מייבש מזון של חברת Ezidri

LifeOverIP

New member
מייבש מזון של חברת Ezidri

בנוגע למוצר הבא: http://www.ezidri.co.il/?categoryId=15300

האם למישהו יש ניסיון עם המוצר הספציפי הנ"ל?
שמעתי שהמכשיר הזה שומר על הטמ׳פ המומלצת באופן קבוע,
לעומת חלק מהחברות האחרות, (אופק חדש לדוגמא) הטמפ׳ עולה ובכך הורסת את האנזימים,
האם יש ממש בטענה?

חשוב לציין שאין בשאלתי הנ"ל להמליץ על מוצר מסויים או לא להמליץ על מוצר אחר,
הנ"ל דברים ששמעתי, והשאלה היא האם יש להם בסיס במציאות או שמדובר בשטויות,
אישית אין לי מושג.

תודה.
 

צפנתי

New member
לא הבנתי מה אתה שואל, מה שטויות?

מה קראת/שמעת שאתה שואל האם יש לו בסיס במציאות או שטויות? לא הבנתי לצערי


אגב, בקישור רואים שלושה מוצרים שונים, בניהם יש לפחות (בקריאה שיטחית) הבדל מהותי של בורר טמ"פ מול טמ"פ קבועה.
 

LifeOverIP

New member
אחדד את השאלה:

שמעתי שהמכשיר המופיע בלינק שציינתי, שומר על הטמפרטורה המומלצת באופן קבוע,
לעומת חלק מהחברות האחרות, (אופק חדש לדוגמא) שאצלהם הטמפרטורה עולה ובכך הורסת את האנזימים,
האם יש ממש בטענה?

כלומר, האם נכון שהמוצרים של Ezidri שומרים על הטמפרטורה הנבחרת (כך צריך להיות), בניגוד לחברות אחרות (לדוגמא, אופק חדש), שלא עושות זאת היטב?
 

אוצה

New member
לי יש איזי דריי

ממש לא יודעת לגבי מוצרים אחרים. אני מאוד מרוצה מהעבודה שלו.
מה שכן- לא היו לו מספיק מגשים אז קנינו אקסטרא אחרי כמה זמן.
 

צפנתי

New member
איפה קראת זאת? אולי זה היה פירסום "מטעם"?

בורר טמפרטורות זו לא טכנולוגיה חדשנית, יקרה ולא מדוייקת. זה אמור לעבוד בכל מוצר.

טמ"פ גבוהה מידי מבשלת את המזון (במייבש שלי, לא זוכרת עד כמה הוא מגיע) ונמוכה מידי לא מייבשת. האינזימים זה שטויות. ממילא אלה מלוקולות שנהרסות בחומציות הקיבה שלנו, וממילא הן עוברות דנטורציה ביובש וחימום. משווקים מחפשים שטויות מתחת לאדמה עם מילים מסובכות כדי לשגע את הצרכן לכיוון שלהם.
 

bimbo.

New member
סליחה, אבל לא הבנתי מה פירוש

"מייבש מזון"?
האם הוא הופך פירות עסיסיים לפירות מיובשים, או שיש לו מטרה אחרת.
תודה מראש על ההבהרות.
 

צפנתי

New member
אכן, פירות וירקות טריים למיובשים

כמו שקונים בחנויות טבע ובתם סופרים: עגבניות מיובשות, משמש מיובש, ואפשר גם דברים שאין בסופר, ולי אישית מאד טעימים (יש לי מייבש, משתמשים בו פעם ב....הרהב זמן): מלון מיובש, אגס מיובש, תפוז מיובש (מאד טעים
) ועוד. מנסים ולומדים, ניסוי וטעייה.

יש אנשים שמייבשים עוד דברים וממש מכינים צורות מזון חדשות (ככה קראתי, לא נסיתי) קרקרים ירוקים מזעונים שונםי ועלי תבלין, ייבוש של מזון מבושל לטיולים ועוד.
 
למעלה