מיחזור...

Starway

New member
מיחזור...

כרגע קראתי מאמר/כתבה על מצב איכות הסביבה בישראל ומסתבר שהמצב בכי רע!!!!! ואם לא נעשה שינוי בסוף נאבד כליל את הטבע שלנו!!!! אותו אנחנו לא רוצים לאבד... לכן חברה קחו יוזמה ותעזרו לשמור על הסביבה!!! אחלה חרוז וסלוגן שבעולם... כרגע המצאתי!! (מיחזור זה רק חלק קטן בעיניין...). תודה רבה... כפיר או סטארווי

Starway

New member
לא אבל...

אני אשמח לעלות אותו לשרת, אם אתה רוצה לקרוא אותו באמת...

אני ינצל את האפשרות הזו

ואני יגיד, שכבר כמעט 5 חודשים, פועלת בבית ספר אלון, תוכנית מיוחדת לאיסוף פחיות ובקבוקים למיחזור, על מנת להקל את תשלום הנסיעה לפולין שנה הבאה, לתלמידים הנזקקים. תוכנית, שהוקמה ומנוהלת על ידי התלמידים בראשותו של ידידינו יונתן שגיא-הוכמן, הלא הוא Action Force, ואני חייב לציין שהתוכנית מתנהלת מצויין, שכבת י"א בעזרת שאר תלמידי בית הספר אספה כבר כמויות ענקיות של פחיות ובקבוקים למחזור. קבלו ח"ח... מרקו וזהו!!!

סנטה

New member
wow על זה לא משעתי !

איזה יופי של דבר , איך אני יכול לעזור אם אני רוצה ? לאסוף פקקים ולהביא לכם ?

אני פעיל במועצת נוער בועדה זו

אצלי בישוב אני פועל בועדת איכות סביבה למען החיים פה אם כל אחד יעזור קצת יהיה לנו הרבה יותר טוב

איזה ישוב זה? ועוד משהו...

ביום חמישי הקודם היה מפגש יושבי ראש מועצות נוער עעירוניות, בתל-אביב, או ירושלים, אני לא זוכר בדיוק, ודנו שם בכל הנושאים, ומחר יש שוב פגישה בבאר-שבע. רציתי לשאול אותך, האם אתה ממלא איזה תפקיד במועצה שלכם? או שאתה רק פעיל. והאם היו"ר שלכם בא לפגישה. מרקו וזהו!!!

אממממ

אני רק זמן קצר בפנים אבל יש לי ידידה שקוראים לה קים(קימברלי) והיא הרבה יותר ותיקה ממני אני לא יודע על אלה אבל אולי היא יודעת

אממממ

אני מרעות מכבים אני רק זמן קצר בפנים אבל יש לי ידידה שקוראים לה קים(קימברלי) והיא הרבה יותר ותיקה ממני אני לא יודע על אלה אבל אולי היא יודעת

nbh

New member
מפגע אקולוגי

http://www.rprogress.org/programs/sustainability/ef/quiz תרגיל נחמד או לא (תלוי בתוצאות) לקביעת תרומתך לזיהום האקולוגי.

למעלה