מיזם האימוץ

גילעד 63

New member
מיזם האימוץ

בתקופה שעברה מאז התחלתי את מסע העומק שלי בנושא האימוץ שלי והשפעותיו לפני בערך ארבע שנים, מצאתי את עצמי בהדרגה פעיל יותר ויותר בתחום. הקשר הראשון שנוצר היה עם עמותת פסיפס (תמי ונילי) והשתתפות בכמה פעילויות שלהם, שירן מקבוצת המאומצים בפייסבוק שפעילה בנושא זכויות המאומצים הבוגרים (העברתי הרצאה בכנס המאומצים האחרון בנושא חווית המאומץ לאורך החיים על פי סיפור משה רבנו) ולאחרונה יצא לי להכיר ולהתחבר לבני סוויל יו"ר עמותת אומץ לאמץ וכמה מהחברים המובילים בעמותה. הפעילות כללה פגישות שונות במשרד הרווחה, השירות למען הילד ועוד.
במהלך הזמן הזה התוודעתי לשרונה דוכנה (אמא מאמצת) שהתחילה פרויקט מדהים לדעתי שאני שמח לקחת חלק בו. מדובר במיזם אימוץ אינטרנטי שכבר נמצא בבנייה לאור חזון שהוא יהווה מרכז מידע, תמיכה ושיתוף מקצועי, חברתי והורי כשהמפתח העיקרי הוא זמינות וקלות בהגעה למידע הרלוונטי לכל אחד על פי צרכיו ואתגריו בנקודת זמן מסוימת. אני מצרף כאן קישור לשלושה סרטונים שעשינו יחד. נשמח לשמוע את חוות דעתכם והצעות ורעיונות נוספים יתקבלו בברכה בהחלט.
בכל שאלה או עניין נא להרגיש חפשי לפנות אלי במסר.
גילעד

Noga Lavie

New member
למרות שלי אין זה יכול לעזור

רציתי להכנס כדי שאוכל לכתוב משהו חיובי ותומך, אך גם רלוונטי. לצערי, הקישור הוביל לעמוד טעות כלשהו.

מכיוון שלא הצלחתי להכנס, אני יכולה לכתוב רק מילים כלליות. לעניות דעתי, יש מקום רב לפעילות שכזו. נראה שיש ואקום שצריך להתמלא, מקום בו אנשים ימצאו תשובות מעשיות בקשר לעולם האימוץ, ולא רק שאלות הקשורות להליכים ספציפיים הקודמים לאימוץ (מידע שנחלק בפורום הזה די הרבה). אני שמחה לשמוע כי הואקום הזה הולך ומתמלא.
בהצלחה.

גילעד 63

New member
למה זה לא יכול לעזור?

לגבי הקישור, גם אני בדקתי עכשיו וזה הוביל לטעות וכשניסיתי שוב זה עבד. אני אעביר הלאה לבדוק מה הסיפור עם הקישור.

Noga Lavie

New member
כי איני מתגוררת בישראל?

כי הגיוני שאם אזדקק למידע ועזרה אפנה למקורות קרובים יותר, ולא למקור ישראלי?
כי איני מאמינה בפניה לעזרה בוירטואליה, וכי היא מהווה עבורי אך ורק מקור מידע משניוני, אם לא שלישוני ויותר מכך?
כי, למזל כולנו, ההורות לזיו היא בעיקר הורות ופחות הורות מאמצת?
וגם כאשר היא הורות מאמצת, הבעיות מינוריות וניתנות להתגברות בעזרת תשומת לב, שכל בריא ונכונות להקשיב ולהבין, כך שאנו מהווים אנומליה כלשהי בסטטיסטיקת הבעיות המאוד אמיתיות שחווים אחרים בעולם האימוץ.
ואם וכאשר (בתקווה שלא, אך לעולם אי אפשר לדעת) הבעיות תתעצמנה, יש לנו מקורות לקבלת עזרה מקומית, בשפה המובנת לזיו בהתאם לעולם הדימוייים המקומי.

יסמין@

New member

למעלה