מיזוג אוויר

מלי ש מ

New member
מיזוג אוויר

נתקלתי בפס הצהוב בהערות של BOLDER לגבי מיזוג אויר ולהלן נתוני הבית, אשמח לשמוע הערות והמלצות: 1. איזור אקלימי - לב השרון 2. סוג הקירוי - תקרת בטון - חצי משטח הגג מקורה גם בגג רעפים. 3. בית פרטי - בודד. 4. סוג החומר ממנו בנויים הקירות - בלוקים רגילים - לא איטונג 5+6. שטח הבית - מרתף - 55 מ"ר קומת כניסה - 100 מ"ר קומת חדרים - 100 מ"ר 7. גודל חיבור לחשמל - 3 פזות 8. המערכת אמורה לתת מענה גם לחימום וגם לקירור 9. כמה שצריך. 10.מס´ הדרים בבית - זוג + 2 ילדים. הערות נוספות: עפ"י ההגיון הישר שלנו ועפ"י התכניות ולאחר שיחות עם אנשי מקצוע מה שאנחנו חושבים לעשות הוא: מרתף - מזגן אחד מזגן אחד שיקרר את אזור המטבח ופינת האוכל.בשל הפרשי גובה בין הסלון - 3 מ´ - למטבח ופינת האוכל - 2.5 מ´, ויתרנו על תעלות שינמיכו עו יותר את המטבח. מזגן אחד גדול יותר, לאזור הסלון קומת חדרים - אזור חדרי הילדים - מיני מרכזי - ימוקם על גג הבטון מתחת לגג הרעפים. יחידת הורים - מזגן מפוצל. הערות, הארות והמלצות יתקבלו בברכה.

אני לא מבנינה במיזוג אויר ../images/Emo42.gif

אני רק יודעת היכן מדליקים את המזגן , מתי נעים ומתי לא ולאחרונה גם איך מעבירים מחימום וקירור!!!!!!!! אי לכך ובהתאם לזאת אני מייעצת לכל הלקוחות שלי לא להתקמצן וללכת למהנדס מיזוג אויר שיתכננן לכם מערכת מיזוג אויר. אל "תעקפו" אותו ותלכו ישר ליצרנים!!! להם יש אינטרס מאוד ברור והוא רווח מה שיותר גדול. כאשר הם מקבלים תכנית ממהנדס הם חייבים לבצעה ואם אתם סוגרים עם המהנדס גם על פיקוח אז בכלל יש לכם אבא! אם לא מגיעים ליצרנים עם תכנית כל אחד ימכור לכם משהו אחר עם תעלות מסוג אחר ולכם לא תהיה היכולת לפקח אם ביצעו את העבודה לפי התקן וההסכם. ושיהיה לכולנו קיץ נעים וקריר

מאגר

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo59.gifמיזוג אויר

לגבי מיזוג אויר לגבי הסלון זה בסדר לגבי המרתף גם אבל לגבי החדרים יש ליבדוק אפשרות להתקין מזגנים דו פיצוליים לשם חיסכון ענק בחשמל בשימוש וחיסכון ענק בתחזוקה המחיר כמעט זה למזגןמרכזי אבל אין צורך בתעלות בכל הבית והקירור או החימום הוא נקודתי פר חדר הנימצא בשימוש כך שלא צריך בשביל חדר אחדלהפעיל את כל מערכת המיזוג
אם תרצו יותר פרטים ואינפורמציה אנא כתבו אלי

למעלה