מיטה וחצי או מיטה זוגית?

ספויילר

New member
מיטה וחצי או מיטה זוגית?

שלום אנשים! אחרי 25 שנה החלטתי לעבור ממיטת יחיד למיטה קצת גדולה יותר (הגיע הזמן לא?) ואז הגיע ההתלבטות הגדולה: מיטה וחצי (כלומר 1.20 על 2.00) או מיטה זוגית (1.50 על 2.00)? אז למה אני כ"כ מתלבט? החדר שלי לא הכי גדול שבעלום כך ש-30 ס"מ יכולים להיות חשובים אבל גם לא קטן יותר מידי כך שזה נסבל. גם במיטה זוגית יהיה לי מספיק מקום לשים טלוויזיה ספה ושולחן קטנטן. ההתלבטות שלי מגיעה בעיקר בגלל הסקס וימים בהם יהיה לי חבר שישן אצלי מידי פעם. מהנסיון שלכם (לי אין יותר מידי נסיון, עדיין) עד כמה נורא לעשות סקס במיטה וחצי? ועד כמה נורא מידי פעם לישון לילה שלם אצל החבר במיטה וחצי? (לדעתי אגב זה יותר רומטי וכיף כי כמה שיותר מגע עם החבר זה יותר יתרון- אבל אני סתם רומנטיקן חסר נסיון). אז מה אתם מיעצים לי להזמין מיטה וחצי או מיטה זוגית? נ.ב ההודעה נכתבה גם בפורומים אחרים במטרה לקרוא כמה שיותר דיעות. סליחה מראש למי שקורא את ההודעה יותר מפעם אחת.

עמית22

New member
זוגית

כי גם אם בסקס לא צריך הרבה מקום, כשמסיימים וחם למדי צריך מקום להתרווח ולהתרחק קצת
למרות שאם אתם שני סומלים אז זה באמת לא משנה

גם אני אומרת זוגית

בבית של ההורים יש לי מיטה וחצי, לעומת זוגית בדירה. כשלבד אז לא מרגישים כ"כ את ההבדל, אבל בשניים זה באמת קצת צר וצפוף. אפשרי, ללא ספק, רק פחות נוח.

karnaf7

New member
גם לדעתי זוגית, אם כי:

אם אין לך סלון, ואת תשהי ותארחי בחדר, יכול להיות שיהיה לך קצת צפוף לדעתי בכל מקרה הייתי בוחר במיטה הזוגית

ספויילר

New member
ההכרעה...

קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות
אחרי מחשבות רבות, מדידות רבות של החדר מכל הכיוונים. ביקור אצל חברים עם מיטה וחצי וביקור אצל חברים עם מיטה זוגית (עם מטר!!!) החלטתי ללכת על מיטה זוגית! אין מה לעשות, מיטה זה דבר חשוב! ושוב המון תודה לכולם. נ.ב אני אכן בחור.

מזל טוב ../images/Emo65.gif

ללא ספק, החלטה נבונה. אתה מוזמן להשאר עמנו, אני בטוחה שהמיטה אינה הצעד האחרון והסופי בגיבוש העצמאות מחוץ לבית, וחוץ מזה, יש יופי של
כאן.

גם אני מחפשת מיטה זוגית

אבל בגלל שזה יקר, ובגלל שיש לי מיטה, אני כל הזמן דוחה את זה. מצד שני, לקנות מיטה יד שנייה לא בא בחשבון. אז איפה מוצאים מיטה זולה?

JustMeNow

New member
מיטה זולה

את יכולה לקנות זוגית בכמה תשלומים משהו כמו 1,200 אם את לא בררנית את יכולה לבדוק במקומונים אם יש כאלו שמוכרים מיטה שינה (עזיבה לחו"ל) לפעמים נופלים על מציאות או...לקנות מחוברות אשראי ו"עסקה טובה" למיניהם כמובן לאחר שביררת את הדגם ובדקת אותו כמתאים... לא לשכוח לבדוק אותיות קטנות של משלוח והרכבה!!!

EyalPolo16V

New member
רק זוגית וכמה עצות

א) לשכב על כל מזרן אותו אתה בודק. הם מדורגים לפי דרגת קשיחות. ב) אם התקציב מוגבל, אז עדיף לקנות מיטה בסיסית שעולה כ200 ש"ח ולהשקיע במזרן טוב. אני סגרתי עניין ב1500 ש"ח כולל מזרן של סימונס, מה שמביא אותנו לסעיף ג. ג) להתמקח. ענף חדרי השינה (או איך שהוא נקרא) עובד על מתח רווחים גבוה מאוד. הצלחתי להוריד את שווי החבילה שלי מ2200 עד 1500 וזה עוד בלי הנחת מזומן ... ד) כל הפטנטים שכל חברה מתגאה בהם, בסופו של דבר אותו הדבר , רק נקראים אחרת אצל כל חברה. חשוב שלמזרן יהיו פתחי איוורור בצדדים זה מעיד על איכות, וכמובן מאוורר אותו :) ה) לדעתי הגודל הסטנדרטי הוא 200X160

שיואו, איזה עיתוי, בדיוק שנייה אחרי

שפירסמתי את ההודעה שמבקשת טיפים לרכישת מיטה זולה. ואם כבר עשית סקר מחירים, אולי אתה יכול לתרום גם שמות של מקומות לעניין? תודה מראש,

EyalPolo16V

New member
על איזה אזור בארץ מדובר?

אני בעקרון רכשתי את המזרן + מיטה ברשת קטנה שיש לה סניף בהרצליה ובנתניה. רכשתי בנתניה, וקיבלתי את הסחורה בהרצליה. רוצה המלצה על מזרן? DYNAMIC ARGONOMIC של חברת בת של סימונס המייצרת בישראל. יש איזה 10-12 שנים אחריות על המזרן (לא זוכר בדיוק )והוא מצויין ובמחיר טוב. ההורים שלי קנו בעקבותיי מזרן זהה. בכל מקרה, לא מומלץ לקנות ברשתות הגדולות כי המחירים שם יקרים מדי, וגם לטעמי המוצרים של עמינח לדוגמא סתם יקרים משמעותית ולא שווים את ההפרש. יש מחסני שינה או משהו כזה ברמת גן קצת אחרי דן דיזיין סנטר , ליד הסניף של ג'מבו. היו שם מחירים לא רעים גם. נ.ב. מזרן יד שניה לא בא בחשבון בכלל. רק לחשוב שמישהו אחר הזיע לתוכו בהזדמנות זאת או אחרת.... בנוגע למיטה עצמה, לא שווה להשקיע לדעתי במשהו יקר מאוד,אלא לקחת מיטה פשוטה. המיטה שלי נקנתה ב200 ש"ח בחנות בה קניתי את המזרן..

דנטל

New member
מהנסיון שלי מיטה וחצי זה אחלה דבר

ואין בעיה לישון עם חברים (ואני תופסת לא מעט מקום
) וגם עם סקס אין בעיה*, אבל בגיל מסוים כבר מגיע הזמן למיטה זוגית - בעיקר בגלל שהמיטה הזו אולי תשמש בהתחלה כשתגור עם בת זוג קבועה. *במיטה וחצי עדיף שהיא לא תהיה מיטת ספר שהבסיס שלה נמצא במרכז. עדיף שיהיו רגליים בצדדים כי כשעושים סקס במיטת ספר ונמצאים יותר מדי בקצה (ויש לזכור שזה משקל של שני אנשים), המיטה נופלת הצידה ומגלגלת את שניכם על הרצפה שזה מבדר לאללה, אבל עדיף לוותר על החויה הזו. בנוסף, למיטת ספר יש חלוקה באמצע וזה הורג את הגב אם עושים סקס כששוכבים במרכז המיטה, כך שיש רק נקודות מסוימות במיטה הזו שהן טובות לסקס. לי היתה מיטת ספר מגיל 18 עד גיל 27. את רוב הגלגולים שלי לרצפה חויתי עם החבר הראשון. עם החבר השני כבר הייתי בחרדות מנפילות לרצפה. כיום אני עם מיטה זוגית וזה שולט.

למעלה