מיזאת הזמרת הזאת?

ליאל זאת הזמרת הכי טובה בעולם...+

היא בת 15,מקיבוץ כנרת [ליד טבריה], הכל התחיל כשהיא השתתפה בתחרות בראבו [הייתה פעם בערוץ 22] ,זכתה מקום ראשון ומשם עברה לתחרות באוסטרליה [כן?] וזכתה ב"חביבת הקהל" מאז היא הספיקה להיות בפסטיגל בתור "אומן אורח",עם השיר המדהים:קצב החיים,הספיקה להוציא דיסק... ו...כיום היא מופיעה בעיקר [!] בגרמניה, היא כבר הוציאה שם 3 סינגלים ובקרוב יצא שם אלבום שלם שלה.., היא ב7.7 מופיעה ביחד עם הסקורפיונס, היא שרה עם ביל קלינטון את אימג"ן, ובקיצור...כמוהה יש רק אחת! אגב,היא מנגנת גם על

nitzan111

New member
בראבו בראביסימו ( התחרות העולמית)

לא התקיימה באוסטרליה, אלא באיטליה. יש לי גם את זה מוקלט. מראים אותה שם אוכלת גלידה ומודדת בגדים ( וגם שרה
)

חחחחחחחחחחחחח...נו,טעיתי קצת../images/Emo163.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טעות גדולה ומרה.

Sckkk

New member
חחחחח../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

ושכחת להוסיף בקשר לליאל - שאין כמותה כי היא כל כך מדהימה, שאי אפשר שלא להתאהב בקול ובהכל
. אההא, ואם תרצי לשמוע שירים שלה (לזאת ששאלה מי זאת ליאל) - תוכלי, מהאתר הרישמי.

היא לא כזאת מושלמת.....

אני לומדת איתה כמה שיעורים והיא לא כזאת נחמדה... די סנובית למעשה...(זו רק דעתי)

ובתור אחת שחברה שלה ומכירה אותה

היא בכלל לא סנובית! היא הבנאדם הכי חמוד ונחמד שיש! היא אף פעם לא התחילה לתפוס מעצמה ולא כלום, תמיד היא נתנה לנו את ההרגשה של אחת משלנו ולא אחת מעלינו. וד"א, היא בחיים לא תתפוס מעצמה...כי זאת ליאל...

ליאל ממש לא סנובית!!!!,היא האחרונה

שתהיה כזאת. עד כמה שאני יודעת,ואני יודעת הרבה... אני חושבת שאם תנסי להיות חברה שלה אז אולי תדעי להגיד אם היא כזאת, אבל לפעמים יש רושם מוטעה..או רושם ראשוני לפחות,ואני חושבת שה מה שקורה אצלך...

למעלה