מיטה סיעודית

ברית 10

New member
מיטה סיעודית

שלום לכולם לאחרונה חלה הידרדרות קשה ומהירה במצבה של אימי והיא הפכה לסיעודית. לא הולכת או עומדת, לא אוכלת לבדה וכו'.היא מאוד נחלשה ונראה כי שכחה איך ללכת. כשמוליכים אותה היא נגררת או נשכבת על ההליכון או רוצה להתיישב אחרי צעדים בודדים. בלילה נפלה מהמיטה. כל דבר גורם לה לסימנים כחולים (המטומות) גדולים מאוד. בינתיים שינינו את סידורי השינה שלה אבל אנחנו זקוקים למיטה סיעודית ומיזרון נגד פצעי לחץ. ביד שרה אין כרגע. אנחנו מאיזור חיפה אבל בדקנו גם בירושלים, משם מגיעות המיטות.האם מישהו יודע היכן ניתן לשאול או לשכור? בתקווה לימים שקטים יותר.

ענתי44

New member
אנחנו שכרנו מהם

ועוד באותו יום קיבלנו את המיטה. בכל אופן אם ברצונך לקנות אז יש לך מיטות כאלה שמחירן נע בין 4000 ש"ח ועד עשרים אלף המשוכללות. יש את המיטות בכל עסק שעוסק במכירת מוצרים לנכים, למשל כסא גלגלים.אני קיבלתי רשימה מ" מילב"ת " של כל החברות האלה, בזמנו שרכשנו כסא גלגלים לאמא. ברשימה היו מקומות מהצפון. אם תרצי, אני אחפש את הרשימה ואשלח לך בפרטי בגלל חוקי תפוז.

ברית 10

New member
תודה ענתי

אשמח לקבל במסר אישי מספרי טלפון. הלילה שוב אמא נפלה, אחרי שהעברנו אותה למיטת יחיד וחסמנו מכל הצדדים. היא כנראה השתוללה כי למרות שהיא חלשה וסיעודית הצליחה לדחוף ספה ששמנו כמגן וליפול. כנראה נאבקה בכדי לרדת והיא לא יכולה לעמוד. בהמשך הלילה היא ישנה על הרצפה על שמיכת חורף אליה גלגלה אותה המטפלת. היא אירגנה אותה עם כריות כך שיהיה לאמא נוח. בחמש היא התקשרה אלי כדי שאבוא לעזור בהחלפת חיתול ולהעביר אותה לכורסא. המטפלת שכשאמא היתה יחסית בסדר היתה כל כך אנמית וחלשה מתגלה כעת , כשאמא סיעודית, בגדולתה. אני נמצאת שם הרבה ורואה. מאוד עצוב. אמא רק רוצה הביתה והיא הרי בבית. גם את הכתיבה הזו אני לא עושה ברצף. היתה הפסקה (שנייה הבוקר) של אזעקה. מקווה שרק נפילות בשטחים פתוחים. ענתי, במסירותך את מהווה השראה. אני מאחלת לאמך ימים ללא כאב ולך הרבה כוחות.

ענתי44

New member
ברית 10 סליחה על האיחור

חזרתי לא מזמן מבית חולים שלחתי לך בפרטי את שמות הסוכנים שיש בידי

שריוש2

New member
ענתי, מה שלומה?

האם מצבה השתפר? מקווה שתחלים מהר ושתרגיש יותר טוב!

zs1957

New member
איך אתם מסתדרים בצפון

היי ברית 10 אני מבינה שאת גרה בצפון , באזור שלכם יש אזעקות ונופלות קטיושות. כיצד אתם מסתדרים עם אמא? איך היא מגיבה למצב? כל המצב הבטחוני מכניס את החולים לחרדה ומקשה על בני המשפחה לתפקד. מחזיקה לכם בצפון אצבעות. שיהי לכם לילה שקט ללא טילים. שבוע טוב, זהבה שחם

ברית 10

New member
תודה לכולם

תודה לכל המשיבים. בינתיים הבוקר לקחנו מיד שרה מגן למיטה כדי למנוע נפילה של אמא. כעת נוכל לחפש בסבלנות מיטה. אמא לא מגיבה לאזעקות. למרות שהיא פליטת שואה וכל החיים היתה ברמת חרדה מאוד גבוהה, עכשיו היא אדישה. גם כשהיא שואלת (על האזעקה) מה זה, כאשר עונים לה היא אומרת שזה לא משנה לה. היא מרוכזת מאוד בצרכים שלה עצמה. אם היא על כסא גלגלים לוקחים אותה לאיזור יותר מוגן, בלי קירות חיצוניים. אם היא במיטה, בקשתי מהמטפלת שתלך לעצמה לדקותיים לאיזור המוגן. (מסדרון). אין טעם לנסות להעביר לשם את אמא, עד שתעבור לכסא גלגלים כבר יהיו נפילות. האזעקה היא לפעמים חצי דקה לפני נפילות ולפעמים תוך כדי. בכל מקרה בסביבה שלנו היתה רק נפילה אחת של קטיושה והיתר קצת יותר מרוחקות או בגזרה אחרת. אתמול היו יותר מ10 אזעקות ומזל שאמא לא שמה לב. היה עוד יותר קשה לו היתה מגיבה בבהלה. בכל אופן יש אצלה נסיגה עצומה בשבועיים האחרונים. היא מתחננת גם לחזור הביתה והיא בביתה. שובר לב. נייחל לימים יותר שקטים.

zs1957

New member
השכר מיטה סיעודית

היי ברית 10 אם לא ממצאת מיטה ביד שרה אפשר לשכור במרכז עזרה למרפא (של הרב פירר) יש להם מחלקה להשאל ציוד רפואי להלן הכתובת: מרכז עזרא למרפא רח' חיד"א 24 בני ברק טל: 03-5777000 פקס: 03-6161177 בהצלחה!!!! זהבה שחם

מיטה

אני קניתי מזרון בימים למניעת פצעי לחץ בנתיב החסד175 ש"ח. נתיב החסד הוא כמו יד שרה. לידיעתך.

מיטה

אני קניתי מזרון ביצים למניעת פצעי לחץ בנתיב החסד175 ש"ח. נתיב החסד הוא כמו יד שרה. לידיעתך.

למעלה