מיטה זוגית

טושטוש32

New member
מיטה זוגית

היי,
מקווה שזה המקום המתאים לשאול בו- לאחר מספר שנים שישנו על מיטה שעברה אלינו מבן משפחה, אנחנו מעוניינים לרכוש מיטה זוגית חדשה וכאן אתם נכנסים לעניין. אשמח לקבל מכם המלצות על חברות טובות ואמינות מהן בהן אוכל למצוא מיטה איכותית שתספק תמורה טובה למחיר.

אם תוכלו להמליץ מניסיון על דגמים ספציפים זה אפילו יהיה יותר טוב.

תודה רבה.

סליחה על השידרוג

לגבי המיטה
בהתחלה משתמשים
ואז דברים מתחילים להתקלקל לקבל בטן , ותמיד צריך כר
קיצור די גימיק

לא יודע לגבי מתכווננת או לא

זה באמת עניין של העדפה. אם כבר קונים מיטה מתכווננת, עדיף לקנות מחברה מוכרת כמו למשל - הולנדיה. אגב, גם אם מדובר בקניית מזרון בלבד, עדיין עדיף שיהיו לך אמא ואבא. חשוב מאד לא לקנות ברשת אלא רק אחרי שהרגשת את המזרון או המיטה, ממש פיזית. כדאי ללכת לאיזה אולם תצוגה ופשוט להתיישב ולשכב על המזרונים. אישית, אני מעדיף מזרון ללא קפיצים.

Tzippy Ohana

New member
בילבלתם אותי לגמרי

אתה רוצה מתכווננת או לא מתכווננת? אם אתה מכוון להולנדיה שהם שם דבר בתחום אתה לא יכול "ליפול" עם מזרן כי הם הכי איכותיים שיש. יודעת שיש להם מיטה שעיצב קארים ראשיד עיצובה בהתאם בטח גם המחיר חח אבל הם הליגה. לפני הכל,עזוב אותך עיצוב לא עיצוב, קח את הרגליים וגש להרגיש!

טושטוש32

New member
קארים ראשיד?

אני לא כל כך בעניינים אבל אם את אומרת אז את בטח יודעת.
אקפוץ מחר, תודה רבה.

באמת הניק מבלבל...

לעצם העניין, לדעתי המיטה עצמה פחות קריטית לאיכות השינה והנוחות, היא חשובה בקטע של עיצוב ,גודל וכמובן האיכות שלא תתפרק...
מה שחשוב זה המזרן (או מזרון) ופה שווה ללכת על חברה מוכרת, לבחור את רמת הקושי הרצויה של המזרן וכאלה.
&nbsp
הכי חשוב זה לתת לאישה להיות שותפה להחלטה אחרת אתה יכול להסתבך

למעלה