מיטת קומותיים מה אתם אומרים ?

פטל22

New member
מיטת קומותיים מה אתם אומרים ?

יש לי תאומים שעולים לכתה א´אנו רוצים לקנות להם חדר שינה חדש אך שלושת הילדים צריכים להיות בחדר לא שאין לי חדר נוסף אך אני חושבת שהקשר הטוב בין האחים ישמר אם הם ייהיו כולם באותו חדר ,מה גם שאם אני מפרידה בינהם אז זה בנים ביחד והבת לבד,או ההתאומים ביחד כי הם גדולים והקטן לבד , דבר שלא משנה איך אני אבחר תמיד ייהיה מי שיפגע למה לה חדר לבד,הם גם מפחדים לישון לבד בחדר,אז בקיצור אני מתלבטת עםלקנות להם מיטה על קומות .האם זה לא מסוכן? הם אוהבים מאו להשתולל והיום שיש לי ספפה ומיטה קטנה לילדהם קופצים ממיטה למיטה ולא עוזר כמה פעמים אני מסבירה שזה מסוכן והפשרות הראשונה שאני לא משגיחה הם כבר מתחילים לקפוץ(הם גם עושים את זה בין ספה לספה (נינג´ות...)מה אתן אומרות?

popo11

New member
נראה לי להיט !

תסבירי לתאומים את הסכנות ותגידי להם שהם מספיק גדולים כדי שתסמכי עליהם ותעשי מזה ענין גדול. וחוץ מזה, נראה לי שאם תשימי את הילדה למעלה יהיה לך יותר שקט. אני בעד !

לאה_מ

New member
עומר ושירה ישנים במיטת קומותיים

ומאד אוהבים את זה. קנינו את המיטה בערך כשעברנו לדירה שלנו (עומר היה בן 6 ושירה בת 3). כששירה התלוננה על זה שהמיטה התחתונה פחות כיפית, חשבנו יחד על רעיונות, ובסוף עשינו לה וילון למיטה, מבד שהיא בחרה, ומאז אין תלונות.

טרהלהלה

New member
ילדים

מאוד אוהבים לישון במיטת קומותיים.ובאמת יש כאלו שנפתחות לשלוש מיטות. העצה שלי היא רק לקנות מיטה כזו שאם מתישהוא תרצו לשנות שתהיה אופציה שמיטת הקומותיים תהפוך למיטות נפרדות. בשלב מסויים אני חושבת שיהיה כמעט בלתי נמנע להפריד בנים לחוד ובנות לחוד. אולי באמת כדאי לך לשקול ולעשות את זה עכשיו. כאמא לתאומות אני מודעת לחשיבות של התיחסות אליהם בנפרד. אולי שינה בחדרים נפרדים מעכשיו תועיל להתפתחות האינדוידואל שלהם מעכשיו.. (למרות שאני השארתי אותם יחד עד שהן עצמן ביקשו להיפרד)

אמיר.

New member
ישן בקומה שניה מגן חובה.

והוא מאד פרוע... אם יש מגן והילד נורמלי, לא נראה לי שצריכה להיות סכנה. מה שכן - הסולם נייד וביום הוא פשוט נמצא למעלה. אין גישה למעלה ביום. אבל תמיד הם ימצאו דרך... זה חוסך המון מקום... אבל.... איך תחליטו מי למעלה מי למטה ???? תחליפו כל חודש ???

שני 4

New member
הי פטל: לדעתי למיטת קומותיים יש

יתרונות והם:חיסכון במקום.מיטה אטרקטיבית.הרגשת שותפות. החסרון שלדעתי הוא משמעותיזה- שיש בזה רמת סיכון. ז"א חלילה אחד הילדים יכול ליפול מהמיטה העליונה.או ליפול מהסולם. כמוון, שזה החלטתך אך אני לא הייתי קונה

רותי הכ

New member
גם שני הנינג´ות שלי ישנים במיטת

קומתיים ובנתיים אין נפגעים לכוחותינו.

anat30g

New member
זה גם מסוכן

כאמא ל4 (כש2 מתוכם תאומים) שקלתי בקול (ז"א דיברתי) את הנושא עם ידידה שיש לה תאומות והיתה לה גם מיטת קומתיים - היא היתה מאוד נגד. לילה אחת אחת התאומות נפלה מהמיטה בדרכה לשירותים, ונפצעה קשה ומאז אין מיטת קומתיים בבית. אני מצטערת שאני מקלקת את חגגית המחמאות, אבל זה עלול להיות מסוכן.

toibis

New member
זה לא כל כך נורא

אני אבא של שירה 4 ונעמה 7 הן ישנות במיטת קומותיים ונזהרות מאות. אפילו שנעמה היא לא ממש "נדיה קומנצ´י" היא מאוד נזהרת, כי היא ישנה למעלה. נעמה גם לא עלתה למעלה מהיום הראשון. היתה לנו תקופת התרגלות. האמת, לא ישנתי בלב שלם מספר ימים. אבל ראיתי שנעמה מאוד זהירה ולא קופצת מלמעלה (חוץ מזה שיש לנו הסכם) שיורדים ועולים לאט לאט ובזהירות. אני אישית חושב שזה חוסך המון מקום בחדר, אבל לא מתאים לילדים לא ממושמעים אפילו יכול להיגמר באסון. שלכן יונתן.

anat30g

New member
נפילה מהמיטה

המקרה שסיפרתי עליו לא היה של ילדה שהשתוללה - אלא שהיתה מנומנמת כשקמה בלילה לשירותים.

פטל22

New member
זה הפחד העיקרי שלי הלילה../images/Emo29.gif

זה ממש מפחיד כי הם קמים כל לילה אם זה לשרותים או סתם חלום רע ואני מפחדת שלא יזכרו שהם למעלה כי לפעמים אני מספרת להם מה הם עשו בלילה והם לא זוכרים ...

למעלה