מיזם-אשמח לדעתכן

mirya

New member
מיזם-אשמח לדעתכן

הי. יש לי רעיון, ורציתי להתייעץ אתכן ולבדוק, האם זה סביר... חשבתי להפוך את הקליניקה שלי, בפסח וביולי-אוגוסט, לשילוב בין צימר למרחב טיפול/סדנת הורות "סופר-נני-סטייל". ז"א, שהורים וילדיהם יבואו ל"יום-בילוי" בכפר, שהוא גם יום צפייה והדרכת-הורים מרוכזת. נשחק, ניצור, נטייל, נלך לדיר,לרפת ולבריכה, כשהפעילות תלווה בהנחיה וייעוץ חינוכי-הורי. מי שירצה יוכל להישאר בכפר לנופש אמיתי, אחרי העבודה ההורית המרוכזת...מה דעתכם, כהורים?

מקסים, אני אוהבת ורוצה לבוא...אפשר לתאם כבר?

הרעיון נפלא, לי זה מזכיר דווקא את המיזם של הפסיכולוגים באנגליה "בית הבנדיטים", לעיתים כסדרה בערוץ 8 מצרפים 3 משפחות יחד ל4-5 ימים. עם מצלמות בכל מקום (גירסה אחרת ומוצנעת יותר של האח הגדול) וצופים ביום הראשון ולאחר מכן מנחים את ההורים. מאלף. חושבת שליום אחד זה בעייתי- חלק מהבעיות לפחות בגיל הרך זה נושא תזונה (בעיות בארוחות) והרגלי שינה- שזה בעייתי ולא יבוא לידי ביטוי לטעמי ב"יום" בכפר כמו כן, כשילדים, לפחות הפרטיים שלי, מתנהגים אחרת ביום טיול מאשר בתנאי בית. אצלי אישית, אני מרגישה שכאילו הם לובשים מסכה ומחוץ לבית הם "נופת צופים" יודעים כיצד מצפים מהם להתנהג ולעומת זאת בבית כל המחיצות נופלות וההתנהגות אחרת. צריך לחשוב איך את עורכת את היום הזה בצורה מקיפה. אשמח להגיב לשאלות נוספות שלך כאן אבל כמו שאמרתי בכותרת- הרעיון כביר!!! אני חושבת שיש יתרון בצימר ולא רק יום אחד ובתור שכנה מלמעלה...(עילית, לא?) אשמח לראות איך אנחנו בונות יום תצפית כזה ביחד

רעיון מצויין ועוד משהו..

זה רעיון שיש לו פוטנציאל - והוא מבחינת חומר גלם - היות ויש צורך לחשוב שיווקית איך מגיעים לקהל היעד - היות ומדובר במוצר חדש.. יכול להיות שיש לי אפשרות לקשר אותך למישהו שיכול בהחלט לעזור .. במידת העניין שלחי אליי מסר אישי

למעלה