מייאו^___^

loligoth

New member
מייאו^___^

אממ... אתמול סיימתי לכתוב את הפיק הזה. אני אשמח לקבל ביקורות ותגובות עליו [אבל בבקשה תהיו עדינים P:]... פרטים: פאנדום: my chemical romance. שם: אין. הצעות..? דמויות ראשיות: ג'אראד, פראנק, מייקי. דירוג: לא יודעת, לא מבינה בזה. אני מניחה שדיי גבוה... זמן: לפני שהלהקה התפרסמה. ז'אנר: לא מבינה בזה. דרמה, אולי? X_X |מת| אה, ויש שם משהו שאמור להיות סקס [שיצא בצורה עילגת למדיי כי לא רציתי שזה יהיה המרכז של הסיפור או משהו...] אז מי שלא נאה לו שלא יקרא^^ [אני אעלה את זה גם בהודעות בעוד רגע]

loligoth

New member
בהודעות - חלק ראשון:

"הו, הנה אתה!" קרא פראנק לפתע, מתקרב בריצה קלה אל ג'רארד השוכב מקופל על הספסל. "בחיי, כ"כ הדאגת אותי..." פראנק התיישב לצידו. "מה לעזאזל אתה עושה כאן בחושך הזה?" ג'רארד הרים את ראשו והסתכל על פראנק בעיניים רטובות. "סיפרתי למייקי", הוא אמר כמעט בלי קול. ביטנו של פראנק התהפכה. פראנק הסתכל עליו, מחכה שימשיך. "היית צריך לראות את הפנים שלו... הוא היה כל-כך מופתע. לעזאזל פראנקי!" הוא השעין את ראשו על חזו של פראנק, מרטיב את החולצה השחורה בדמעותיו. פראנק ליטף את ראשו של ג'רארד, מנחם אותו. "אתה כועס עליי?" ג'רארד שאל לבסוף, מרים את ראשו ומסתכל בעיניו הירוקות של פראנק. פראנק חייך חיוך קטן ונענע את ראשו לשלילה. "אני פשוט... היה כל-כך קשה לי להסתיר את זה ממנו. כל-כך רציתי לספר למישהו, לחלוק את זה עם מישהו, רציתי שיקבלו אותי איך שאני, שמישהו ישמח בשבילי..." הוא נאנח. "אבל מייקי... היה נראה כאילו פתאום הניצוץ הזה שבעיניים שלו כבה, רציתי לקבור את עצמי!" דמעות חנקו את גרונו, מציפות את עיניו. פראנק נשק לראשו של ג'רארד. "אתה לא צריך להתבייש בזה", הוא אמר. "אני אוהב אותך, ג'ר". חיוך קטן נמתח בזוית פיו של ג'רארד, הוא קירב את פניו אל פניו של פראנק ונשק לשפתיו המזמינות. ליבו מחסיר פעימה בכל פעם שהמילים הללו יוצאות מפיו של אהובו. אושר עילאי. "אתה מדהים". אמר ג'רארד, יורד לכיוון צווארו של פראנק. מנשק אותו נשיקות קטנות ועדינות... מטריפות ממש. "מישהו יראה אותנו", לחש פראנק בהסתייגות, לא רוצה שישימו לב אליהם באמצע הפארק, אבל גם לא ממש רוצה שג'רארד יפסיק. "בחייך, אין כאן אף אחד", אמר ג'רארד. "כולם ישנים בשעה כזאת". פראנק קם מהספסל, לקח את ידו של ג'רארד והוביל אותו למכוניתו. הם נסעו אל דירתו הלא רחוקה משם של פראנק. --- מתפסים במהירות בגרם המדרגות של הבניין, לא יכולים לעצור את עצמם מלהתלטף ולצחקק בשובבות. התשוקה בוערת בהם. מגיעים לדירה, פראנק פותח את הדלת, מפיל את ג'רארד על המיטה שבפינת החדר כשהוא מעליו. מדהים איך שבשניות הוא יכול לגרום לג'רארד לשכוח מהכל. מתנשקים נשיקה סוערת, מקלפים את הבגדים אחד מהשני, מחממים אחד את השני בגופם. ג'רארד צייר עם אצבעו עיגולים סביב פיטמתו של פראנק, מעביר אותה גם על שרירי ביטנו. "אני... רוצה להרגיש אותך", אמר פראנק בין האנחות שיצאו מפיו. "עוד מאט מותק, עוד מאט..." ג'רארד לחש אליו, משגע אותו. ג'רארד נשק לצווארו של פראנק, נושך אותו קלות. עובר אל אוזנו, מלקק אותה, מוצץ את התנוך שלו, ממיס אותו. ג'רארד לקח את פיטמתו בפיו, מלקק אותה, גורם לה להזדקף. פראנק הפך אותו, עכשיו הוא מעליו. "עכשיו!", הוא פקד עליו. נצמד לאחוריו של ג'רארד בפתאומיות, מרגיש לחץ על איבר מינו. סוחט מיקירו גניחות כאב ועונג רמות. לאחר שהתנתק ממנו הוא השכיב את ג'רארד על המיטה, יורד עם פיו לעבר איברו הזקוף, רוצה לענג אותו... ג'רארד הצמיד את ראשו של פראנק אל בין רגליו, לא נותן לו להפסיק. פראנק יורד גם אל ירכיו הפנימיות, ומכניס את אצבעותיו אל בין אחוריו של ג'רארד. רוצה לגרום לו לגמור בעוצמה. ... זזים כגוף אחד. עולים, יורדים, מתהפכים, מתגלגלים, שוכבים, עומדים, רוקדים ריקוד סוער בשכיבה. ממלאים את חלל החדר באנחות, גניחות, התנשפויות מהירות... --- כשג'רארד התעורר הוא מצא את עצמו בדירתו של פראנק. ריח של נוזל גברי היה באוויר, הסדינים היו מבולגנים ודביקים, והוא עדיין היה עירום ומלוכלך מהלילה הקודם. הוא התיישב במיטה, בודק אם אהובו עוד ישן. פראנק לא היה במיטה. "בייב?" קרא ג'רארד. "בוקר טוב ג'ר!" פראנק קרא אליו בחזרה ונכנס לחדר מחזיק בכוס קפה שהביא מהמטבח. "וואו, איזה ריח יש לך... בחיי, הייתי עושה אותך כאן ועכשיו." הוא אמר. ג'רארד חייך. "אני חושב שאני שומע את הפלאפון שלך מצלצל" אמר פראנק. ג'רארד קפץ מהמיטה ושניהם התחילו לחפש את הפלאפון בתוך הבאלגן. לאחר כמה שניות ג'רארד מצא אותו בכיס מכנסיו. "הלו?" "ג'ר? איפה היית כל הלילה?" זה היה מייקי בצידו השני של הקו. "אני..." ג'רארד התחיל, מחפש תירוץ. לאחר כמה שניות של שתיקה אמר מייקי "זה בסדר, אתה לא צריך לחשוב על תירוץ, אני כבר יודע." "מייקי, תשמע, אנחנו צריכים לדבר." "על מה יש לנו לדבר?" "אני אגיע עוד פחות משעה הביתה. בסדר? ביי." ג'רארד ניתק את השיחה. "אני יכול להתקלח כאן?" הוא שאל את פראנק. "כן, בטח, תכנס ואני אביא לך בגדים נקיים". לאחר שג'רארד יצא מהמקלחת הוא התלבש במהירות, שם את בגדיו המלוכלכים בתיק שלקח מפראנק, נשק לו נשיקה חטופה על שפתיו ויצא. לא לקח זמן רב עד שהאוטובוס הגיע, והנסיעה עד לבית ערכה קרוב לחצי שעה. כשהוא נכנס לבית מייקי היה סגור בחדרו, מנגן בבאס. הוא דפק על הדלת. כנראה שמייקי לא שמע את הנקישות כיוון שהוא לא פתח אותה. שוב פעם ג'רארד נקש, הפעם חזק יותר, מייקי פתח את הדלת. ג'רארד נכנס והתיישב על המיטה. "אתה לובש את הבגדים שלו..." אמר מייקי בשקט, מתיישב כמה סנטימטרים מאחיו. "למה אתה כ"כ נגד זה?!" ג'רארד שאל אותו. "אה?! אז אני הומו! למה כ"כ קשה לך לקבל אותי? אתה אח שלי, תבין אותי..." מייקי השפיל את מבטו. "אני מצטער..." הוא אמר בשקט. הוא הרים את ראשו והסתכל לתוך עיניו של אחיו. "אתה אוהב אותו?" הוא שאל. "אתה באמת אוהב אותו?" "כן", ענה ג'רארד. ליבו של מייקי החסיר פעימה. "אני רק מצטער שאתה לא מסוגל לתמוך בי". מייקי התקרב אל ג'רארד וחיבק אותו. כמה דמעות קטנות ירדו במורד לחיו... הוא ניגב אותן לפני שג'רארד הספיק לראותן. "באחת בצהריים יש חזרה במרתף של בוב" אמר ג'רארד. "כן, אני זוכר, נלך ביחד?" שאל מייקי. ג'רארד חייך ויצא מהחדר. --- ברבע לאחת האחים יצאו מביתם מצוידים בגיטרת הבאס של מייקי. כשהם הגיעו בוב כבר היה במרתף, הם היו הראשונים שהגיעו מחברי הלהקה. לא עבר זמן רב עד שגם ריי ופראנק הצטרפו. החזרה התחילה, עובדים על השירים שלהם, מתאמנים. פתאום ג'רארד עצר את החזרה. "די, אני לא יכול להמשיך ככה יותר", הוא אמר. כל העיניים הופנו אליו. "יש משהו שאתם צריכים לדעת..." הוא נשך את שפתיו. פראנק חיכה שימשיך. "אתמול סיפרתי כבר למייקי. אבל אני מרגיש שגם אם צריכים לדעת, אנחנו לא יכולים להסתיר את זה ממכם יותר". "אני צריך ללכת" מייקי התנצל וקם לפתע, לוקח את הבאס שלו. השאר החליפו מבטים מופתעים ביניהם. "אני... אני צריך לעשות משהו. אני מצטער שאני מבריז לכם באמצע החזרה. תסלחו לי, זה באמת חשוב" הוא אמר ויצא מהמרתף. לאחר שהדלת נטרקה בחוזקה שקט שרר בחדר, אף אחד לא דיבר. "טוב... בכל אופן, מה שניסתי להגיד הוא ש..." הוא לקח נשימה עמוקה. "פראנקי ואני ביחד". יכלו לראות את התדהמה מכה בפניהם של בוב וריי. הם לא הוציאו מילה. "אנחנו ביחד כבר ארבעה חודשים. ו...אני אוהב אותו." פראנק נעמד ליד ג'רארד וחיבק אותו. "איזו הפתעה... אני שמח בשבילכם" אמר ריי, חיוך על פניו. "באמת, אנחנו תומכים בכם לגמרי", אמר בוב. ג'רארד ופראנק הרגישו הקלה ענקית לאחר שהם גילו את הסוד הגדול לחבריהם הטובים ביותר.

loligoth

New member
חלק שני [ואחרון]:

--- לאחר שהחזרה נגמרה כל אחד התפזר לכיוון ביתו מלבד פראנק שהצטרף אל ג'רארד. אחרי כמה דקות של הליכה הם הגיעו. נוקשים קלות על הדלת... אף אחד לא עונה. הם צילצלו גם בפעמון- אין תשובה. הנקישות הפכו לדפיקות, והדפיקות הפכו למכות חזקות, מאיימות לשבור אותה. "מה הוא עושה שם שהוא לא שומע אותנו?" פראנק שאל בטון מעוצבן. "אולי הוא מנגן..." ג'רארד השיב. הוא הוציא את הפלאפון שלו מכיסו וחייג את המספר של הבית, אולי את זה מייקי ישמע. צלצול... ועוד צלצול... ועוד אחד... ואף אחד לא מרים את השפופרת. המשיבון עונה לבסוף. "הייתי צריך לקחת את המפתחות של הבית איתי..." הוא מלמל בינו לבין עצמו. הוא חייג מספר הפלאפון של מייקי וניתק כשהמשיבון ענה לו. "לעזאזל, איפה הוא יכול להיות?!" הוא בעט בדלת. נמצאים שם קרוב לשעה, הגרון כבר כואב והקול צרוד מהצעקות שלהם. האגרופים כבר אדומים וכואבים. ואף אחד לא ניגש לפתוח את הדלת. הדאגה מטריפה אותם... פראנק התקשר אל ריי ובוב כדי שיעזרו להם לפרוץ את הדלת, שניהם הגיעו במהירות. מטיחים את גופם בדלת, בועטים בה... הדלת נפרצת. ג'רארד מתפרץ לחדר, הודף את כולם מהפתח. "מייקי!" הוא צועק במלוא הגרון, עיניו מרצדות במהירות על פני החדר, סורקות כל פינה ופינה. החדר ריק מאדם. מבולגן כולו. רהיטים היו הפוכים על הרצפה, וילונות היו קרועים... המראה הגדולה שהייתה עד לא מזמן על הקיר, הייתה כעת מנופצת לאלפי רסיסים. גם דם היה על הרצפה. הרבה דם. פראנק נעמד מאחורי ג'רארד ההמום ושם את ידיו הגדולות על מותניו. מנסה להביע תמיכה. גם ריי ובוב נכנסו לחדר. כולם פעורי עיניים, מפוחדים עד מוות. צועקים כמו מטורפים אך אף אחד לא עונה. מתרוצצים ברחבי הדירה, צועקים את שמו שוב ושוב ושוב... --- אחרי חיפוש אינטנסיבי בכל רחבי הדירה, ג'רארד הגיע אל חדר האמבטיה. הוא פתח את הדלת, ליבו החסיר פעימה. על המדפים והכיור היו מפוזרות עשרות קופסאות שונות, ריקות כמעט לגמרי מכדורים. משקפיו של מייקי היו זרוקים על הרצפה המוצפת מים. בוהה באחיו הקטן שישב שם, בין קירות הזכוכית של המקלחת. יושב בשרירים רפויים, עיניו ריקות מאישונים. חסר חיים. ג'רארד ניסה לדבר, אך קולו בגד בו והוא השתנק. דמעות חנקו את גרונו... "מייקי?..." הוא אמר בקול חרישי, מבטו לא זז מאחיו הצעיר. הוא נפל על בירכיו, פוצע אותן. לא מסוגל להתקרב אל אחיו. יושב בפתח חדר האמבטיה, בוכה בלי קול. באותו הרגע היה נראה כאילו שהשמיים שלו נפלו והשמש כבתה... שניות אחריו הגיע גם ריי. הוא נעמד מאחורי ג'רארד. לקחה לו בדיוק שנייה להבין מה קרה. הוא פרץ בבכי, טומן את פניו בידיו. בוב ופראנק לא איחרו לבוא. בוב היחיד שהעז להתקרב אל מייקי. הוא הרים את ידו השותתת דם, הצבע אזל ממנה, משאיר אותה כחולה. היא הייתה קרה כקרח. שבבי מראה היו נעוצים בה, היא אחזה ברישול במכתב מקומט, מוכתם בדם ודיי קרוע. בידיים רועדות הוא הוציא את המכתב, פותח אותו. פעימות הלב הפכו למהירות וחזקות. מה כתוב שם? "אהבתי אותך יותר מאח, אהבתי אותך אהבת גבר ואישה. לא היה לי מעולם אומץ לגלות לך את רגשותיי האמיתיים. פחדתי שתדחה אותי ושהקשר שלנו ייהרס. אני אוהב אותך, ג'ר. וכשסיפרתי לי שאתה ופראנק המזויין ביחד ושאתה אוהב אותו הלב שלי התרסק. זה היה בוּם רציני בשבילי. באותו רגע הרגשתי מת מבפנים.... החלטתי לסיים את זה, הריי לעולם לא תאהב אותי בדרך שאני רוצה שתאהב. בשר מבשרי, דם מדמי... זה חולני לאהוב אותך, אני יודע. אני חולני. מצטער..." ~סוף~

וואו! ../images/Emo126.gif

מדהים, מרגש... כל הכבוד!! את כותבת ממש ממש יפה.
אהבתי מאוד!!!

קרניjack

New member
יפה:)

אהבתי את התיאורים שהשתמשת בהם..וסצנת הסקס הזאת הייתה עדינה לעומת דברים מזעזעים שקראתי חחח.יש פיקים באנגלית שהם דיי חולניים
אני אכניס למאמרים אם את רוצה:)

loligoth

New member
חח אממ...

זה היה אמור להיות עדין... אבל אני לא מרוצה מהחלק הזה כי יכולתי להשקיע אולי קצת יותר... לא משנה X: אמ.. סבבה^^

קרניjack

New member
זה יצא בסדר../images/Emo8.gif

ומה שם הסיפור? חחח אני לא יכולה להעלות בלי כותרת

love mcr

New member
קראתי

ממש ממש יפה!! סוףףף עצובבב טיפה סוטה...אבל עדיין יפהה

למעלה