מיזם "אתר לכל עסק"

מיזם "אתר לכל עסק" ../images/Emo106.gif

אני מתעסק עם שרתי אחסון מאז 1994 אבל מה שמצאתי ממש מדהים. אתם אולי יודעים שלאחסן אתרים עולה בין 8$ לחודש עד מאות$ לחודש. ומחירי בניה נעים בין 100$ ל- 100,000$. הבעיה: רוב העסקים בארץ (250,000) לא מוכנים להוציא אפילו 200$ בשנה על אתר. אבל מה לגבי20$-55$? אז: 1. יש לי את האנשים ללוגיסטיקה, ולתמיכה (טלפנים 24 שעות על השבוע). 2. יש לי את השרתים בעלות של 1$-2$ לחודש חבילת אחסון. 3. יש לי משרדים. 4. יש לי תבניות (TAMPLATES) מוכנים לאתרים, אז אין עלות בניית אתר. מה חסר לי? משקיע לשיווק בעיקר. דמיינו לכם... אתר לעסק כולל הכל: ב- 100 שקל לשנה...איזה עסק לא יסכים למחיר כזה נמוך? רק צריך לעשות "שטיפת מוח" בכל אתר אפשרי בארץ, ואחרי שזה מצליח...גם בחול... הרווח הוא לפחות 10$ לשנה לעסק בלי לעשות כלום. מכסימום מימוש פוטנציאל: 10$ כפול מאות אלפי עסקים = מיליוני $ בשנה. מדובר בהכנסה שנתית שחוזרת על עצמה, כי כל שנה צריך לשלם שוב 100 שקל כל עסק. כמובן שאפשר להוסיף ולשדרג יכולות של האתר, תמורת כסף נוסף. רק חסר לי משקיע שיווקי בעיקר.

moshep1

New member
מיזם אתרים

בנוסף לכל מה שציינת יש עדיין דרך לא קצרה על מנת שתוכל לעניין משקיע. אשמח לשוחח עמך על הנושא. משה 052-705665

ozzlove

New member
אתה מציע ללקוח נגיד עיסקי...

נניח שהוא משלם 55 דולר... שזה 250 שקל... גם החסנה לשנה ?... גם תמיכה 24 שעות לשנה ...? וגם אם יפלו השרתים וכל הבאלגן אתה עדיין תתמוך בהכל ? + לשלם חשמל ואחריות וביטוח ושכר דירה... נראה לך שאתה מרוויח מדבר כזה ?!?!?!... אני עובד עם זה אני יודע בדיוק איך זה פועל... עוז. [email protected]

למעלה