מיטלס מאנדיי מה אתן לובשות?
H Happy Goth New member 4/9/17 #4 סון אוף א ביץ' גוד דאמאיט! אפשר טיפה להתלהב מהטופ שלך? טיפה הגזרה הצבע (איך יפה לך הגוון הזה) הסטייל בקיצר
סון אוף א ביץ' גוד דאמאיט! אפשר טיפה להתלהב מהטופ שלך? טיפה הגזרה הצבע (איך יפה לך הגוון הזה) הסטייל בקיצר
S shmickey New member 4/9/17 #6 תודההההההההה זו האחות של הצבעונית, הגיעה תוך 3 ימים מנקסט זה מצחיק כי הן באותה המידה אבל הבד של זו קצת יותר דק ונשפך ולכן היא טיפה יותר גדולה ומשוחררת  
תודההההההההה זו האחות של הצבעונית, הגיעה תוך 3 ימים מנקסט זה מצחיק כי הן באותה המידה אבל הבד של זו קצת יותר דק ונשפך ולכן היא טיפה יותר גדולה ומשוחררת  
H Happy Goth New member 4/9/17 #3 אצלנו כלום לא חדש באמת בא כבר חורף או לפחות עונת מעבר...נמאס כבר ממלתחת הקיץ. ניסיתי לצלם לא ממעוף הציפור ולא ממש יצא לי
אצלנו כלום לא חדש באמת בא כבר חורף או לפחות עונת מעבר...נמאס כבר ממלתחת הקיץ. ניסיתי לצלם לא ממעוף הציפור ולא ממש יצא לי
S shmickey New member 4/9/17 #5 בואי איתי לבולגריה, שם לא חם את לבושה מקסים! החצאית הזאת מעולה עליך והשילוב של הגופיה הפשוטה והמחמיאה הזאת זה בול. רק עם הנעליים הייתי קצת מגוונת, בא לי לראות אותך קצת בהיי הילס
בואי איתי לבולגריה, שם לא חם את לבושה מקסים! החצאית הזאת מעולה עליך והשילוב של הגופיה הפשוטה והמחמיאה הזאת זה בול. רק עם הנעליים הייתי קצת מגוונת, בא לי לראות אותך קצת בהיי הילס