מיזם הסיבים מגיע לרעננה

מיזם הסיבים מגיע לרעננה

כפי שפורסם כאן, החלה פריסת הסיבים האופטיים ברעננה. מישהו יודע איך נרשמים? אישית, אני מתכוון לעבור לחיבור אינטרנט באמצעות סיב אופטי ברגע שאוכל.

DanielOne

New member
כן ראיתי אתמול שעובדים ברחוב מוצקין

אפשר להצטרף דרך האתר שלהם, אני יחכה קצת...

עומר247

New member
יפה!! אבל קצת יקר לא?

אני בטריפל של הוט עם 100 מגה (על הנייר, בכל זאת הוט..) אבל משלם הרבה פחות..
בשלב הזה שהמחירים טיפה גבוהים ואין להם יכולת לספק שירותים נוספים אני לא מאמין שהם יצליחו לתפוס נתח שוק גבוה במיוחד

אתה משלם הרבה פחות מ 125 שקלים?

אל תשכח, מדובר בתשלום משולב לספק+תשתית. חוץ מזה, זה חיבור סימטרי עם מהירות העלאה גבוהה. בשבילי זה יתרון משמעותי כי אני מעלה לא מעט לדרופבוקס ומדבר בוידאו עם המשפחה באמריקה.

עומר247

New member
בטריפל של הוט מחיר התשתית אכן נמוך בהרבה..

הבעיה היא שהאיכות בהתאם
אני מאמין שהאינטרנט של חברת החשמל הוא ברמה גבוהה מאחר והוא עובד על סיבים אופטיים, תשתית חדשה וכן מספק מהירות סימטרית. אבל במחיר לא נמוך יהיה לו קשה לתפוס נתח שוק.

מחיר התשתית של בזק הוא כ 100 שקל

תוסיף לזה ספק ותקבל סכום דומה.
אם הם באמת נותנים 100 מ"ב אמיתיים לשני הכוונים מדובר בשירות מעולה במחיר מצויין שמכוון לחלק העליון של השוק.

כמוך, הייתי שמח לראות עוד מסלולים, זולים יותר, שיתחרו על מרכז השוק ולא רק על התחום העליון של השוק.

אין לי טריפל. לא רואה טעם.

בשביל מה? רוב התוכן בטלויזיה הוא ברמה נמוכה. את מה שאני כן רוצה לראות, אני יכול להוריד באינטרנט בדרכים חוקיות יותר וחוקיות פחות ופה תשתית האינטרנט חשובה מאד. היום יש גם את עידן+ שדרכו אפשר לצפות בערוצים המרכזיים ובקרוב, גם דרך האינטרנט.
במקום שירות הטלפון של הוט, אפשר לקבל קו של אחד ממפעילי הסלולר הזולים.
&nbsp
המרכיב היחיד של הטריפל שאין לו אלטרנטיבה זולה וטובה יותר הוא ערוצי הספורט. אי אפשר למצוא שידור ישיר באיכות גבוהה של משחקים שלא דרך יס/הוט ומי שזה חשוב לו נאלץ לשלם אלפי שקלים בשנה על התענוג. אני מקווה שהצעת הטלויזיה של סלקום תשפר את המצב גם כאן.

למעלה