מיטל לא כמוך, אני באמת עוזבת...

No Doubt

New member
מיטל לא כמוך, אני באמת עוזבת...

אז תולו לכולם, היה נחמד להכיר ואני בטוחה שעדיין נמשיך לדבר ב-ICQ ואולי מדי פעם אקפוץ לבקר פה..... אבל אין לי כוונה להישאר אז מקווה שלמוע מכם אוהבת
עד כאן.... ביי

lala182

New member
סיונוש´ למה....???

נחמד לנו איתך פה... למה את עוזבת...?

No Doubt

New member
שמעי יפתי....

זה לא שלא נחמד לי פה איתך ועם מיטל, הבנים ועוד כמה אנשות.... פשוט יש כאן כמה (לא עוגייה!!!) שלא ממש נחמדים והם פסימים ותגידי שזה מפגר, אבל זה עושה לי קארמה רעה.... אני מאוד מנסה לחשוב תמיד חיובי, אבל קשה לי על ידן וקשה לי לעזור ככה לאנשים אז אני פשוט אדבר עם האנשים הטובים ב-ICQ וזהו.....

$ מעיין $

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אל תלכי!!!! את לא חייבת להתייחס להודעות שלהם.... תשארי!!! ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה ב´קשה!!! (אחחחחח כואבת לי היד).... את ילדה מאוד נחמדה! סבבה איתך! ת´שארי?? תיראי התאמצתי רק בשבילך.... ואני לא עושה את זה לכל אחד

No Doubt

New member
מעיין....

תודה רבה על ההשקעה אני פשוט לא יכולה, יש כאן כמה בנות שפשוט עושות לי רע.... הן לא יודעות מי הן, אני לא רוצה שידעו, אני פשוט אעזוב את הפורום ואמשיך לי עם החיים השמחים שלי בלי השטויות הרעות שלהן....

cookey-girl

New member
לפי דעתי...

סיון (קוראים לך סיון, נכון?) ממש צודקת אני לא מכירה אותה, וברור שאני לא רוצה שהיא תעזוב, אבל אם הפורום, או חלק מהבנות כאן עושות לה רע, וגורמות לה להיות עצובה (אפילו רק קצת עצובה) אז עדיף לה לעזוב הפורום זה לא המקום היחיד שבו תוכלו לשמור איתה על קשר... יש אי מייל, איי סי קיו, טלפון...

עוגייה

New member
כי באמת חשבתי

שזה בגללי... כאילו אם זה כן ולא בא לך להגיד אז תגידי בכל זאת...ואני אלך...כי אני יודעת מי את ואת לא יודעת מי אני אז זה יהיה מניאקי מצידי.... אבל אם לא בכל זאת תישארי!!!!!

No Doubt

New member
עוגיה וחלמנית....

זה לא שתיכן, ואני לא מתכוונת לכל אחד שישאל להגיד, אני מניחה שהן יבנו לבד לפי זה שהן באגנור ליסט שלי ב-ICQ ולפי זה שאם הן יתיחסו לעזיבה שלי (מה שלא נראה לי יקרה) אני פשוט לא אגיב, ואני אולי אגיד להן את דעתי (וואי איזה מילים יפות אני משתמשת לא מתאים לי...) בכל אופן, הן סתם רעות ואני מניחה שהן עושות את זה בגלל חוסר ביטחון עצמי ומנסות להתקדם פה על חשבוני, אז אדרבה אני לא אפריע להן כי אין לי זין לריב עם אנשים

למעלה