מייבש לק מהארץ..

rotemoosh

New member
מייבש לק מהארץ..

היי בנות.. רציתי לשאול לגבי מייבש לק שיש בארץ ולא דורש הזמנה.. לאחרונה השתמשתי במיבש לק של אסי גוד טו גו והייתי מרוצה ממנו קניתי במדינה מילאנו אבל הוא ממש ממש יקר שזה חסרון לסטודנטית.. אני מחפשת מייבש לק טוב, מחיר נורמלי, שניתן להשיג במקומות כמו סופר פארם ודומיהם.. שמעתי על איזה מייבש ובסיס של סאלי הנסן אמרו לי שהוא טוב אבל חשבתי להתייעץ קודם עם המומחיות בנושא..
תודה מראש!

mgirl

New member
אני ממש מרוצה מהמיבש של שיק

מצאתי אותו בפרפורמריה מקומית, אבל בטח יש בכל מקום כמעט שמוכר את הלקים שלהם. עלה לי 25 ש"ח.

rotemoosh

New member
באמת?

לא ידעתי אפילו שיש להם מייבש לק.. נראה לי אני אנסה אותו.. תודה!

Harlot

New member
חשבתי שאמרת שללק לוקח שעה וחצי להתייבש איתו

והייתי בטוחה שהתלוצצת כשאמרת שאיתו את לא צריכה לחכות שעות לייבוש הלק. אז זו באמת המלצה?

mgirl

New member
שעה וחצי ליבוש מלא

כלומר, כזה שגם אם אני אקח קיסם ואתקע בציפורן זה לא ישאיר סימן. זה ממש מהר! עם מייבשים אחרים הייתי הולכת לישון 4 שעות אחרי המריחה וקמה בבוקר עם סימנים מהכרית על הציפורניים.

Harlot

New member
זה עדיין נראה לי הרבה

עם מייבשים טובים את אמורה תוך 10-20 דקות להיות חסינה לקיסם

mgirl

New member
לי זה מעולם לא קרה

לא ניסיתי את פושה וסשה וכל אלה. אבל אם תהיה לי הזדמנות לשים על אחד מהם יד אולי אני אגלה שאת צודקת...

mgirl

New member
אגב,

יכול להיות שגם הגזמתי עם ה'שעה וחצי' כי אתמול שמתי לק עם המייבש ויכולתי לעשות הכל תוך 20 דקות... אז אולי אני סתם מגזימה

lilo4

New member
אני חושבת שבכל מקרה

גם עם מייבש לק טוב עדיין השכבות הפנימיות של הלק לא יבשות לגמרי... לא זוכרת איפה קראתי, אבל לוקח ללק להתייבש לגמרי בערך יום. אז זה הגיוני שככל שעובר הזמן הלק יותר עמיד

צונית

New member
כמה אירוני! ../images/Emo6.gif

אני רבע שעה אחרי מריחת לק, ושמתי את המייבש של פושה שאני הכי מרוצה ממנו בעולם כי הוא באמת מייבש את הלק תוך דקות ובדיוק קראתי את ההודעה שלך ובאתי להפריך את מה שאת אומרת, כי עם המייבש הזה הלק מתייבש למגע תוך דקה ותוך כמה דקות גם אפשר לחזור לכל הפעולות היומיומיות, ותוך כדי שלחצתי כדי להגיב גם חיברתי את המצלמה למחשב, והפלא ופלא! מעיכה בלק!!! אחרי רבע שעה!!
זה היה אמור להיות יבש לגמרי!!
לסיכום, למרות כמה שאנחנו רוצות להאמין בזה, הלק לא מתייבש לחלוטין תוך דקות, בטח לא אם מדובר בשכבות. זו גם הסיבה שהלק "נשחק" בקצוות. זה קורה כי הפעולות היומיומיות מזיזות אותו קצת פנימה, זה נשמע קצת מגוחך אבל שימו לב שזה תמיד קורה יותר ביד החזקה שלכן, זו שאתן משתמשות בה יותר. זה לא קורה מאוויר, זה קורה תוך כדי פעולות.

Marble Arch

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני חושבת שאני לא מסכימה על החלק של השחיקה בקצוות, כי זה לא קורה לי אלא אחרי הרבה ימים- ולדעתי אחרי יום שלם הלק כבר יבש.. אבל כן, אין ספק שלוקח ללק יום שלם לייבוש מלא של כל השכבות, וגם עם מייבש סופר טוב, עדיין צריך להיות זהירים בשעה הראשונה..

lilo4

New member
יש לתפוח מייבש לק

לא יודעת להשוות לחברות היוקרתיות, יש לי את המייבש של תפוח והוא אחלה. עולה בד"כ בסביבות 40-60, תלוי בחנות ותנסי למצוא איזה מבצע
כמובן שקונים בסופר/ניו פארם.

rotemoosh

New member
קניתי בטעות של בוקי סטייל..

מישהי ניסתה אותו? התבלבלתי כי האריזה דומה לזו של שיק אז בטעות לקחתי אותו.. עוד לא השתמשתי בו אז אני אשמח לשמוע דעתכן עליו אם הוא לא טוב אני אחליף.. תודה..

למעלה