מייחלת למוות

מייחלת למוות

הלוואי ואשן ולא אקום יותר אין לי כוח יותר להתמודד עם החיים הרעים שנגזרו עליי בנוסף לאהבה הנכזבת שאיתה אני מתמודדת בקושי רב המורה של בני התקשרה עכשיו לבשר לי שהוא השתולל בבית הספר וכמעט הרביץ לה אבד לי הרצון לחיות וכל שמחת החיים נעלמה אפסו כוחותיי ויבשו דמעותיי אלוהים הרע שגזר עליי חיי אומללות ובדידות וסבל שנמשך כל חיי אנא תניח לייייייייייייי

libi4

New member
ילד שמשתולל קצת לא צריך לגרום לך

דברים כאלה. מצטערת שאת מרגישה כך.מבינה שאת מתמודדת עם אהבה נכזבת אבל בטוח הבן שלך יתן לך את הכוחות להתמודד עם החיים שהענקת לו,הוא יציר בטנך ואת אחראית לגידולו....האהבה הנכזבת כואבת אבל היא תעבור ויהיו לך קשרים מוצלחים וחיים יפים... בתקווה לאופטימיות

faith2

New member
מסכימה לגמריי עם ליבי....

יסמין- כל ילד משתולל, וכל ילד מעצבן, וכל הורה לפעמים חש כעס ואפילו רגש זמני שנראה כשנאה...וזה בסדר, וזה נורמאלי! יסמין, מה שאת מרגישה נשמע בייאוש ואפילו יותר, אני לא בטוחה שלנו יש את הכלים לעזור לך- חשבת לפנות לבעת מקצוע, שיאזין לך- יקשיב לך, ויתן לך את הכלים להתמודד עם המצוקה שאתה שרויה בה?

joshh

New member
יסמין

ראשית, כניראה שילדך משדר מצוקה, את צריכה להיות חזקה בשבילו. ואם את אוהבת מאוד את בן שלך את צריכה לדאוג לאמא שלו, בשביל שתיהיה חזקה בשבילו. ילדים מזהים שההורים במצוקה, אך הם לא יודעים איך להתמודד אם זה. הוא בחר דרך להתמודד באלימות, כי הוא פועל ברגש אינפטלסיבי. כמו שאמרו לך פה, תפני לעזרה מקצועית, כי את חייבת לשנות את גישתך לחיים. את צריכה ללמוד להשקיע בעמצך ולדעת לאהוב ולקבל את עצמך לפני שאת יכולה לתת לבן שלך וקבל אהבה חדשה, הכח טמון בך. יש פתגם שאומר:"אנו קובעים את עתידנו קוראים לזה גורל" תחשבי על זה .... joshua

yaronxx

New member
מזמן לא ראיתי יאוש כזה

איך אפשר לעזור?? נסי להתקשר לער"ן 098621201 קודם כל בכדי להמנע ממעשה קיצוני. כתבי לנו איך אפשר לעזור ואני מקוה שמשתתפי הפורום ינסו

למעלה