מיידן מפתיעים במצעד הבריטי.

מיידן מפתיעים במצעד הבריטי.

אולי חלק ממכם יקבלו שוק לא קטן , אבל הינה זה בא. המצעד הבריטי , ששיר מטאל שנכנס שם למקום ה-50 נקרא "להיט מטאל" שבר היום שיא והכניס שיר בקטגורית "מטאל" לעשרת הגדולים. העליה מפתיעה , והיא כניסה חדשה למצעד של לא אחר מהסינגל "DIFFERENT WORLD" ! השיר מוקם במקום השלישי , הטוב ביותר של מיידן. הגודל של המצעד הוא עצום , ואם לא יהיו דברים נוספים בעתיד , אם תאהבו או תשנאו את השיר , הוא יהיה הטוב ביותר של מיידן מבחינה מסחרית ! גם המצעד האמריקאי לא העלים עין , והשיר ממקום במקום ה-17 לאחר ששהה 3 שבועות במקומות 41-42. הסינגל עצמו שוחרר כבר בנובמבר , אבל מיידן קיבלו חשיפה גדולה עבור הסינגל בגלל שערוץ המוזיקה VH1 לא מעלים עין כלפיהם , ותוכלו למצוא את השיר במקומות הגבוהים במצעדים השבועיים. אני ד"א גם מעריץ מיידן מושבע , ונחשו מה - חדש. למי שמתלבט האם להיות שמח או עצוב - תשמחו חברים. הסינגל המוצלח ביותר של מיידן אולי יביא את הפריצה ויהפוך אותנו רשמית ללהקת המטאל הטובה בעולם. מתן.

barlevy

New member
לא יודע אם זה שיא ההצלחה

היות ו BRING YOUR DAUGHTER נכנס למקום הראשון בזמנו אבל זה תלוי על איזה מצעד מדובר..ויש הרבה כאלו אישית אני לא אוהב מצעדים - אני אשמע מיידן בלי קשר למיקום שלהם במצעד , אם כי נחמד שהם מגיעים למיגזרים שונים מהמטאל.. אפילו ברשת ג' צעדו כמה שירים של מיידן לפני כמה שנים

Beautiful Scar

New member
וואו! נחמד לדעת. :] ../images/Emo199.gif

וברוך הבא מתן! ותודה על הפרטים! אני בתאל. נעים להכיר

למעלה