"מיטלי יש לי מישו להכיר לך"

מיטללל

New member
"מיטלי יש לי מישו להכיר לך"

כך סבתא שלי אמרה... שהשם יעזור לכולנו
(האם השעון באמת מתחיל לתקתק?:) - מיטל, יש לך מישהו עכשיו? - לא סבתא. - באמת? או שאת לא מספרת לי? - באמת. ודיי אין לי כוח לדבר איתך על זה. - אז תקשיבי, אני רוצה להכיר לך את הנכד של x. הוא בן 20. מחיל האוויר! גבוהה. ממשפחה טובה. - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. לא תודה. זה מה שחסר לי. - אולי לפחות תסכימי שמתי שאת באה אלינו, הוא יבוא, ואז תפגשו ו.... - סבתא. ממש אבל ממש לא! |פרצוף כועס| ... שיחה שהייתה היום ביני לבין הסבתא היקרה שלכם :) מה אתכם? במקומי הייתם עושים לסבתא קצת טוב על הלב?":) לצאת עם אנשים שהמשפחה מנסה לסדר או... לא?

אני חושב שכבר סיפרתי את זה-

אני בן 24, הסבתות מתות כבר לנין
אבל אני מצאתי את הדרך לנער אותן ממני וכבר יותר משנתיים לא מטרידים אותי. כששאלו אותי מתי אני מתכנן להתחתן- הודעתי להם: "אנחנו רוצים, אבל ההורים שלו לא מרשים לו..." זה בערך סיים את העניין ולא שואלים אותי יותר
. נ.ב. לכל התוהים- לא אני לא הומו, אבל למבוגרים קשה לשמוע את זה. מומלץ

black side

New member
אויש לא סובלת שעושים את זה!!

אמא שלי מומחית בזה, היא ניסתה כל הזמן, ולפעמים בלי שאני אדע! פעם אחת היא ניסתה לשדך לי איזה תלמיד שלה, היא הביאה אותו הביתה <בלי שאני אדע> אז צרחתי עליה מול הפנים שלו, ולא מסכן לא היה נעים, אבל זה היה צריך להפסיק מתישהו.

חההההה

צריך להתחיל מהגרוע ביותר אני כבר הודעתי מראש שאני לא מתכוונת להתחתן אחרי השוק של המשפ' המרוקאית/טוניסאית שלי גרמתי להם להבין שאין מצב שזה יקרה לפני גיל 28 (לפחות)... משמע יש לי ימבה זמן עד לקיטורים! אולי בהודו אפגוש את האהבה.... עוד 4 חודשים~*~*~*~~**~*~*~*~*~

yardenj

New member
"תשמעי בובלה,יש לי בשבילך אחלה

שידוך,גם גדול בתורה וגם בן של אדמו"ר ". נראה לך?שהמשפחה תסדר לך?שאני הולך למסעדה עם המשפחה שלי ואמא שלי מצביעה על בחורות שיושבות לבד אני רק רוצה לקבור את עצמי בכיסא,אז עוד שישדכו אותך?אני לא הייתי מסכים לזה.

s h i r k u s h

New member
שידוכים מהמשפחה ../images/Emo31.gif

אני האמת לא כל כך אוהבת שמשדכים לי ומסכימה שרק חברות טובות ישדכו לי כי הם יותר יודעות מה הטעם שלי לעומת המשפחה שלי.

Anna Karenina

New member
לא חושבת שהייתי מסכימה לכזה

נסיון. אני מסוגלת לדאוג לעצמי...וחוצמזה, אני לא כזו מבוגרת, או לחלופין- נואשת..!

סיפור..

אבא של חברה שלי יום אחד אמר לה שלחבר שלו יש נכד מתוק ובלה בלה בלה.. והיא תמיד אמרה עזוב.. בלי טובות וכאלה. ויום אחד הסבא בא אליהם והיתה איתו תמונה והבחור באמת נראה מעולה, והסבא סיפר לה שהוא בחיל הים ומסיים קורס חובלים וכל מיני דברים חיוביים.. היא אישרה שהוא יתן לו את המספר שלה.. הוא התקשר ואחרי שבועיים הם נפגשו וממש ממש נדלקו אחד על השני. לפעמים סבים/ות יודעים טוב מאיתנו..

lonely TearDrop

New member
לא לא לא

כמה שזה היה עושה לה טוב לא הייתי בחיים יוצאת עם מישהו שהמשפחה הייתה מסדרת לי. לא תודה.

למעלה