מייבש כביסה עם משאבת חום - קראתי בחיפוש של הפורום
על הנושא
לפחות על 2 דברים קראתי דעות סותרות ולא הצלחתי להבין:
1. מעניין אותי נוחות. לא כסף ולא חשמל.
האם מייבש משאבת חום דורש איזו פעולה אחת לכמה מחזורים?
למשל, במייבש עם צינור פליטה, צריך כל פעם-פעמיים להוציא את סיבי הבגדים מתוך רשת כזאת שנמצאת בגומחה בתחתית שטח הייבוש.
הבנתי שגם במייבש מהסוג השני צריך כל פעם לרוקן מים או משהו כזה.
אני רוצה מייבש שלא דורש כלום אף פעם! יש כזה?
2. האם נפלט מעט חום ממנו לסביבה?
המייבש אצלי נמצא במרפסת שירות חמה סגורה.
מצד אחד קראתי שמעט חום כן נפלט החוצה.
מצד שני מישהו כתב "החלל בו המייבש נמצא לא מתחמם בכלל. היתרון המיוחד למדחס עם מעגל קירור סגור."
לא מבינה בזה כלום. האמנם?
כרגע הכיוון שלי הוא לאמץ פיתרון שגיליתי דרך רוני1955 ולהביא מישהו שיחצוב בקיר חור להוצאת צינור הפליטה של מייבש עתיק שנקנה בהיותי בצבא... ואז לא נפלט חום לאוויר ואולי זה הרע במיעוטו.
בודקת את כל האופציות לפני שאני שוברת קיר בטון בן 100 במרפסת שגם ככה קצת שוקעת ומתפוררת... (זה לא אמור להיות מסוכן בטיחותית אבל מי יודע... אני בכלל יותר מפחדת שזה יהיה פחות אטום מקיר וייכנסו חרקים...)
לכולם
על הנושא
לפחות על 2 דברים קראתי דעות סותרות ולא הצלחתי להבין:
1. מעניין אותי נוחות. לא כסף ולא חשמל.
האם מייבש משאבת חום דורש איזו פעולה אחת לכמה מחזורים?
למשל, במייבש עם צינור פליטה, צריך כל פעם-פעמיים להוציא את סיבי הבגדים מתוך רשת כזאת שנמצאת בגומחה בתחתית שטח הייבוש.
הבנתי שגם במייבש מהסוג השני צריך כל פעם לרוקן מים או משהו כזה.
אני רוצה מייבש שלא דורש כלום אף פעם! יש כזה?
2. האם נפלט מעט חום ממנו לסביבה?
המייבש אצלי נמצא במרפסת שירות חמה סגורה.
מצד אחד קראתי שמעט חום כן נפלט החוצה.
מצד שני מישהו כתב "החלל בו המייבש נמצא לא מתחמם בכלל. היתרון המיוחד למדחס עם מעגל קירור סגור."
לא מבינה בזה כלום. האמנם?
כרגע הכיוון שלי הוא לאמץ פיתרון שגיליתי דרך רוני1955 ולהביא מישהו שיחצוב בקיר חור להוצאת צינור הפליטה של מייבש עתיק שנקנה בהיותי בצבא... ואז לא נפלט חום לאוויר ואולי זה הרע במיעוטו.
בודקת את כל האופציות לפני שאני שוברת קיר בטון בן 100 במרפסת שגם ככה קצת שוקעת ומתפוררת... (זה לא אמור להיות מסוכן בטיחותית אבל מי יודע... אני בכלל יותר מפחדת שזה יהיה פחות אטום מקיר וייכנסו חרקים...)