מיו 180 אזהרה !

Kotke1

New member
מיו 180 אזהרה !

לכל מי שאי פעם חשב לקנות את המכשיר החרפתי הזה ראו הוזהרתם ! יש בעייה עם הבטרייה של המכשיר גם במצב שהוא כבוי היא פשוט נגמרת במהירות אדירה. להוסיף חטא על פשע כשנגמרת הבטרייה נמחקת העברית מהמכשיר וצריך להוריד הכל מחדש מהאינטרנט. לטענת שירות התיקונים ולאחר מכן שירות הלקוחות של רונלייט אין שום בעייה עם המכשיר. ככה זה עם כל מחשב כף יד וצריך לטעון אותו כל יום !!! אני משתמש במכשיר רק לניווט. אין לי מושג מה עוד נמחק חוץ מהעברית כשיש עליו עוד תוכן. בכל אופן זה מכשיר מחורבן בלשון המעטה והיבואן חתיכת חרא שחושב שיפטור את עצמו בקלות מהעניין. במקרה גם אני יבואן. אני עומד מאחורי כל מוצר שאני מייבא במאה אחוז. יש בעייה ת פותרים אותה גם אם זה כרוך בהפסד כספי. חוץ מהעניין עם הבטרייה אין שום סיבה שאינפורמציה תימחק ממכשיר כמו מחשב כשהבטרייה לא טעונה. לפי מה שהבנתי יש בעייה בין החומרה לתוכנה פה ואין לי שמץ של ספק שהיו צריכים לעשות RECALL לכל המכשירים האלה כולל דגמים אחרים שגם הם בעייתיים. מי שחווה בעיות כמוני מוזמן ליצור קשר : [email protected]

לאט.. לאט...

אם יש בעיה בסוללה של המכשיר זה דבר אחד. אבל זה שנמחק כל המידע אם לא טוענים זו לא בעיה של מיו ולא של היבואן. זהו פיצ'ר של מערכת ההפעלה. כל מכשיר עם מערכת הפעלה Windows 2003 ומטה או PalmOS 5.2 ןמטה, נמחק בהיעדר חשמל. ככה זה. צריך לדאוג לסנכרן, לגבות ולטעון את המכשירים האלו כל הזמן. רק בשנה האחרונה, עם יציאת WM5 ו PalmOS 5.4 (עם NVFS) המכשירים לא סובלים מה"בעיה" הזו. אין לי שום קשר ליבואן, לספק או ליצרן אבל אם איבדת מידע כתוצאה מהתרוקנות סוללה במכשיר עם Windows Mobile 2003 הבעיה היא רק של חוסר ידיעה ולא תפקוד לקוי של המכשיר. הוא עושה בדיוק את מה שהוא אמור. אם, לעומת זאת, הסוללה של המכשיר נגמרת מהר יותר מהזמן שמפורט במפרט היצרן, אז יש באמת עילה לכעס ולדרישה ל Recall. אבל בוא לא נשכח שבמכשירים אלו, גם כאשר המכשיר אינו פועל, עדיין ישנן תוכנות שרצות ברקע ויתכן והתרוקנות מהירה של הסוללה היא תוצאה של התקנת תוכנות לא מתאימות או הגדרה לא נכונה של המכשיר. כדאי לפנות בפורום פוקט PC (לינק כחול בצד שמאל) לברר אולי יש טיפים לתחזוקת המכשיר בצורה שתבטיח זמן סוללה ארוך יותר. אשמח להמשיך את הדיון בפורום אבל בוא נשמור את הדיון הזה ברמה נאותה יותר ולא להגרר לעלבונות ושפה נחותה. אם השפה תידרדר, השרשור כולו ימחק ואף אחד לא יוכל ללמוד מהסיפור שלך.

Kotke1

New member
אין לי ספק...

איילת זה די ברור לי שבתור מנהלת הפורום ישלך ידע יותר ממני נתחיל בזה. אבל וזה אבל גדול בעיני לא נראה לי הגיוני ולא מקובלת עלי תשובה שיש לטעון מכשיר כל יום כשאני בקושי משתמש בו ואין לי בהחלט מושג איזה תוכנות רצות ברקע כשהמכשיר כבוי. יש לי שני מכשירי מיו 168 שמתפקדים יותר טוב אבל גם שם הארגונומיה מטופשת כשכפתור שרשום עליו ON -OFF עושה HARDRESET למכשיר... דיברתי עם חבר היום שמשתמש במחשב כף יד כבר 4 שנים ובהחלט משתמש בו ולא כמוני שאין לי כלום על המכשיר חוץ מתוכנת ניווט. הוא מעולם לא היה צריך לטעון את המכשיר כל יום וגם לא כל יומיים והתשובה ברונלייט שככה זה כל מחשב כף יד וככה זה צריך להיות מרתיחה. חוץ מזה כפי שכתב עכבר אופטימי מכשירים עם WM 5 לא סובלים יותר מבעיית איבוד נתונים למיטב ידיעתי. אבל בתור מנהלת פורום זה תתקשרי בבקשה לשירות הלקוחות של רונלייט והתשובה שתקבלי היא שאין דבר כזה והבעייה קיימת גם עם WM 5. לי באמת אין מושג אבל זה מה שקראתי בפורומים והם כנראה משקרים במצח נחוש. אני חושב שבהחלט יש לי סיבה מצויינת לכעוס. אני גם חושב שצריכים לעדכן אנשים אם יש בעייה של מחיקת נתונים כשבטרייה נגמרת. אם אדם היה יודע שבטלפון סלולרי מסויים נמחק הזיכרון אם נגמרת הסוללה הוא לא היה קונה את הטלפון הזה במיוחד אם הסוללה נגמרת בזמן לא סביר. אני בעיקרון אקח אותם לבית משפט לתביעות קטנות ונראה מה שופט יגיד על הטיעונים שלהם כגון לטעון את המכשיר כל יום. לא מכיר מכשירים אחרים ואני מודה שמחשבים זה לא ממש התחום שלי. אבל אלקטרוניקה ומכשירים אחרים זה בהחלט התחום שלי. במילים עדינות ביותר התיפקוד של המכשיר הזה רע והפתרון שמציע היבואן הוא לצאת ידי חובה וזהו.

libal

New member
פתרון בינים

אחת מהתוכנות המובנות נקראת EBACKUP שאתה מקבל בחינם. לאחר התקנת כל התוכנות בחשרה - תעשה גיבוי עם התוכנה ושמור את הגיבוי על כרטיס זכרון . במידה ותחזור לך התקלה - תוכל תמיד לשחזר מיידית עם התוכנה הזו - כולל עברית . בקשר לסוללה - נגמרת אמנם מהר, אבל נראה לי מוגזם שיש לטעון כל יום .תמיד תצא מכל התוכנות לפני שאתה סוגר את המכשיר. בדוק בספר ההדרכה/קובץ ההדרכה איך לחסוך בחשמל. תשתמש בMAGIC BUTTOM כדי לסגור תוכנות שנשארות משום מה פתוחות (TASK MENEGER )

AYELET1

New member
אני חושבת שאתה מדבר מתוך בורות

מדהימה. הואל לשמור על סגנון כתיבה ראוי ולהמנע מהתלהמות! על תכונות מערכת ההפעלה במכשירים המריצים PalmOS 5.2 ומטה ובמכשירים המריצים Windows mobile 2003 SE ומטה כבר כתב העכבר. אני מקווה שבתור יבואן אתה מכיר לפחות את תכונות המכשירים אותם אתה מייבא קצת יותר טוב מאשר אלו עליהם אתה כותב בשצף קצף...

למעלה