מיחזור משכנתאות!

מיחזור משכנתאות!

בימים אלו, מתארגנת קבוצה מתושבי הישוב להוזלת מחיר המשכנתא. מי שמעוניין, נא לשרשר שמו לכאן. פרטים נוספים בהמשך. תודה אילנית.

Shachamb

New member
מעונינים להצטרף

מעונינים להצטרף ליוזמה בן ברק

ronpel

New member
הצעה

יש לי קשר עם מומחה למשכנתאות שמתמחה בביצוע מכרז בין הבנקים למשכנתאות עבור קבוצות שמתארגנות. במידה ויש עניין לפגוש אותו אשמח לארגן זאת.

רעיון מעולה!

תמיד טוב לשמוע בהצעתם של מומחים. ואם ההענות תהיה גבוהה, נוכל גם נוכל רק להרוויח מכך. האם להעביר את הכדור אליך? טוב יהיה אם נקיים מו"מ בנדון (בנק) אחרי ידיעת הכללים. בבדיקה שלי, יש לבדוק היטב את הצעותיהם של נציגי הבנקים. אני בפנים. אז הרעיון מתקבל בברכה. מיקום ושעה? אוכל לעשות זאת אם תעביר לי פרטים בנדון. תודה אילנית.

ronpel

New member
איך לפעול

לארגן צוות מוביל של 2-3 תושבים - עדיף עם רקע כלכלי או עסקי ואז לקיים פגישה ראשונה. לפגישה כדאי להגיע עם נתונים בסיסיים של המשכנתא הקיימת - בנק, סכום, ריבית וכדומה. להבין בפגישה מה אפשר להציע למצטרפים ולצאת לשווק זאת בין התושבים עד קבלת קבוצה מספיק גדולה שתגרום לעניין בבנקים. למורים יש אכן הצעה מצויינת - המטרה לנסות להגיע לתוצאה דומה עבור כל הקבוצה שתתארגן. הכדור אצלך לארגן את הצוות המוביל - ברגע שהוא קיים תתקשרי ואתן לך את הפרטים של האיש. רונן

רק אל תגידו שלא סיפרו לכם !

מבצע למורים - הבינלאומי הראשון - במודיעין המבצע מיועד למי שיש לו תלוש משכורת של מורה, או שלאחד ההורים שלו יש, או אפילו שאחד מהוריו פנסיונר של משרד החינוך. מדובר בריביות שחבל על הזמן - דוגמאות בהמשך. הצוות של הבנק בסניף מודיעין: דינה ועדי - מדהימות עם יחס אישי יוצא מן הכלל. והם מתקתקות את העיניינים תוך ימים ספורים - תלוי בכם בעצם. דוגמאות (סוף מרץ 2005): ריבית ל 10 שנים: 4.1 ! ריבית ל 12 שנים: 4.3 ! ריבית ל 7 שנים: 3.4 !!!! לא - זאת לא טעות ! המלצה אישית: לחלק את המשכנתא ל 7 שנים, 15 שנים. כך - אפשר לראות עתיד - בהחזרים (אחרי 7 שנים) ולהנות מהריבית הנמוכה והשערורייתית ביותר ששמעתי ! אז - שלא תגידו שלא אמרו לכם. ו.. לא - אני לא עובד בבינלאומי - רק לקוח מרוצה - (מאוד) אני אשמח לתת פרטים נוספים - לכל המעוניין

arielra1

New member
לינק להרשמה ובדיקה חינם

http://work2you.net/zope/mortgage/signup_form.html?member_id=10487

משה ושירה

הרעיון בגדול לפנות לבנקים (כרגע דיסקונט הוא הכדאי ביותר). ולבקש מחיר לריבית הזולה ביותר. וככל שנהיה רבים כך ניזכה בריבית הנמוכה ביותר. ולכן בתחילה ביקשתי לברר האם ביכלל יש הענות. כל אחד ייצטרך להציג את מרכולתו בפני נציג הבנק הזול ביותר שייבחר על ידינו, ויעשה את החשבון האישי שלו. מיחזור המשכנתא לא יישתלם לכולם. הרעיון של רונן פלג בנושא התקבל בברכה, ואנו ניתעדכן ונעדכן בהמשך. תודה. אילנית.

למעלה