מיטל רוצה שתהייה מלחמה בין המינים..

Cobe Anan

New member
מיטל רוצה שתהייה מלחמה בין המינים..

טוב...! יאללה, תכיני קפה, אישה!

../images/Emo96.gif

עכשו אתה! תעסה לי ת'גב!

Kipodula

New member
אם כבר, אז כבר...

בדרך תעשה כביסה, תשטוף את הבית, תוציא ת'ילדים מהגן, קח ת'חתול לוטרינר, ואל תשכח להכין ארוחת ערב לילדים. אוהבת אותך... אני. נ.ב. אם אתה צריך אותי אני בפילאטיס ואחר כך קבעתי עם חברות לקפה, אז אני לא אהיה זמינה...

Cobe Anan

New member
אין בעיה, תהני!

רק אל תשכחי להוריד הנד-ברקס לפני שאת מתחילה לנסוע, ותזכרי שב"רוורס" האוטו נוסע לאחור, אז כדאי לבדוק שאין מאחוריך פחים, זקנות וכו`.. אגב, אני מקווה שאת זוכרת שהכסף לבילויים שלך לא צומח על העצים, אז תביני למה במקרר יש רק בירה ואין דיאט-קולה.. בעצם, את יודעת מה? אין לך כבר טעם לצאת- קבעתן לעוד שלוש שעות, ועוד לא החלטת איזו שמלה את לובשת.. אולי תישארי בבית ותגהצי מול הטלוויזה, הצלחתי לתקן את השלט כדי להעביר לך ל`ויוה`.. מסתבר שגם השלט החדש לא יכול לעבוד בלי סוללות. טוב, אני הולך לעשות עם עצמי משהו באמת מועיל ולעבוד. כן, מישהו מאיתנו צריך לפרנס, להביא כסף. זה אחד הדברים האלה שמחשוף לא תמיד מספיק בשביל להשיג..

Kipodula

New member
סתם שתדע...../images/Emo70.gif

אני נוהגת לא רע בכלל!!! (אתה בעצמך אפילו אמרת...) כסף יש לי משלי, תודה רבה. ואפילו די הרבה... אין לי בעיה עם זה שיש בירה במקרר ולא דיאט קולה (זה דוחה!!), ליציאות לוקח לי בדיוק 10 דק' להתארגן. ד"א אני לא יודעת לגהץ ולא רואה טלנובלות. אז קובי, תרגע ומהר!
חוצמזה- אני לא אשה טיפוסית ואתה ועוד כמה אנשים לא מסתכלים עלי בכלל כעל בחורה, אז כל מה שכתבת לא תופס לגבי, ו... נראה לי שזהו.

מצא אישה מצא חוב

מצא אישה מצא טוב לא מצא יותר טוב יש לי בדיחה על זה איש זכה ב50000000 שקל הולך מודיע לאשתו אשתו מקבלת התקף לב מרוב התרגשות ומתה באים עיתונאים לגבר שואלים אותו איך זה לקבל עצב עם שמחה ביחד הגבר עונה איזה עצב כשהולך הולך עד הסוף

למעלה