מייבש לק מהיר

../images/Emo208.gif

נופ ר

New member
סילר זה סילר ומייבש זה מייבש...

סילר זה בעצם שכבה שמגינה על הציפורן המלאכותית ונותנת לה ציפוי שהוא כמו זכוכית- הוא לא יורד עם אציטון ואי אפשר למרוח אותו מעל לק, כי הוא יגרום לפיצוצים ובועות בלק ולא יתייבש כראוי, לעומת זאת מורחים סילר מתחת ללק, ואז כשלקוחה רוצה להסיר את הלק בבית ישאר לה השכבה של הסילר שנתנת מראה מבריק וחלק לציפורן. אגב יש סילרים שמתייבשים תחת מנורת יו וי בלבד, ויש כאלה ללא מנורה. אין לי מושג אם זה מיועד לציפורניים טבעיות. מייבש לק כשמו כן הוא... לכן אני לא הכי מבינה את שאלתך...

אמא'לה!

עד עכשו הייתי משתמשת בשכבה אחת של המחזק של סאלי הנסן מעל הלק, כדי שהוא יחזיק מעמד יותר זמן. המחזק התייבש והיה מבצע על המייבש, אז קניתי אותו בתקווה שהוא גם עושה שכבה מגנה. בכל מקרה לא התכוונתי לסילר מקצועי שמצריך ציוד נלווה. אז לא?

just in time

New member
עד שביקרתי בפורום

לא ידעתי מה זה מייבש.. האם זה חשוב או שאני יכולה גם להשתמש בלי?

נופ ר

New member
את בעצם רוצה שכבת הגנה ללק?

כי סילר לא שמים על לק לעולם... יש סילרים ללא מנורה שמתייבשים בשנייה אבל שוב זהמיועד לציפורן מלאכותית מעולם לא ניסיתי על טבעית... אין לי מושג... אז עזבי סילר יש לי גילוי מרעיש ביותר קניתי בוואו מייבש לק!!! הוא עלה 11 ש"ח בלבד!!! והוא מעולההההה רשום עליו שזה לשימוש מקצועי. מתייבש מהר ומשאיר ברק גלוסי ובקיצור ביחס למחיר אני מרוצה מהתמורה! מייבש לק הוא גם מייבש וגם נותן שכבת הגנה ללק כמו שקראת לזה... אפשר להסתדר 20 שנה בלי מייבש לק אבל אחרי שמחילים להשתמש בו לא מבינים איך הסתדרת בלעדיו קודם... רק עם זה הצלחתי להגיע למצב שהלק שלם ומושלם בלי פאקים

אוקיי. עכשו הבנתי את הטעות שלי.

סילר זה מוצר לשימוש מקצועי לצפורניים מלאכותיות. אני התכוונתי שכבת הגנה ללק על ציפורניים טבעיות. אגב מייבש לק - כתוב עליו למרוח רבע שעה אחרי מריחת הלק. אצלי אחרי רבע שעה אין צורך במייבש לק, כי הוא מתייבש גם ככה, אז לא הבנתי ת'קטע.

Ultra marine

New member
יכול להיות שהתבלבלת עם שכבת בסיס?

ששמים על הציפורן לפני מריחת הלק בכדי שיגן על הציפורן? אני שמה מייבש 5 דק' אחרי מריחת השכבה השניה של הלק. והוא עוזר לייבש את הלק הרבה יותר מהר. אם את לא שמה מייבש אחרי רבע שעה הלק לא יבש לגמרי בכל מקרה.. תנסי להוציא ממכונת הכביסה כביסה ותראי כמה הוא יבש, מניסיון חחחח

נופ ר

New member
אז ככה,

משום מה כתבתי תגובה והיא לא מופיעה... מוזר... מה שכתבתי זה שדבר ראשון אני מעולם לא חיכיתי רבע שעה כדי למרוח מייבש... אני מורחת על כל עשר האצבעות לק לפי הסדר ואז מורחת שכבה שנייה, לאחר מכן חוזרת לאצבע הראשונה שמרחתי בלק ומעליה מורחת מייבש ועוברת על האצבעות לפי הסדר. ככה הלק מתייבש בשכבה העליונה שלו עד שמגיעים אליו, וניתן למרוח מייבש ללא חשש. אצלי כל התהליך קורה מאוד לאט כי אני אוהבת למרוח את הלק מושלם ונזהרת שלא לפקשש את כל העסק... את המייבש אני גם מורחת בעדינות מאוד, כי אם לא, משיחה אחת גסה וחזקה עלולה לגרום ללק להימרח עם המברשת ואז הכל יתחרבש... אין מצב שלק מתייבש תוך רבע שעה לחלוטין. השכבה העליונה שלו מתייבשת אבל בפנים הלק עדיין נוזלי, לכן יש כאלה שהולכות לישון ומתעוררות עם קמטוטים ומריחות של הלק אף על פי שהן היו בטוחות שהלק יבש לחלוטין... אלא אם כן את שמה שכבה ממש דקה, ויחידה, אז כן הלק יתייבש, אך רוב הלקים דורשים שתי שכבות כדי להגיע למראה מושלם ואחיד... ולכן יש צורך במייבש לק. ככה שאני גם לא הבנתי את הקטע שמתייבש אצלך כל כך מהר......

נופ ר

New member
עוד משהו ששכחתי להוסיף

הלקים היחידים שמתייבשים במהירות שיא ללא צורך במייבש הם לקים שהם מאט וסוויד.

אחרי רבע שעה הלק לא יבש לגמרי, אבל

מספיק יבש לי ברמה של פעולות ידיים פשוטות. אני אף פעם לא מורחת בלילה, או לפני שטיפת כלים או תליית כביסה. זה גם תלוי כמה הלק חדש. ככל שהוא ישן יותר, הוא מסמיך ולוקח לו יותר זמן להתייבש, עד שאני מוותרת עליו ונפרדת ממנו לעולמים.

ועוד משהו -

אני מחכה הרבה זמן בין מריחה למריחה, כך שאחרי המריחה הסופית הוא מתייבש יחסית מהר.

Ultra marine

New member
ככה את בעצם לא חוסכת שום דבר..

גם אני הייתי ממתינה הרבה אבל אז הבנתי שזה לא ממש משנה אם אני מחכה באמצע או בסוף והרבה יותר נוח לחכות בסוף כשעברנו את כל התהליך (לדעתי בכל אופן..) אני מורחת שכבת בסיס ממתינה כ 3 דק' ואז שכבה ראשונה, ממתינה כ 5 דק' תלוי באופי הלק אם אני יכולה פחות זה יהיה פחות.. ואחרי זה שכבה שניה שאחרי אני מחכה גם משהו כמו 3-5 דק', גם תלוי בלק וכמה הוא סמיך. אם הוא סמיך אמתין את ה 5 דק', אם השכבות יצאו דלילות יחסית אני אחכה פחות ואז אני שמה את המייבש וממתינה כחצי שעה אחריו שבה לרוב אני על המחשב בהעדפה צופה בתוכנית כולשהי. אגב, לקים במרקם סוויד ומאט מצריכים עוד פחות זמן ייבוש ולא מצריכים מייבש בכלל! (להיפך). מה שכן, הם הרבה פחות עמידים וכמובן שצריך להתחבר לסגנון..

Ultra marine

New member
חחחח

טוב, אצלי יש רק כלב ודוגרי, הוא מתקרב, מריח את קצה הציפורן וזז אחורה עם פרצוף של "אמא, מה לעזאזל הריח המזעזע הזה?!" ואם הוא טוען שהריח הוא מסריח, אנחנו בבעיה. כי רוב הדברים שמוצאים חן בעיני מסריחים לאללה!

../images/Emo6.gif

איפה! אצלי הססמה השגורה היא "היה נכון". תמיד מישהו יקרא לי לחתוך תפוח, לנגב ת'טוסיק או לגרוב גרביים (אימת הלק הרטוב!)

Ultra marine

New member
במקום "היה נכון" את צריכה לשנות ל

"אני בהפסקה". אז תלך יחף כמה דקות! אף אחד לא מת מזה! שהבעל ינגב לילדים את הטוסיק! גם חשוב שבן הזוג יהיה שותף בגידול הילדים! ותפוח? שיאכל כמו שהוא, למה לחתוך לחתיכות? הרי זאת אומנות (שצריך להתאמן עליה) לאכול תפוח מבלי שכל הידיים יהיו דביקות! אני עדיין מתאמנת על זה באגסים, לא יכולה לומר שפיענחתי את "ה"דרך...

למעלה