מייייג

שניש

New member
שתי שאלות,../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

א.אתם חושבים שיהיו עוד עונות לרוק סטאר
(אולי ללהקות אחרות,או קונספט שונה...כמה זמרי ליווי הinxs האלה צריכים
) ב.במידה וכן,האם אתם מעוניינים לפתוח פורום לתוכנית
(ברור שבהנהלתי
,לא
). תפוז לא נותן לי לנהל פורום,כבר הצעתי אלפי רעיונות...תנסו לשכנע אותם שזה ממש חשוב וחינוכי,או משהו. ^^

MoGanC

New member
הממ

א. למה כולם חושבים שהם מחפשים זמרי ליווי? בפעם האחרונה שבדקתי, Lead singer זה זמר ראשי. -_- .וכן,אני חושב שיהיו עוד עונות. ב. כן,כל 4 האנשים מפה שרואים את זה בטח יתלהבו מהרעיון.

Fairywitch

New member
שוב פיספסתי../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

אני שקועה מדי בעבודות שלי
שבוע הבא חוזרים לחיים

לא ראיתי אתמול, אבל היום כן

אני שמחה שהעיפו את ברנדון he was an eye sore ואני לא חושבת שיהיו עוד עונות, יש להם רייטינג לא משו ובואו נודה בזה כל הרעיון די מופרך, הסולן החדש שלהם יהיה צעיר מהם בעשרים שנה??? לא מסתדר לי. אני עדיין בעד מרטי

Juliann

New member
ראיתי כמה הופעות פה ושם בארה"ב ו...

ג'ורדיס הזאת מדהימההה!! איזה קול מקסים אבל ממש לא של רוק. היא נשמעת כמו זמרת סול. עדיף היה לה להיות באיידול. לגבי הבנים- אהבתי את הגרסא של JD לLETTER אבל שאר ההופעות שלו בינוניות ביותר. מרטי שרוט ברמות אבל יש לו את זה. השאר לא מעניינים במיוחד...

whatever4

New member
מסכימה בקשר לג'יי די../images/Emo45.gif

הגירסא שלו ל"מכתב" הייתה ממש ממש מעולה.

שניש

New member
דווקא די אהבתי אותו..../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

היה לו סגנון משלו.

whatever4

New member
מיג בהחלט היה טוב../images/Emo45.gif

אבל לא היו צריכים להעיף את ברנדון. אומנם אני לא מתה עליו ועל האישיות שלו (לטס פייס איט - הוא די דביל
) אבל לפי דעתי יש לו קול יותר טוב מכל הבנות שם (אולי חוץ מג'ורדיס, למרות שאתמול היא לא הייתה טובה). הגיעה זמנה של ג'סיקה לעוף.

IrishKiss

New member
לגמרי מסכימה!

ג'סיקה היתה צריכה לעוף מזמן..*במקום ניל שלייי* אני ממש ממש אוהבת את ברנדון...יש לו פוטנציאל להיות פשוט מדהים! ויש לו אישיות חמודה...*זאת רק אני או שבמראה הוא הכי דומה בעולם לקיאן מטאץ' עליז?! חחח הגרסה הפחות מטופחת בכל אופן*

קושתוש

New member
נצל"ש בקשה חשובה!../images/Emo26.gif

כולם מצביעים שירי מימון קטגוריה מוזיקה ואז כמובן שירי מימון בכדי שזה יקלט את\ה צריך\ה להצביע לעוד שלוש קטגוריות. לא לישכוח שירי מימון אשת השנה במוזיקה http://www.nrg.co.il/hashana תודה רבה

סקר קטן:

"בתאריך ה12.9 יערך טקס אנשי השנה במי תבחרו כאיש השנב של המוזיקה?? א.מה קשור (באמת מה קשור) ב.מירי מסיקה ג.עידן ריכל ד.שירי מימון ה.שלמה ארצי ושלום חנוך כאן ניתן להצביעה.. http://www.nrg.co.il/hashana

ששוניקו

New member
כל כך עצוב שזה מה שמקבל הערכה

שכחו את מטרופולין ועברי לידר, שיצרו השנה המון. אבל בארץ שלנו נותנים קרדיט לעלאק אמנים שלא מגיע להם. תסלחו לי אבל שירי מימון, מירי מסיקה ומה קשור לא עשו שום דבר חוץ מהמון רעש וכאב ראש אחד גדול. שלמה ארצי ושלום חנוך סך הכל חברו למופע מיוחד ושיר אחד. טוב שלא נותנים קטגוריה לקוקה קולה.

darklighter

New member
../images/Emo45.gifאבל הכי אני אוהבת../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

את מרטי
יש לו קול אדיר הוא טוב בכל סגנון (הוא וג'ורדיס היחידים שעשו נירוונה בלי להרוס) והוא פרפורמר טוב
וגם מיג נראה טוב ויודע להופיע... ג'ורדיס הכי מוכשרת מהבנות, את ג'סיקה היו צריכים להעיף מזמן
נראה לי INXS משאירים אותה כל הזמן כי הם נהנים להסתכל על הבגדים המינימליים שלה...

שניש

New member
ג'ורדיס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

בחורה עם עציץ על הראש לעולם לא תצליח לזכות בליבי. חוץ מזה שליבי כבר שייך לדיאנה,יש לה את הקול הכי טוב שם ^^

IrishKiss

New member
יש לה קול טיפה...אמממ..

גברי! ג'ורדיס מהפנטת...אבל מיג חייב לנצח!

MoGanC

New member
מיג

הוא מהסוג שהופעה אחת גרועה תפגע בו (אל תשכחו שהלהקה בוחרת בסופו של דבר).אני לא נותן לו יותר גבוה ממקום שלישי,הכי גבוה,ואני חושב שהוא יעוף מתישהו או 5 או 6,אבל אם לא אז לעולם לא יותר ממקום שלישי.אני בד"כ פוגע (ידעתי על ברנדון שאין לו הרבה סיכוי כשכולם התלהבו ממנו,והוא עף באותו שבוע :p )

IrishKiss

New member
אני יודעת בדיוק מה הסיכויים שלו..:/

אבל אני עדיין חושבת שהכי מגיע לו! וברנדון היה מעולה...יש לו כזה פוטנציאל...אבל כן זה היה ברור שיעיפו אותו... שיעיפו כבר את ג'סיקההה היא כ"כ תקועה!!

למעלה