מיטת הוער - איפה? כמה? איך?

מיטת הוער - איפה? כמה? איך?

אנחנו שוקלים להעביר את יואב למיטת נוער (לקראת גיל שנתיים), ולא ממש יודעים מאיפה להתחיל - מה לחפש במיטה? איפה (חנויות/נגרים מומלצים)? כמה זה עולה בכלל (אם לא מביאים בחשבון יקרנים כמו דני הנקר ותפוז)? יש עצות?

עינתפ

New member
את שי העברנו למיטת נוער כבר

בגיל שנה ושמונה חודשים אחרי שראיתי שהקטנציק מרים את הרגל על המעקה ומנסה לרדת. עוד באותו היום העברתי אותו למיטה נוער שהיתה לנו בחדר האורחים. ואז התחלנו לברר על מיטות יפות יותר. היינו בלול במושב צרופה בשגם ברהיטי ברזילי אקו - רשת ביתילי/רהיטי הזורע 5 נגרים בסוף החלטתי לקנות ברהיטי ברזילי. כמובן מיטה מעץ דיי פשוטה עם מגירה אחת גדולה בצבע כחול והכי חשוב מיטה נוספת. קנינו גם ארונית עם מדפים. אם זה לא בוהר ממליצה לחכות לחודש מרץ מתחילות ההנחות לקראת פסח אז שווה. המחירים נעים מ-1800 ש"ח ומעלה.

אפרת עברה למיטה של גדולים

כאשר רותם נולדה והיא היתה בת שנה וחצי. בהתחלה באמת השתמשתי המון במגן הראש עד שהיא למדה לדלג מעליו והיתה בערך בת שנתיים ומאז היתה יורדת חופשי מהמיטה גם לשירותים. את המיטה שעלתה 2950 ש"ח קניתי במרכז הרהיטים בראשון לציון. שווה ביקור שם. יש המון חנויות ורחוב שלם שהוא רק לרהיטים מכל המינים כולל לחדרי ילדים. בהצלחה.

יובל עברה למיטת נועד בגיל שנתיים

לא היו נסיונות קודמים לרדת ממיטת התינוק, אבל חברה שלי שאצלה היו נסיונות כאלה פשוט לימדה את הילד לרדת כמו שצריך ממיטת התינוק (כן כן) כדי שלפחות יעשה את זה בטיחותי. קנינו ב"שגם", לפני שנתיים עלה 2,700 ש"ח בערך. כולל שתי מגירות גדולות (חשוב מאוד) ומיטה נוספת (חשוב מאוד מאוד לאירוח של חברות...).

הכי יציב, הכי פשוט

הכי ידידותי לכיס ולעין. מנסיון - אחרי כמה חודשים מפסיקים לראות את זה.... לנו יש מיטת פוטון (עם מזרון אמיתי כמובן) של איקו שעלתה לנו בזמנו 1000 ש"ח (כולל שתי מגירות ענק ומזרון).

odeia

New member
ורק אנחנו הורים "לא טובים"

העברנו את הילדה בגיל שקרוב לגיל שלוש, עד אז ישנה בחדר שלנו במיטת תינוקות. העברנו אותה למיטה ישנה שלי, מברזל (כמו המיטות סוכנות), עם מזרון טוב וחדש, גודל של מיטה וחצי. קנינו מגן מפלסטיק, והילדה מאושרת, יכולה להתגלגל במיטה ולהסתובב, להכניס את כל החברים שלה (הבובות) לשם ועוד יש מקום. לא קנינו מיטה חדשה כי היתה לנו את הישנה ואין לנו הרבה אפשרויות כספיות.

רותי ע

New member
גם אני גרועה..

אחרי כל ההתלהבות וסקר השוק שעשיתי, עשיתי חושבים וקנינו מיטה ב-1400 ש"ח, לא מפוארת ולא מעץ מלא אבל עם מגירה ונפתחת לאורחים. והילד מאושר איתה.. החלטתי שעדיף להשקיע בדברים אחרים שיהיו לו מהותיים יותר כמו משחקים וספרים ולא במיטה מעוצבת (בשביל הטעם הטוב של ההורים).

Yarik N

New member
זה הורים לא טובים?

זה הורים נפלאים בעיני. ואני העברתי את הפשוש למיטה שלי איתי! ועוד מעט אקנה לי מיטה חדשה ואתן לו להתגלגל במיטה הגדולה הישנה שלי. (הוא בכל מקרה מתגלגל במיטה כל הלילה, אם הוא איתי אז אני מרגיש את הגלגולים שלו עלי, ומוצא את עצמי בבוקר ישן על ס"מ מרובע ואם הוא במיטת התינוק שלו אז כל הלילה אני שומע בומים שזה הראש נדפק בסורגים)

חכה, זו רק ההתחלה ../images/Emo6.gif

אתה יודע איזה בעיטות חוטפים מילד רדום בן 6 ... ???

אני ממליצה על מיטת עלקל

יש כאלו מיטות עם מעקה שעובר מצד לצד ומגן על הילדים. חוץ מזה יש למיטה הזו ארגז מצעים ומיטה נוספת והן ממש נוחות. אנחנו קנינו מיטה אחת של קפיצים ואחת של ספוג. בדיעבד, עדיף רק של ספוג. פחות בעייתי, פחות נהרס. אני לא ממליצה על מיטה מעץ למרות היופי שלהן, גם בגלל במחיר וגם בגלל שהן נהרסות כלכך מהר... החסרון במיטות עלקל זה שאם תפספס פיפי למשל, א"א להוציא את המזרון לייבוש. חוץ מזה - כדאי לבחור צבע ריפוד שלא רואים עליו כתמים.

vered4

New member
רהיטי כל גיל-גבעת ברנר

יש לנו מיטות בנות 10 ו-8, עץ מלא, עם ארגז מצעים ענק (יש אפשרות לקבל גם מיטה נפתחת אבל זה מקטין את הארגז), מגן (מעץ) שיכול לעבור מצד לצד, מזרון ספוג. שתי המיטות מתפקדות מצוין (פורקו 3 פעמים בגלל מעבר דירות)וזו בת ה-10 עוברת לילד הקטן (שנה ו-10 חודשים) שבדיוק היום עשה קפיצת ראש ממיטת התינוק.
היתה נחיתה קשה. כך שגם אם המחיר היה קצת יקר, (יש להם אפשרות לסוג ב´) הן כבר החזירו את העלות שלהן מזמן.

פז ביקשה לעבור למיטת נוער בגיל

כמעט שנתיים. את שי העברתי למיטת נוער בגיל נה ו-10 חודשים. אנחנו קנינו ברשת HOUSE IN בשפיים.עץ אורן מלא.יש להם שם חדר תצוגה גדול עם מס´ דוגמאות. האספקה היתה אחריי חודשיים האמת שלא היה כ"כ יקר בשביל עץ אורן מלא.המיטות רחבות והבנות ישנו בהן מצידי עד שיתחתנו ,אני מדחיקה יחסי מין לפני שהן מתחתנות,סתאאאאם. עוד מקום שאת יכולה לבדוק בו הוא באני בי בכפר מל"ל על אם הדרך מהוד השרון לכפ"ס. ומקום שנחשב יחסית יקר אבל יש דברים מקסימים הוא דני הנקר,גם הוא בכפר מל"ל בדיוק בצד השני מבאני בי.

למעלה