מיזנתרופיה - הוכחה ניצחת באינדוקציה מתמטית.

Blutige Erde

New member
מיזנתרופיה - הוכחה ניצחת באינדוקציה מתמטית.

נניח נכונות הטענה עבור n = 1: אדם שאמור להיות שונה מתגלה כפוץ נפוץ ומשעמם מתחת למעטה הגאונות כביכול, והוא משקר לעצמו בלי אפילו להיות מודע לכך. נוכיח נכונות הטענה עבור n=k+1: אדם נוסף שאמור להיות שונה מתגלה כפוץ נפוץ ומשעמם מתחת למעטה הגאונות כביכול, והוא משקר לעצמו בלי אפילו להיות מודע לכך. סיכום: לכן, כל בני האדם שאמורים להיות שונים יתגלו כפוצים נפוצים ומשעממים מתחת למעטה הגאונות כביכול, והם ישקרו לעצמם אפילו בלי להיות מודעים לכך. פחח, ואחרי הוכחה גאונית כזו רוצים עוד להוריד אותי ל-4 יחידות? נכון זה מצחיק איך אנחנו משקרים לעצמנו בלי לשים לב וחיים בבועה קטנה שהמצאנו לעצמנו, והיא עוזרת בערך עד שהכל מתפוצץ- - ואז פתאום, כל זה נראה חסר ערך וטיפשי, ואפילו לא יודעים מה היה נכון מלכתחילה, חוץ מזה שמה שהאמנו בו היה שקרי. והכי גרוע, אפילו לא יודעים מי האשם, אז אין את מי לדקור למוות בעטים כדוריים. אתם יודעים כמה מגרות של עטים כדוריים יש לי כבר? כלומר, בחיי, אני רק מחכה להבין את העניין לעומק כדי לפעול, אתם יודעים?

Blutige Erde

New member
בחינם אפילו.

זה אפילו לא מצחיק לטעמי. סתם כעוס ודי מפחיד.
למרות שאם תביאי לי עט וקורבן מזדמן אני אשמח.

Handy Alley

New member
הקטע הוא שאת מדברת על דברים חיים

ולא על דברים מתים. ואת מדברת על הנסיון של בני אדם לאחוז במה שאמיתי דרך איך שדברים נראים. אימפרסיוניזם. ככה חשבתי. Judgement. את בטח מכירה את הקטע של Projection. my shit is your shit is my shit, all over again. so unless someone has some sunshine in a bag, i don't mind i'll go and leave you Fags. =D אלה היו שני פסקאות מפי your local next dorr פוץ נפוץ משעמם. ^-^

למעלה