מיחזור האשפה בישראל

נינטייב

New member
מיחזור האשפה בישראל

אתמול שמעתי שתושב סביון מייצר 4.5 ק"ג אשפה ביום, בממוצע, ותושב רהט מייצר 300 גרם אשפה ביום בממוצע. מה שלא אמרו, זה שאחד האתרים הגדולים לסילוק פסולת במדינה, אתר דודאים, נמצא סמוך מאוד לרהט. ולזה אני קוראת חלוקה צודקת. כי מדוע יהיה לתושבי רהט פחות אשפה מתושבי סביון?

קפת

New member
מה שנחשב אשפה בסביון

מתקבל ברהט כארוחת צהריים חגיגית, לא? ============================ שלום נינט אהובתי הכמעט יחידה. ראית איך כולם מתקמבקים לי פה, ועושים לי אירוויזיון על בלוטת הנטישה? ורק את, נעלמת ליומיים, לא כותבת, לא מצלצלת, וכשאת חוזרת, הלב שלי ממריא אל על. אני לא...

נינטייב

New member
כפרהקפתשלי

הייתי עסוקה מעל לראש. כשגמרתי להיות עסוקה, חליתי, ועכשו אני בשלבי החלמה. גם אני לא...

קפת

New member
עסוקה מעל הראש

ומתחת לחגורה? נינטוש, יקירה, אני חושבת שהגיע שלב ביחסים שלנו שאת יכולה לספר לי על הזבל שלך. מה את זורקת לפח?

שתהיי בריאה מותקנינט

אני דווקא כן טסה אל-על. כי ככה זה עם טייסים, אנחנו טסים הלוך ושוב. וחוזר חלילה.

זבל זבל תרדוף

איזו מדינה איזו מדינה תושבי דימונה הגרילו קרינה תושבי רהט, גם הם על המפה זכו להתבשם מניחוחות של אשפה תושבי הקריות הרוויחו כפליים: ערפיח במקום אויר וסרטן בתוך המים את חוות הגז גזלו מרמת השרון והעבירו לראשון בשם השוויון גם לאחמד, מוסא וסעיד אין מה להתבייש במקום שדות הם קיבלו את כבישש אז תושבי סביון חשו מקופחים הם אנשי מעשה, לא כאלה שבוכים וכדי להצטרף אל כל חלקי העם הם מייצרים במרץ זבל בעצמם

נינטייב

New member
אמממ...את מעלה נשכחות אודיכפרות

שפעם היית טייס עם יהלום <לא שאול, חלילה> בקצה. אוחחחח, אלו היו ימים.

פעם גם הייתי מותקמותק

היום אני סתם כלבה צמאת דם. לא להאמין איך שהגלגל מסתובב לו. פעם אתה למטה ופעם אתה עוד יותר למטה. פעם כולנו עשינו את זה אחד עם השני/ה, הבנים היו על הבנות, הבנות היו על הבנים וכולנו היינו על אחמד. היום, אפילו אחמד אין לנו. אפילו. ואילו את, היית ונשארת מותק.

יאללה צדקנים

כאילו שביקרתם אי פעם ברהט. אתם יודעים מה, גם לגבי נתיבות/אופקים/שדרות/ירוחם/דימונה/מצפה רמון אני בספק. שלא נגיד לקייה. בעצם, אני בספק אם ביקרתם גם בסביון. לא שאני ביקרתי, אבל אני לפחות לא מנסה לעשות קולות כאילו שאכפת לי. העולם השלישי קיים כדי לחפור בו בורות לשפיכת האשפה של העולם הראשון,זה מה יש.זה לא חייב להיות ככה, אבל זה הרבה יותר זול. מה הלאה? תייבבו נגד הגלובליזציה?

נינטייב

New member
תתפלא חמור, תתפלא

אך כף רגלי השמנמנה דרכה בכל אחד ואחד מהמקומות שנקבת בשמם. ואכפת לי. לא "כאילו". אגב, ראית איך ביבי מריח בחירות ופתאום "אין איש שדואג לחברה, לחלשים יותר מאנשי וממני"?

Ricca

New member
נינט..

זה כי עשית שם סיבוב הופעות.. ואת בעצמך ילדת פריפריה.

Ricca

New member
רהט

קודם כל רהט סמוכה לדודאים, בדיוק כמו שלהבים סמוכה לדודאים. הסיבה אגב שתושבי רהט מייצרים פחות זבל, כי הם פשוט ממחזרים. מי שמכיר את רהט, יודע שהתושבים משתמשים באשפה שלהם כדי לבנות באופן לא חוקי לצידי כבישי הנגב, או שהם עוסקים בדקורציה של הנוף, כי בתרבות הבדואים שלדי מכוניות גנובות ושקיות פלסטיק על השיחים נחשבים מאוד יפים.

קפת

New member
וואה!

עכשיו גם זה חזר? אבוסה עינק, יא ציון תמטי. כבוד גדול, לראות את סגנו של אלוהים מנגב רגליו המזיעות על השטיח שלי. בלוטת הנטישה שלי עושה הקפה אחרונה וחוזרת לבסיס האם. אם יהיה לי יותר טוב, מישהו ישתגע.

נינטייב

New member
תגידי קפת, לדעתך לריסה היא

טומי לפיד של הפורום או יוסף פריצקי שלו? נמקי והסבירי.

קפת

New member
גם וגם

כי למה לקפח? לדעתי זה הסבר מספק וממצה. נימוקים בשבוע הבא. ניפגש בבג"צ.

Ricca

New member
איה!

כל אחת מההשוואת האלה כואבת. ירדנו לרמה של העלבות? מאיה באמת שרה יותר טוב ממך.

נינטייב

New member
לריסה, אתבע אותך לדיבה

ולא תוכלי להסתתר מאחרי הטיעון "אמת דיברתי". כולם יודעים מי שרה יפה יותר, למי יש ציצי אמיתי יותר, ולמי תיגמר הקריירה בעוד יומיים (האמת, נעלמה קצת הבוסקילה...מי זוכר מי יודע?)

Ricca

New member
שימי לב

היא הגיעה עד בן שושן. ואת? ולגבי הציצי. צודקת, אבל איך שכחת את השפתיים?

נינטייב

New member
בינינו לריסה

את יודעת שמתנוך אוזני השמאלית נוטפת יותר כריזמה ממה שמאיה בשלמותה תנסה לייצר כל ימי חייה. ככה זה.

למעלה