מיידע

האם אתה מקבל סטרואידים

האם היובש הוא בזמן של קבלת הסטרואידים האם אתה הולך הרבה לשירותים? כמה סיבות אפשריות : * האם אתה שותה מספיק , האם אתה אוכל מלוח מדי * תבדוק מה קורה עם בלוטת הרוק * תבדוק רמות סוכר בדם * תבדוק מתי זה קורה לך כדי לתת את המידע לרופא שמטפל בך

יובש

לא אני לא מקבל סטרואידים בכלל, זה קשור רק לרופא אונקולגי?כי רופא משפחה לא רואה צורך לבא אליו בכלל.הוא גם אומר לשאול שם.

יתכן שזו תגובה מאוחרת לסטרואידים

ככה אצלי גילו את הסכרת שנתיים אחרי הטיפולים בערך 372 שההמטולוג תפס את הראש ומייד שלח אותי למרפאת סכרת דחוף ומסתבר שלכל אורח הטיפול הייתי על 150 משך 3 שנים והם חשבו שזה בגלל שלא הייתי בצום , כלומר פספוס של 3 שנים ועד היום יש בעיה לאזן אותי בגלל ההזנחה הזו לכן אני מבקשת ממך לבקש ממנה בדיקת דם לסוכר בצום זה עושה האחות במרפאה שלך , לא צריך רופאה בשביל זה , דבר עם האחיות במרפאה .

rubber duck

New member
אתה שותה מספיק ?

זה לא מצחיק אבל יובש בפה מאפיין חוסר שתיה שרון

24 ברבלה

New member
גבר גבר...

מה שלומך חוץ מזה?... (עוד לא עניתי למייל, אני ממש לא בסדר) ואגב.. בלי שום קשר תעשה חיסון נגד שפעת (זה בטוח לא מזיק...) תרגיש טוב דארלינג ודבר איתי

מיכלי56

New member
מאוד חשוב..

לבדוק את רמת הסוכר בדם. יובש בפה הוא אחד מהמאפיינים של סכרת.

אולי זו סכרת סמויה

לכן בדיקת דם קטנה הנקראת HBA1C תגיד מה מצב הסוכר בגוף ב3 חודשים האחרונים ,עדיף לא להסתפק בבדיקה מדגמית בצום .

יובש

זה כבר תקוםה ארוכה,וכל הזמן זה הולך וחוזר. אבל זה כבר ממש מציק.וקשה לי להאמין שזה שום דבר.

למעלה