מיחזור שחקנים

טים ג

New member
מיחזור שחקנים

מכירים את ה"תופעה" (זה לא רע) של מיחזור שחקנים במס"ב? למשל בDS9 הבחור ששיחק את הוורטה הראשי (שברח פעם לאודו כדי לשרת אותו) הוא גם משחק בסידרה אנטרפרייז אחד מהאנדוריאנים (את הראשי) בפרק שבו ארצ´ר גילו תחנת ריגול של וולקנים בכוכב לכת שבו לא היתה אמורה להיות תחנה זו. עוד דוגמה של מיחזור : אבא של סיסקו עושה אדמירל בסרט מבוסס TOS (עם קירק). תביאו עוד דוגמאות של "מיחזור שחקנים" במס"ב.

itstzar

New member
היה כבר שירשור כזה

לא חסרים שחקנים שנדדו מסדרה לסדרה ומדמות לדמות

Esmena

New member
שירשור אחד? ../images/Emo5.gif

אבל נדמה לי שמעולם לא הוזכרו התפקידים של פאריס ובאשיר בTNG.

Bajoran Preist

New member
הבהרה!

בדיוק היום חשבתי על זה, איזה קטע. היום ראיתי מחדש את הפרק הראשון של וויאג´ר ובו פאריס מספר על הטעות שהוא עשה באקדמיה שגרמה למותם של שלושה טייסים, ואז נזכרתי בפרק שבו הופיע השחקן שמשחק את טום פאריס ב-tng ולמיטב זכרוני גם הוא עסק בתאונה ובהתחלה "פאריס" לא רצה להודות וקל זה. עכשיו אני לא מבין- זה *באמת* היה טום פאריס כמו שבאשיר, מן הסתם, היה באשיר, או שמדובר בצירוף מקרים בלבד? למיטב זכרוני לא קראו לו בפרק ההוא טום פאריס, אלא בשם אחר, כי אני מאמין שאם זה היה כך הייתי זוכר.. Damn!

S h a y 9 9 9

New member
אם תחזור אחורה בפורום

אתה תראה שהוא שיחק גם פרנגי באנטרפרייז ,והיה כבר שירשור ארוך מאוד של מי שיחק איפה כמה ואיך

Mnementh

New member
ODO

הופיע גם בסרטים וגם הספיק ב-ENTERPRISE. ENTERPRISE עושים את זה בשביל להשיג רייטינג. איזו סדרה מאכזבת....... משעממת.....

Mnementh

New member
עניין של טעם

אותי זה משעמם. 4 פעמים נרדמתי באמצע, זה אומר משהו.

Chakotay

New member
היה

גםאת הוולקן הזה ש ב tng זה שהיה בפרק lower decks היה גם ב voyager

למעלה