מיחזור משכנתא

dani55b

New member
מיחזור משכנתא

אני מעוניין למחזר משכנתא, וראיתי בפורום שמיחזור בבנק הוא חינם בעוד שדרך חברות ייעוץ זה עולה כסף. האם זה נכון? אם כן - למה למחזר דרך החברות הנ"ל? אני מעוניין במיחזור בלי להוציא כסף נוסף.

למה לשלם???

אכן השירות דרך הבנק הוא בחינם. והשירות דרך חברות הייעוץ הוא בתשלום ולמה???. חברות הייעוץ הן חברות שמפנות למכרזים לבנקים כמה עשרות תיקי לקוחות בשבוע ולכן התנאים שחברות הייעוץ משיגות והריביות הן הרבה יותר נמוכות מאשר ריביות שישיג לקוח אחד שפונה לבנק עם תיק אחד בודד. חוץ לזה חברות הייעוץ עושות עבורך עוד המון שירותים שבמידה ואתה הולך לבנק לבד אתה אמור לעשותם לבד ולהפסיד הרבה ימי עבודה שירותים כמו:רישום בטאבו/מינהל שד"א כל רישום כזה עולה כמה מאות שקלים ובתהליך מיחזור משכנתא צריך לבצע 3 רישומים לערך. הייתי ממליץ לך לבחון את השוק לפני שאתה צועד קדימה ולהתייעץ לשמוע ולהבין ישנן בשוק כמה וכמה חברות שמתעסקות במיחזור אוכל להמליץ על אחת: www.ribit.co.il

dani55b

New member
תשלומים

כלומר, לפי מה שאני מבין ממך, חברות הייעוץ משלמות בעצמן עבור השירותים הנ"ל? אני לא מעוניין להוציא כסף מכיסי עבור המיחזור ולכן ההעדפה שלי כרגע היא ללכת ישירות לבנק. ולגבי התשלומים הללו - אני מניח שהם רלוונטיים רק אם אני אמחזר בבנק אחר?

bina2004

New member
תשובה

ממליץ לך לבחון את עניין חברות הייעוץ . כשאתה לא מרגיש טוב ,לאן את הולך ? לרופא ,כשאתה קונה דירה לאן אתה רץ ?לעורך דין ,כמו שטייס בלי מטוס לא יכול לטוס כך במקרה שלך . אל לך לזלזל בחברות ייעוץ . השאלה הנשאלת מי האנשים העובדים בעסק ? האם הם יוצאי בנקים למשכנתאות ? מנהלי בנק לשעבר ? או שמדובר בסוכני ביטוח ואנשי עסקים שהחליטו יום אחד להקים משרד לייעוץ . אנני מכיר את ריבית אך מה אכפת לך לשמוע ? אני מניח שלא גובים על כך כסף . את השיקול שלך תעשה לאחר בדיקה בשוק המשכנתאות . שתהיה לך שנה טובה .

למעלה