מיטה בטיחותית בקרוון לילדים קטנים?

michal2005

New member
מיטה בטיחותית בקרוון לילדים קטנים?

שלום, אנחנו (הורים+ 2 ילדים בני 2.5, 4.5) המתכננים טיול קרוונים בסוף אוגוסט - שכירה במינכן. אילו דגמים מומלצים עבורנו? (כבר שמעתי תלונות על קרוונים צפופים ושעדיף שמיטות הילדים תהיינה קבועות וללא צורך להרכיב ולפרק מחדש מידי ערב ובוקר) ברוב הדגמים מיטות הילדים נראות לי גבוהות מדי ומתאימות לידים בוגרים יותר. האם יש אופציות למעקה בטיחות? האם מישהו נסע בקרוון עם ילדים בגילאים האלה? בתודה מראש, מיכל

שלום לך

יש שתי אופציות עבורכם: מיטה זוגית אחורית או מיטת קומתיים אחורית. מחד, גם המיטה הזוגית האחורית היא גבוהה, אך היא בודאי נמוכה יותר ממיטת הקומתיים העליונה. מאידך, על מנת שיהיו לכם שתי מיטות זוגיות קבועות אז אתם צריכים לשכור קרוואן שמתאים ל-6 איש. חוץ מזה, כדאי להחליט מהר כי הזמן אוזל - הקרוואנים הזמינים מתמעטים מיום ליום...

michal2005

New member
בטיחות המיטות

הבעיה היא שבדגם של מיטה זוגית אחורית אין מיזוג אוויר (וגם אין לי אינדיקציה אם היא בגובה נורמלי / עם סולם). ומיטת קומותיים - בחברת ההשכרה אמרו שזה לא בטיחותי עבור ילד בן 4.5 לישון במיטה העליונה... האם יש לך ניסיון עם קרוון וילדים קטנים?

יש לי נסיון

כמעט בכל הקרוואנים בגרמניה אין מיזוג אויר בחלק האחורי של הקרוואן. יש דגם אחד שהוא מיועד ל-4 איש הכולל מיטה זוגית קבועה מאחור ופינת אוכל ההופכת להיות מיטה זוגית אשר יש לו מיזוג אויר גם בחלק האחורי. באופן יחסי הוא יקר לעומת קרוואנים אחרים המתאימים ל-4 איש. יש דגם אחד של קרוואן אשר גם מיועד ל-4 איש אשר כולל פינת אוכל ההופכת למיטה זוגית וספה אשר בהחלט יכול להתאים לכם, אם כי באופן יחסי מדובר קרוואן קטן.

למעלה