מיטות

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

p019

New member
מיטות

כיוון שהזכרתי את מיטתי החדשה (בקרוב) שעלתי את עצמי על מה אתם ישנים. עד היום ישנתי על מיטת יחיד. ועכשיו החלטתי לעבור למיטה וחצי (במקום 95 סנטימטר - זה 120 סנטימטר). מזכיר לי שאני צריכה לרוץ לקנות מצעים למיטה וחצי
.

Limbonic Art

New member
אויה מיטות ../images/Emo122.gif

אני ישנה על מיטה כפולה מתקפלת, שהיא כבר בת 25 (כמוני)
המיטה במצב נוראי , כי החתולה שלי גם דואגת לחבל בה (וגם החתולות הקודמות שלי גירדו אותה עד בלי רחמים) אבל מעליה קניתי מזרון ממש נוח , אז משערת שאין לי טענות במקרה הזה
תתעודדי- מצעים זה לא עסק מאוד יקר או משהו מתיש- אפשר לקנות כמה במכה ואח"כ לשכוח מזה
תתחדשי!

queen helen

New member
יש לי מיטה כפולה

ושני החצאים מוצעים למישעי (אם כי אין כיסוי לשמיכה בצד השני). לפעמים אני מארחת חברים שנשארים לישון, אז תמיד טוב שיש מיטה מספיק גדולה.
אגב - גיליתי שלישון על שמיכת פוך זה ממש כיף ונעים...

p019

New member
כבר חודש אני ישנה על שמיכת פוך

כיוון שעד שתגיע המיטה החדשה - המיטה שלי כבר ממש לא ניסבלת. וזה בהחלט נחמד, אבל מידי פעם אני נידקרת מקצה של נוצה

gabriel1349

New member
תתחדשי!

אני ישן על מיטה כפולה ...צד אחד בשבילי , צד אחד בשביל החתולה ששומרת עלי (ככה זה נראה לפחות)

תתחדשי

אני על מיטה וחצי וזה משגע אותי. אני לא מתגלגלת לצד השני ולא אוהבת שישנים אצלי באותה מיטה, אם ישנו אצלי אני אשן על הספה בטח. אז בשביל מה צריך את החצי שתקוע שם? למה קנית מיטה וחצי ולא מיטת יחיד באמת?

p019

New member
חשבתי שזה יהיה יותר נוח

מעולם לא ישנתי על מיטה וחצי אז אני לא יודעת, אבל חשבתי שאולי, ברגע שאני ישן על מיטה וחצי, אני ירגיש שמיטת יחיד קטנה מידי. את לא ישנה באמצע של המיטה וחצי?

לא חושבת, בשביל מה?

ואם כן, אז אני לא שמה לב כי אני ישנה
אבל אנשים שונים, הרגלים שונים.

korpiklaani

New member
תתחדשי.

אני ישן על מיטה וחצי וזה אחלה! את יכולה לבחור לישון באמצע, בצד שמאל או ימין ויש לך הרבה יותר מקום לעצמך , תאמיני לי תתרגלי מהר למיטה כזאת ולא תרצי בחיים לחזור ליחיד.

queen helen

New member
קיבלת אותה כבר?

שמיכת הפוך שלי סינתטית, אז אין נוצות מרגיזות!

p019

New member
המיטה אמורה להגיע היום ומזרן עוד שבוע וחצי

מה שאומר שאני יישן על קרש, או בסלון שבוע וחצי
.

p019

New member
כי אין לי זמן להיות בבית לקבל אותו

אז קבעתי איתם ביום שישי הראשון שהיה להם פנוי. והמיטה כבר הגיעה
- אני רק צריכה להתרגל לזה שהיא תופסת חצי מהחדר

snoopytush

New member
מיטה וחצי לשילטון

תמיד היו לי מיטות יחיד אז המיטה הזו היא שינוי מרענן. יש לי מזרן של עמינח שמצד אחד השותפות שלי טוענות שהוא גרוע כי הן קמות עם כאבי גב ומצד שני אני לא קמה בכלל...

למעלה