מיטל

מיטל

שמת לב מהו השרשור הכי מבוקש בפורום שלך? רציתי לשתף ולספר שביומיים האחרונים אני ממש חשובת על הבחור ההוא... זה שניתק איתי קשר סתם ובצורה מכוערת. אני מזיכרה לעצמי כל הזמן כמה הוא התנהג לא בסדר כשהתרגז עליי סתם. פשוט חבל, כי היו בו כל כך הרבה תכונות מדהימות, כנראה שזה לא מספיק אין לזה פואנטה מסויימת, רק לא רצתיתי שמיטל תחשוב שםתחתי שרשור חדש סתם

נועם m

New member
אין מה לעשות

אולי היו לו הרבה תכונות מדהימות, אבל הייתה אחת מכוערת שהעיבה על הכל. תתרכזי בזה.

מיטללל

New member
תגידי

אין התפתחויות עם הבנים האחרים שסיפרת עליהם ? (ואני מסכימה עם תום. אני מתחילה לחשוב שלא צריכים אותי פה. היא
)

אמממ שאלה קשה שאלת

שום התפתחות. חשבתי על זה עם חברה, וחשבתי על זה עוד קצת.. הוא לא כזה...מרתק, לא יודעת איך להסביר, מה שהיה לי כל כך כיף זה התשומת לב האינסופית שהוא נתן לי, אבל הוא עצמו לא כזה להיט. הוא חמוד, אבל אין לי כוחות לזה, אם הוא רוצה, הוא יודע איפה למצא אותי. הבחור שנסע לאוסטרליה שוב אמר לי שהוא רוצה שאני אבוא לחיות איתו שם. נכון שזה נשמע הזוי, אבל הרעיון כן מחמיא וקוסם. עוד יומיים יעבור לי גם מזה... בקיצור- כלום מעניין אה, כן! החלטתי שאני לא יוצאת עם מוזיקאים, הם משעממיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כל כך בא לי מתוק עכשיו ואין בבית, בושה ממש. מי זו תום?

למעלה