מיופיה גבוהה

יוקה

New member
מיופיה גבוהה

האם ראייה 6/24 (עם משקפיים)נחשבת "כובד ראייה"? האם מזכה באחוזי נכות? בנוסף, בגלל גיל כנראה (56), יש גם בעיות בראייה מקרוב. מעבר מעדשות למשקפיים עוז חלקית, שכן כשאני מסירה את המשקפיים ומקרבת מאוד את הטקסט - מתאפשר לי לראות. אודה על תשובתך.

ראיה ירודה

שלום, אני לא זוכר את הקריטריונים המדוייקים, אך את לא עומדת בהם לגבי ראיה ירודה. אם אני לא טועה את צריכה לראות פחות טוב מ6/120 בכל עין. האופטומטריסט נתן פייט אולי יוכל להאיר את עיננו בנושא. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

feitnathan

New member
ראיה ירודה

24\6 נחשב כבד ראיה ישנם מספר זכאויות לגבי כבדי ראיה מומלץ לפנות לבדיקה בשרות אופטומטרי לכבדי ראיה בית חולים איכלוב ניתן לשפר את תיפקודי ראיה בעזרת אביזרים אופטים טל ניתן לקבל אצל דר מן

לנתן פייט...

שלום נתן, מהם הקריטריונים לקבלת תעודת כבד ראיה ? ומהם לקבלת תעודת עיוור ? תודה מראש, אייל ברקו - אופטומטריסט.

feitnathan

New member
תעודת עיור

תעודת עיור 60\6 ומטה ופחות שדה ראיה 15 מעלות קריטריונים ניתן לקבל בתחנות מידע בבתיחולים איכלוב ושרותי רווחה מקומים אין תעודה מיוחדת לכבדי ראיה מבחינת זכויות של המדינה כמו נסיעות חינם בתחבורה ציבורית וכו לגבי תחנת מידע ו אגודת נמג ניתן לקבל דרך דר מו

יוקה

New member
מהמרפאה באיכילוב

אני במעקב במרפאה זו משה שנים ארוכות. מקס פופר עשה במקרה שלי קילומטראז' לא מבוטל. פשוט שכחתי לשאול שם והנושא של"הגדרה" עלה רק לאחרונה בין חברים. ושוב תודה.

למעלה