכרתי. 6. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי חזק שייבשו -אתכם- בניסיון לנער אתכם מאותו/ה מישהו/י שהתחלתם איתו/ה? -כפי שאמרתי בהתחלה, אף פעם לא התחלתי עם מישהו.

Anna Karenina

New member
../images/Emo26.gifקצת באיחור, תסלחו לי..

. אתם רואים ברחוב מישהו/י יפים מאוד יושבים עם חבריהם. נדלקתם על המקום. מה אתם עושים? בהנחה ומדובר על המישהו עצמו...
מחליפה מבטים קטנים, רואה אם יש מצב לגשת אליו. 2. אתם מביאים הביתה חבר/ה חדש/ה, בפעם הראשונה. כיצד אמאבא מגיבים? הם לא מגיבים. הם עברו הכנה מראש של "שאלות אח"כ".
ההורים שלי מאוד פתוחים, אין להם בעיה. לא שהבאתי כ"כ הרבה בחורים הביתה... 3. עד כמה אתם בררנים בבחירת בני הזוג? מאוד. לפעמים יותר מדי. 4. מישהו/י שלא נראה/ת לכם מתחיל/ה איתכם. כיצד "תנערו" אותו מכם? המממ..."תראה, אתה ממש נחמד והכל, אבל זה לא ילך. פשוט חבל על הזמן של שנינו". 5. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי "חזק" שייבשתם את המין השני בניסיון לדחות אותו? מישהו שאל אותי אם אפשר לנשק אותי. ואז אמרתי לו פשוט "לא" חד כזה. זה פשוט לא התאים באותו רגע. 6. (בהמשך לסעיף 4) מה הייבוש הכי חזק שייבשו -אתכם- בניסיון לנער אתכם מאותו/ה מישהו/י שהתחלתם איתו/ה? המממ...פעם התחלתי עם מישהו, אחרי שאזרתי המון אומץ, באיזשהו מועדון, ואז הוא אמר :"אני לא בא למועדון בשביל לרקוד עם בנות". אהה..אוקיי...

למעלה