מיטת חלומותיי....?!?!
אחד מהדברים שצריך לעשות כשעוברים דירה, זה לקנות מיטה (טוב, כך לפחות אני החלטתי...) כדי למממש זאת, וכצרכנית מאוד ממושמעת, החלטתי לעשות השוואות סחורה ומחירים... יצאנו למשימה; החברה הכי טובה שלי, שהיא גם השותפה שלי, אנוכי ורשימה של מקומות פוטנציאלים לביזבוז כספי באופן בטוח. סוכני המכירות של החנות הראשונה שנכנסנו אליה לא ממש התייחסו אלינו: שתי בחורות צעירות מצויידות היטב בשקים שחורים מתחת לעיניים, כהודעה רישמית לציבור על העבדות הרבה שהתרחשה לה כל הלילה בהעברות חפצים ובניקיון הדירה - דברים שאף פעם לא נגמרים..., בפרצוף מרוח מעייפות, בבגדים שהיו להם ימים טובים יותר... ובכרטיס אשראי מבטיח, אך כנראה מאוד מוסווה... מיטת חלומותיי עדיין לא נראתה באופק... בחנות השניה זה התחיל להיות מאוד מעניין, וסוכני המכירות הריחו שתי בחורות וישר עטו עלינו כעל טרף פוטנציאלי (אל תשאלו על סוג הטרף...) והציעו לנו הנחות, הצעות וכיו``ב אך בעיקר התעניינו בשיגרת חיינו המיובשת מה לאחרונה... גם שם מיטת החלומות התחילה להתרחק... בחנות השלישית התחיל להיות מעניין וסוכן המכירות, אף הזמין אותי לשכב על המיטה לכמה דקות על מנת להרגיש את המזרון ולהתרגל. הצעה מאוד מפתה...העייפות... העייפות... ועדיין לא נמצא לה מענה, כי מיטת חלומותיי סירבה להופיעה לה פתאום... בחנות הבאה היינו כבר ממש אטרקציה, התעניינות אסרטיבית בדירה, הציעו קפה, פאב תל-אביבי מדליק לבילוי מהנה, התעניינות מעורה בחיים האישים, בעייפות, שיתוף מאסיבי בחיים הפרטיים (על כל המשתמע מכך) של הסוכן, וכמובן, הצעת העשור: ``תשכבי על המיטה, תרגישי את המזרון`` - כשחברה שלי התחילה לשאול גם שאלות, היא גם הוזמנה למסיבה בשלב מסויים (מן קטע כזה של גברים להיות עם שתי בחורות באותה מיטה...) כשסירבתי מפאת הרעיון והעייפות, אפילו הוצע לי מסג`. בית מלון באמת היה יכול להיות המקום המתאים או אחד מבתי התענוגות מהסוג הלא חוקי...?!?! אני חייבת לציין שהציניות והסירוב שהפגנתי, לא ממש השפיעו על הנ``ל, וזה סירב לסגת לאחור, למקום מבטחים... וכך, ראיתי את מיטת חלומותיי מתרחקת בעוד כמה חנויות או שמא אומר סוכנים... לא, אני לא הנסיכה והעדשה ואין לי דרישות מיוחדות מאוד... אבל בכל חנות שנכנסתי אליה, הרגשתי ששיטת הפיתוי למכירה הפכה לשיטת פיתוי מהסוג הלא נכון. סוכני מכירות יקרים, שיטת ההתחנפות וההערות כלפי המין השני די מבזות אתכם ואת כוח הקנייה/מכירה... די להתנהגות זו לאלתר! אז את מיטת חלומותיי עדיין לא מצאתי, אבל אני כבר החלטתי שבשבוע הבא, כשאני הולכת לחפש אותה, אני מצטיידת ברשימת חנויות חדשה ובחבר שיבוא ויפגין נוכחות גברית!!! ממני, העייפה לגמרי!