מיידי

i like the

New member
חשוב מאוד מאוד קצונה

שלום רב אני יוצא לקצונה שתי שאלות 1 האם ניתן לבחור באיזה סוג השלמת חילית תהיה ? 2 אם אפשר לבחור השלמת חילית בתחום המחשבים איזה תחום כדאי לי לבחור בתחום המחשבים? 3 איך אפשר להתכונן לקצונה עצמה? מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי המשך יום טוב להתראות שמת שלום

i like the

New member
מיידי

שלום רב שלחתי בקשה לקצונה יש לי שבוע הבא שיחה במדור מתנדבים על הקצונה מבדקים פסיכולוגים ומבחנים לקצונה איך אפשר להתכונן מה עליי לעשות כדי להתכונן? 2 בקורס קצונה אמרו לי שנותנים לך חידות כמו החידה של איינשטין על דגים מישהו מכיר את החידה? מקוה שתוכלו לעזור לי המשך יום טוב שמת שלום להתראות

לא יודע באיזה צבא אתה משרת ../images/Emo13.gif,

אבל בצה"ל לא נותנים חידות בקק"צ
. קורס הקצינים בצה"ל מורכב מערב רב של חיילים מכלל היחידות, ולאו דווקא בעלי רקע ריאלי. אולי בפורום פנים-צוותי בשעת ממ"ש או מפק"צ או כל זמן פנוי אחר יעשו לכם שיעור חניך (העשרה או התנסות) על חידות וכו' - אבל זה לא חלק מחומר הלימוד. אין איך להתכונן למבד"קים. המבד"קים לא בודקים ידע אלא באים לבדוק כשירות פסיכולוגית. הם נבדקים ע"י עובדים סוציאלים ופסיכולוגים. פשוט תגיד את האמת... תהיה כן והכל יעבור על מי מנוחות
. זה לא משהו קשה... זה סתם מתיש (במיוחד שאלון 300). חוצמזה, יכולים להיות מבחנים פנימיים ביחידה שלך (חוץ מטופס ה870 של המפקד שלך וגיבושים ביחידות מסויימות) במידה ואתה הולך לאייש תקן שלהם- אבל זה לא מחוייב.

i like the

New member
זה יעזור מאוד

שלום רב בקשר לשאלותי קודם יש לי עוד כמה שאלות ברשותך 1 מה זה שאלון 300? 2 איזה מבחנים פנימיים יכולים להיות ביחידה שלי אתה יכול לדעת במקרה? 3 מה זה טופס 870? מקווה שתוכל לעזור לי מצטער מאוד על הטרחה ועל הפרעת הסדר המשך יום טוב להתראות

היי.

שוב, נסה לאחד את השרשורים שלך |סמיילי-מתון-בשביל-דיזן|
. בכל מקרה, תשובות: 1. שאלון 300 - 300 שאלות אשר באות לבדוק האם אתה עקבי, והאם אתה דובר אמת. בשאלון תשאל שאלות במגוון נושאים מצומצם. חלק מהשאלות תשאלנה בנוסחים שונים או דומים מאוד, וחלק מהשאלות תשאלנה בנוסחים שונים לגמרי או בהקשרים שונים לגמרי. 2. זה תלוי ביחידה ובתפקיד. יכול להיות שהיחידה תרצה לבחון איך אתה מתמודד עם התפקיד שאתה עתיד להכנס אליו - לפני שאתה יוצא לקורס. 3. טופס 870 זה טופס חוות-דעת מפקד.

רק דודי

New member
כנס לפה במיידי

שלום רב בהתייחסות להודעות הקודמות שפיזרת קודם ברחבי הפורום: 1. אני שמח שאתה רוצה לצאת לקצונה. זה דבר יפה וחשוב, בתנאי שבאמת רוצים את זה. 2. אל תנסה להתחכם ולרמות בשאלון 300. מה זה יעזור לך לקרוא את השאלון לפני שתעשה את המבחן? תבוא למבחן ותעשה את זה כמו בן אדם בלי להתחיל לחפש קיצורי דרך. 3. אתה חייב ללמוד עשות את ההפרדה בין מיילים בצבא לפורום באינטרנט. 4. כי זה פשוט מעצבן. יום טוב, להתראות (חחח... אפילו לרמ"ח שלי אני לא כותב ברשמיות כזאת..
)

i like the

New member
שאלה אחורנה מצטער שאני מטריד

שלום רב מה נשמע? 1 איפה אפשר להשיג עותק של שאלון 030? 2 קיבלתי תשובה שלילית מהקצונה בגלל שאני חריג נתונים אם יש לי מכתב המלצה ממפקד שלי שאני מתאים לקצונה פלוס מכתב שאני רשמתי שאני רוצה לצאת לקצונה ומה סיבות פלוס מכתב מרופא שאומר שאני יכול לצאת לקצונה למרות מגבלה רפואית שלי למי שולחים את כל זה קודם למדור מתנדבים או ועדת חריגים? יש עוד איזשהוא דרך שאני יכול לקבל תשובה חיובית מקצונה או עוד איזה מסמך שכדאי לי להוסיף ? המשך יום טוב שבת שלום להתראות

אתה לא מטריד. אתה פשוט לא משרשר.

לא נורא... בכל מקרה, 1. לא יודע היכן ניתן להשיג עותק של שאלון 300. אני יודע שכשאני עברתי את זה במבד"קים - זה היה על מחשב. 2. אתה לא צריך בכלל לעבוד מול ועדת חריגים. תא מתנדבים עושה את הועדה הזאת. העבודה של המפקדים שלך צריכה להיות אך ורק מול תא מתנדבים. 3. תא מתנדבים ידאגו לבקש ממך ומהמפקדים שלך את כל המסמכים שצריך. כעקרון, סיכון ראיון וטופס 870 אמורים להספיק בשביל לשלוח אותך למבד"ק.

i like the

New member
קצונה חדש

שלום רב 1 אמרת שבשאלון 300 שאלו אותך שאלות על מחשב איזה שאלות על מחשב שאלו אותך?אתה יכול בבקשה לתת דוגמה? באיזה תחום במחשבים היה שאלון? 2 אם קיבלת תשובה שלילית מהקצונה איך אפשר לגרום למפקד לשלוח מכתב המלצה שאני כן מתאים לקצונה? כי אני מאוד אוהב את צבא 3 אני מעוניין להכיר בנות מפורום זה איך אפשר להכיר בנות מכאן? להתראות שבת שלום יום טוב

Dawson girl

New member
*משתגעת*

דורון, תגיד לו
טוב, שמע.. יש כזה דבר, קוראים אותו שרשור. מה זה אומר? לכל הודעה שאתה פותח (ויש הרבה כאלה אצלך
), אתה יכול פשוט לשרשר שאלות נוספות, מה גם שהן שייכות בכלליות לאותו נושא.. למה לפתוח כל הזמן הודעות חדשות על אותו דבר??.

Dizen

New member
../images/Emo6.gif

יש לי תירוץ לא ללמוד. הא
*לא לומדת*

אתה חייב להתחיל לאחד שרשורים!

בכל מקרה, זו פעם אחרונה שאני עונה לך בשרשור נפרד בזמן שיש לך כבר שרשור אחד באותו נושא בעמוד הראשי. 1. כן ולא. זה מאוד תלוי במקום ששולח אותך. לרוב החילות יש השלמות מוגדרות - עם זאת, במקרים מסויימים היחידה שלך עשויה לרצות שתעשה השלמה אחרת. לכן - ברמה העקרונית ניתן לבחור את ההשלמה. בחמ"ן עד כמה שידוע לי לא היה מקרה שאישרו למישהו לבצע השלמה שונה, אבל אצלי ביחידה שלחו צוערים לבה"ד 15 ולבה"ד 7 להשלמות מקצועיות לתחומים שבהם הם עתידים להתעסק. יש סכנה אחת עם נושא ההשלמות - במידה ותסיים בתור מצטיין, יחידות העלית של החיל בו ביצעת את ההשלמה יקבלו את השם שלך - והן עשויות למשוך אותך מהיחידה שלך בעל כורחך. 2. כעקרון, ישנם מסלולים בבה"ד 15 (השלמת קמ"נים) אשר יוכלו לעזור לך - או השלמת בסמ"ח של חי"ק. גם בחיה"א ישנם מסלולים טכניים יותר. מאיזה חיל אתה מגיע? 3. אין מה להתכונן. פשוט תהיה עצמך. תחשוב עם עצמך אם אתה נכון לקבל על עצמך את האחריות. אל תצא לקצונה רק בגלל שזה נראה טוב ברזומה ובין החבר'ה. (תוספת אישית שלי - אל תצא גם אם אתה מראש לא מתכוון להשאר בצבא יותר מהקבע הראשוני. ז"א - אם מראש אתה פוסל השארות בצבא בעתיד.)

Dizen

New member
הנה, הוא איחד ../images/Emo3.gif

בלי עצבים בובי
תהיה לי משכורת עלובה החודש

../images/Emo3.gif זה הוריד הזה במצח... ../images/Emo108.gif

לא התעצבנתי... אני לא יודע להתעצבן... אני חיפאי
.
טוב משכורת עלובה אחת ביד, מ50 בבגרות ועבודה על העץ.

למעלה