מיטה חולה, גוף בריא

מיטללל

New member
מיטה חולה, גוף בריא

עד כמה אתם נכנסים לחברים שלכם בחיים? תמליצו לחבר/ה להיפרד מהבן זוג שלו? תעיזו לכלכלך על הבן זוג של חבר/ה שלכם? באילו נסיבות? מה הגבול?

Zoharrr

New member
מניסיון מר...

לא מתערבת, אלא אם כן יש פה פגיעה מאוד ברורה וכואבת ומבקשים את עצתי. לא מעבר לזה.

d e m o sthenes

New member
רק לחדד את מה שאני כתבתי ואתו

לדעתי אין דבר כזה להתערב אצל חברים אלא לייעץ.

נכנסים, נכנסים...

1. בוודאי, אם היא לא מתאימה לו/משפיעה עליו לרעה/מעצבנת אותי/כוניפה 2. למה לא? אם צריך.... 3. בנסיבות המתאימות והאפקטיביות ביותר. 4. גבול לבנון? מצרים? ירדן?

TalKz

New member
משתדל שלא

אבל אם שואלים אני כן אגיד את דעתי הכנה :]

בעיקרון,

אני לא מתערבת בחיים של החברות שלי, אני לא אוהבת לדחוף את האף. אם הם צריכות לדבר או להתייעץ איתי לגבי משהו ומוכנות לשתף אותי מיוזמתן אז בכיף, אבל אני בעצמי אף פעם לא אעשה את זה כי זה מרגיש לי די חטטני. אם לגבי להמליץ לחברה להפרד לבן הזוג- זה תלוי, אני יכולה לעשות את זה, אבל רק בתנאי שאני אדע שהוא באמת פוגע בה ושאין לה טעם להמשיך להיות איתו. ללכלך על בן הזוג? לא יודעת, לא בפניו בכל אופן, וגם לא בפניה של החברה.

d e m o sthenes

New member
שאלה מאוד כללית שאני אנסה לפשט.

הכל תלוי כמה במידת החברות, נגיד לחבר הכי טוב שלי אני ארשה לעצמי להתערב קצת יותר לחבר פחות טוב פחות מן הסתם. תלוי גם שאופי, אם אני יודע שהבן אדם לא יודע לארגן דברים והוא לא מסודר אז בקטעים שדורשים אירגון אני בהחלט אתערב והמון כדי שלחבר יהיה טוב סופו של דבר.

הממ אני אומר..

הממ אם אני חושב שהוא יכול למצוא משהו יותר טוב אני אומר את זה בצורה יפה... ואם יודעים איך להגיד את זה לא כועסים עליך... ברור שהבן אדם לא יקשיב.. אבל ככה לפחות הוא לא יצפה ממני שאני יאהב את הבחירה שלו....

למעלה