מיחזור ותרומות באוניברסיטה

MADMUAZEL

New member
מיחזור ותרומות באוניברסיטה

יש לי מלא בקבוקים גדולים של מים מינרלים ורציתי לשים במיחזור.שמעתי שעל כל כמות מסויימת מקבלים כרטיס צילום זה נכון? ובנוסף יש לי אוכל יבש שאמא שלי קנתה לי לפני כמה ימים ואני ממש לא אוהבת את האוכל הזה. יש איפה לתרום אותו באוניברסיטה?

amitk80

New member
אני אבדוק לך את הנושא

אהלן, אני אישית לא שמעתי על זה אבל אני אנסה לבדוק לך את הנושא הזה ומול מי צריך להחזיר את הבקבוקים. את מוזמנת להציק לי במסרים אישים אם אני לא חוזר אליך עם תשובה. שיהיה אחלה של שבת... עמית

stkachov

New member
מיחזור בקבוקים

אם מדובר בבקבוקים קטנים אז ברחבי הקמפוס פזורים הרבה מיכלי מחזור גדולים. להלן מספר מקומות: במתחם האוכל ממול המוזיאון, ברחבה ליד קפה דשא, באיטלקיה. במקומות הללו ישנם מכלים למחזור בקבוקים. בנוסף פזורים עוד הרבה פחים ירוקים קטנים כאלה, במיוחד בבניין הראשי קומה 600, בכניסה לרבין מקפה דשא ובעוד מקומות.

stkachov

New member
נדמה לי שראיתי

במעונות, אבל אני לא בטוח. בכל אופן אם אין, ניתן לפנות להנהלת המעונות ולבקש שיציבו מיכל למחזור בקבוקים גדולים.

d o o v i d

New member
כלוב לבקבוקים

יש "כלוב" לבקבוקים גדולים ביציאה מהאונ' (ליד התחנה לכיוון עוספיה)

amitk80

New member
אולי נבקש שיציבו בכמה מקומות

באוניברסיטה? אם כבר מתחילים למחזר אז שימחזרו גם גדולים וככה נתרום לאיכות הסביבה.

stkachov

New member
כן

אבל יש בעיה... באוניברסיטה כמעט ואין שימוש בבקבוקים גדולים. אם כבר אז להציב במעונות כלוב כזה, אבל באוניברסיטה עצמה אין בכך צורך.

למעלה